aynen canımm bende pozıtıfı gordugum an hemen ıgneye basladık doktorla hayırlısı rabbım kucaklarımıza almayı nasıp etsın ınsallahh
canım sende pıhtılaşma sorunu varmıydı yoksa önlem olsun diyemi yaptın.. bide daha önce düşük vs oldumu?
canım fakultedekı stajer doktora gore pıhtılasma yoktu herseyy gayet normaldı ama ozel doktora gıttım. pıhtılasma cıktı canım cnm gobısten ıgne vuruluyorum oldu canım iki tane düşüğüm oldu
Mrbbbbbbbb insss mus mustu bir yil bizim olsun :124::124::124::124::124: ohhh herkes yıl basi hazırlığı yapmis ne güzel
hos geldınnn cnaımmm. valla benn bı hazırlıkk yapmadım canım benım dogumgunum o yuzden hazırlık yapmıyorum
nasıl oldun cnm? düzeldi mi miden?
canımmmm nasılsn
noldu kıznye sgara ıcyn
hmm anladım canım geçmiş olsun .. peki bu bbişinin kalp atışı ne zaman duydun? benim için önemli bidaha hamile kalırsam kalp atışını duymadan kocuşa söylemicem geçen ay çok üzüldü
aaa mutlu yıllar
oooo öyle miii nice mutlu senelere canim iyiki doğdun meltemmm iyiki doğdun meltem iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun melteeeemmmmmm
süt içtim geçer diye bekliyorum inşallah.. dışarıya çıkıp biraz yürüdüm çok soğuk geri döndüm.. canım hiçbişi de yemek istemiyor.. ilerleyen saatleri bekliyorum canım:26::26:
bence senin hediyen daha güzel
çokkkk çokkkkk teşekkürrrr ederımmmmm aminnnn hepimizeeee ınsallahhhhhhhdoğum günün kutlu olsun güzelim... inşallah yeni yaşın yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirir inşallah...
oooo öyle miii nice mutlu senelere canim iyiki doğdun meltemmm iyiki doğdun meltem iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun melteeeemmmmmm
çok teşekkur ederımm canımm benımm :))
cnm çok sıkkın kızlar elltim bir aydan beri beni aramıyordu hep ben arıyordum biraz önce ben aradım napıyosun dedim çok kötüyüm dedi geçmiş olsun dedim hamilleliği zor geçiyor gebe olduğunu öğrendiğinden beri beni aramıyor aramız çok iyidir 2 günde bir konuşurduk telde 1 saat boyunca o derece iyiyidi beni neden aramıyosun farkında olmadan seni kırdınmı dedim kırdıysam kusura bakma dedim yok hayır ben kötüyüm ondan kimseyle konuşamıyorum dedi ben dr gideceğimi biliyordun niye arayıp sormadın dedim senin regli şu gün deyilmiydi dedi hayır dedim anam senin reglinde düzenli deyilki nerden bileyim dedi öylece kaldım bi şey diyemedim çünkü hakklıydı ama insanın yüzüne vurmaya ne hakkı vardı hiç beklemiyordum ondan bacıdan daha yakındık
çok teşekkur ederımm canımm benımm :))
çokkkk çokkkkk teşekkürrrr ederımmmmm aminnnn hepimizeeee ınsallahhhhhhh
canımmmmmm benımmmmmm cokkkkkkkkkkkk tesekkur ederımmm aminnnn ınsallahhhh o yuzden kalakaldım boyle :) bı evı toparlıcamm o kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?