Canım bizde adete kadar devam etmeyi düşünüyorduk bu ay. Garanti olsun diye. Ama işte anneme geldim ben o yüzden edemiycez. Ama adetimin 22. Günündeyim artık bitmiştir yumyum. Öyle umuyorum :)
Ya kizlar bu arada yumyum bitince beklemedeyiz diyosunuzya o arada mikmik yapmiyomusunuz yani olmasinin bi sakincasi yoktur dimi bizde mikmik hic bitmioda:)
Ya kizlar bu arada yumyum bitince beklemedeyiz diyosunuzya o arada mikmik yapmiyomusunuz yani olmasinin bi sakincasi yoktur dimi bizde mikmik hic bitmioda:)
senin adet döngün de uzunmuş canım. yani geç döllenme falan yaşayabilirsin belki. istersen annene gitme aklın kalmasın sonra....
Canım bizde adete kadar devam etmeyi düşünüyorduk bu ay. Garanti olsun diye. Ama işte anneme geldim ben o yüzden edemiycez. Ama adetimin 22. Günündeyim artık bitmiştir yumyum. Öyle umuyorum :)
Ben bu adet döngümü de bi anlayamadım zaten. Geçen ay da 2 sine oldum, ondan önceki ay da 2 sinde oldum. Ama daha gerilere gidince düzensiz. Diyorum ya son 5-6 ayın ortalaması 33 gün yapıyor. Neyse artık hayirlisi ya. Olacağı varsa olur zaten
ilaydaaa benm yazdgımı okudun mu canımm, adetin düzensizse hiç belli olmazz, ben 23.günümde hamile kalmıstımm
Oh iyi o zmn ya devamm :))Canım bi zararı yokmuş ama ben geçen ay ilk denemem oldugu icin korktum yumyumdan sonra adete kadar yapmadım :) tabiki devam edebilirsin. Ben bikaç günlügüne anneme geldim o yüzden olmıycak yani bizim :)
Kiz aynen öyle valla hic yumuyum takibi yapmasam bile kacirma ihtimalim yok ztn gunasiri mikmik hep var bizde:))biz ölümüne mikmikçiyiz sevgi :)) bakma sen herkes hesap yapıyo da yumyum bahane, mikmik şahane modundayız
ilaydaaa kız yumyumdan adete kadar kaç gün varr
Bu acabalari onlemek icin ovulasyon testlerini oneririm cnm
Ins. Gerek kalmaz bundan sonnra kullanmana ama
En azindan benim kafami rahatlatiyor su gun mu bu gunmu demedenn
Acaba bittimi devam ediyomy felan diye dusunmek yoruyorr
Bende bagimlilik yapti bu testler yaww.test canavari oldum
Evet pinarcim bu yola senle basladik ins bi ay daha beklemeyizmerhaba canımm yine aynı topikteyiz :) bol şans
Yok kız nezarari olcak faydasi bilem olur ama hamileligin baslarinda mikmik istemiyormus kadınlar öyle olmasinda :)
Evet pinarcim bu yola senle basladik ins bi ay daha beklemeyiz
Yaa onu bende duydum ins bizde oyle bsy olmaz:)
nefesalcım benim de perşembe günü testim pik yapmıştı. değ*erlendirdik o zamanları işte. ama testim silikleşti artık. mikmike gerek yok artık dimi?? gerçi ovulara bakmaya devam edicem ama olsun
selam kızlarrrrrr
Siliklestiyse free takilabilirsiniz canim:)) ne zaman isterseniz mik mik
Ovu.yada kontrol amacli devam edebilirsin bende bikac kez ole yaptim neler oluyo diye bakmak icin
Adete yakin da ikinci cizgi silikte olsa cikiyodu bende.
Ahhh testlerim gelsede yapsamm:) testlerle fantazi yaliyorum yahuuu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?