Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım bizde adete kadar devam etmeyi düşünüyorduk bu ay. Garanti olsun diye. Ama işte anneme geldim ben o yüzden edemiycez. Ama adetimin 22. Günündeyim artık bitmiştir yumyum. Öyle umuyorum :)

ilaydaaa benm yazdgımı okudun mu canımm, adetin düzensizse hiç belli olmazz, ben 23.günümde hamile kalmıstımm

Ya kizlar bu arada yumyum bitince beklemedeyiz diyosunuzya o arada mikmik yapmiyomusunuz yani olmasinin bi sakincasi yoktur dimi bizde mikmik hic bitmioda:)

Yok kız nezarari olcak faydasi bilem olur ama hamileligin baslarinda mikmik istemiyormus kadınlar öyle olmasinda :)

senin adet döngün de uzunmuş canım. yani geç döllenme falan yaşayabilirsin belki. istersen annene gitme aklın kalmasın sonra....

Ben bu adet döngümü de bi anlayamadım zaten. Geçen ay da 2 sine oldum, ondan önceki ay da 2 sinde oldum. Ama daha gerilere gidince düzensiz. Diyorum ya son 5-6 ayın ortalaması 33 gün yapıyor. Neyse artık hayirlisi ya. Olacağı varsa olur zaten

Canım bizde adete kadar devam etmeyi düşünüyorduk bu ay. Garanti olsun diye. Ama işte anneme geldim ben o yüzden edemiycez. Ama adetimin 22. Günündeyim artık bitmiştir yumyum. Öyle umuyorum :)

cnm belkı gec yumurtluyosundur anende snra kal bugunlerı degerlndr

Bu acabalari onlemek icin ovulasyon testlerini oneririm cnm
Ins. Gerek kalmaz bundan sonnra kullanmana ama
En azindan benim kafami rahatlatiyor su gun mu bu gunmu demedenn
Acaba bittimi devam ediyomy felan diye dusunmek yoruyorr
Bende bagimlilik yapti bu testler yaww.test canavari oldum

Canım bi zararı yokmuş ama ben geçen ay ilk denemem oldugu icin korktum yumyumdan sonra adete kadar yapmadım :) tabiki devam edebilirsin. Ben bikaç günlügüne anneme geldim o yüzden olmıycak yani bizim :)
Oh iyi o zmn ya devamm :))
biz ölümüne mikmikçiyiz sevgi :)) bakma sen herkes hesap yapıyo da yumyum bahane, mikmik şahane modundayız

ilaydaaa kız yumyumdan adete kadar kaç gün varr
Kiz aynen öyle valla hic yumuyum takibi yapmasam bile kacirma ihtimalim yok ztn gunasiri mikmik hep var bizde:))

nefesalcım benim de perşembe günü testim pik yapmıştı. değ*erlendirdik o zamanları işte. ama testim silikleşti artık. mikmike gerek yok artık dimi?? gerçi ovulara bakmaya devam edicem ama olsun

nefesalcım benim de perşembe günü testim pik yapmıştı. değ*erlendirdik o zamanları işte. ama testim silikleşti artık. mikmike gerek yok artık dimi?? gerçi ovulara bakmaya devam edicem ama olsun

Siliklestiyse free takilabilirsiniz canim:)) ne zaman isterseniz mik mik
Ovu.yada kontrol amacli devam edebilirsin bende bikac kez ole yaptim neler oluyo diye bakmak icin
Adete yakin da ikinci cizgi silikte olsa cikiyodu bende.
Ahhh testlerim gelsede yapsamm:) testlerle fantazi yaliyorum yahuuu:)

ya hem cmrtesi hem pazar mik mik olur die planlamıştım ama ctesi geç geldik ewe pazar günü oldu inşallah tutmuştur. ama üşüttümmüdür nedir benim kasıklarım ve belim çok ağrıo.. ben umutlu değilim bu ay.. zaten karar verdim dr a gidicem ekimde :18: baksın bakalım neden olmuyo :26:

kızlar size bir şey soracağım. reglim 2 eylülde başladı bittikten sonra doktora gittim smear testi yaptırmak için. ne zamandır aklımdaydı izin günümken aradan çıkarayım dedim. tabi gitmişken doktor jinekolojik muayenede yaptı. baktı falan gayet güzel dedi. ama çok az bir iltihap var onun için 2 adet fitil verdi. tabi ben kullanmadım fitilleri. çünkü ne akımtım var ne koku ( iltihaplarda genelde öyle oluyor ) zaten doktorda çok az demişti. sizce gebelik için önleyici olur mu bu az iltihap

haha valla ya ama silik olması zaten negatif demek canım. o yüzden sikinti yk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…