Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım sende pıhtılaşma sorunu varmıydı yoksa önlem olsun diyemi yaptın.. bide daha önce düşük vs oldumu?

canım fakultedekı stajer doktora gore pıhtılasma yoktu herseyy gayet normaldı ama ozel doktora gıttım. pıhtılasma cıktı canım cnm gobısten ıgne vuruluyorum oldu canım iki tane düşüğüm oldu

Mrbbbbbbbb insss mus mustu bir yil bizim olsun :124::124::124::124::124: ohhh herkes yıl basi hazırlığı yapmis ne güzel

canım fakultedekı stajer doktora gore pıhtılasma yoktu herseyy gayet normaldı ama ozel doktora gıttım. pıhtılasma cıktı canım cnm gobısten ıgne vuruluyorum oldu canım iki tane düşüğüm oldu

hmm anladım canım geçmiş olsun .. peki bu bbişinin kalp atışı ne zaman duydun? benim için önemli bidaha hamile kalırsam kalp atışını duymadan kocuşa söylemicem geçen ay çok üzüldü

canımmmm nasılsn

noldu kıznye sgara ıcyn

cnm çok sıkkın kızlar elltim bir aydan beri beni aramıyordu hep ben arıyordum biraz önce ben aradım napıyosun dedim çok kötüyüm dedi geçmiş olsun dedim hamilleliği zor geçiyor gebe olduğunu öğrendiğinden beri beni aramıyor aramız çok iyidir 2 günde bir konuşurduk telde 1 saat boyunca o derece iyiyidi beni neden aramıyosun farkında olmadan seni kırdınmı dedim kırdıysam kusura bakma dedim yok hayır ben kötüyüm ondan kimseyle konuşamıyorum dedi ben dr gideceğimi biliyordun niye arayıp sormadın dedim senin regli şu gün deyilmiydi dedi hayır dedim anam senin reglinde düzenli deyilki nerden bileyim dedi öylece kaldım bi şey diyemedim çünkü hakklıydı ama insanın yüzüne vurmaya ne hakkı vardı hiç beklemiyordum ondan bacıdan daha yakındık

hmm anladım canım geçmiş olsun .. peki bu bbişinin kalp atışı ne zaman duydun? benim için önemli bidaha hamile kalırsam kalp atışını duymadan kocuşa söylemicem geçen ay çok üzüldü

canım ben cumartesı gıttım 6+6ydı doktor kalp atısına baktı ılk bas 99 cıktı sonra 105 cıktı. doktor kalp atısını yavas buldu. sonra da 1 bucuk mılımın kalp atısını duymaya calısıyoruz normal dedı . bu persembe bıda gıdıcem canım işte 6 - ncı haftalarda falan canım netten arastırdım bazıları 9 haftada bıle duymus

doğum günün kutlu olsun güzelim... inşallah yeni yaşın yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirir inşallah...

doğum günün kutlu olsun güzelim... inşallah yeni yaşın yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirir inşallah...
çokkkk çokkkkk teşekkürrrr ederımmmmm aminnnn hepimizeeee ınsallahhhhhhh
oooo öyle miii nice mutlu senelere canim iyiki doğdun meltemmm iyiki doğdun meltem iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun melteeeemmmmmm

canımmmmmm benımmmmmm cokkkkkkkkkkkk tesekkur ederımmm aminnnn ınsallahhhh o yuzden kalakaldım boyle :) bı evı toparlıcamm o kadar :))

aman be kuzum bunun gibi neleri duyduk.. takma allah aşkına insanlar iyi bile olsa bazen patavatsızlık edebiliyorlar.. büyüklük yap sen boşver..Rabbim kalp kırıldıgında ses etmezsen teselisini kuldan degil kendi verir.. ki o daha makbulbur

doğum günün kutlu olsun cnm benim musmutlu olursun işallah hep böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…