Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok sevindim sorunsuz olmasına canım... inşallah ikinci de biran önce gelsin ve çalışmalara başla... biz çalışıyoruz bakalım sonuç ne olacak az kaldı...

zaman zaman hepimize oluyor deniz... bakalım ateşinin düşmesinde belki yanlış bişeyler vardır.. derslerine yoğunlaş zaman çabuk geçer

bakalım canım ya kısmet artık..

Kizlar kani werdim 11:15te sonuclari alicam offd cok heycanliyim :-(

İnsallah btanem insallah kocisin haberi yok tahlike gitigimden soylemedim warsa aksama surpriz yaparim diye insallah bebeim benimledir insallah

iyi yapmışsın canım söyleme hatta degerini iki gün sonra tekrar ölçtür ondan sonra söyle..

herkese günaydın hayırlı yıllar olması dileğiyle.....

Denizzz canim atesin kacti kaca dustu ben hic ates olcmem ama bu sabau olceym bakayim kac cikacak dedim 36.4 cikti bilmiyoum bakalim ne olcak

Sarjim bitiyo telefonu sarja takmayi unumusum aksam offf kapanmasin telefonum ya :-(

o zaman gebelik takviminin ilk günündesin bebişim bebişin loading... oluyor üzülme yok..adet döngüsünün en güzel yanı bu her adet yeni bebek için başlangıç

canım benımmm ne kadar güzel söylemıssınn destegın ıcın tsk ederımmm ama üzülmemek elde degıll işte

Gunaydinnnn

Kizlar esim bana surpriz yapti veee bursaya geldik dun,ailelerimizin yanina ohh guzel degisiklik oldu valla yaa.

Pazara kadar burdayiz cok fazla giremicem o yuzdenn.

SEVİYORUM SİZİİİ

Denizzz canim atesin kacti kaca dustu ben hic ates olcmem ama bu sabau olceym bakayim kac cikacak dedim 36.4 cikti bilmiyoum bakalim ne olcak

canım benimkide 36.4 ama vücutten vücuda degişir o.. 36.6 dan 36.4 e düştü bugün neyse ya öbür aya artık hislerim yanıldı ona çok şaşkınım.. büyümeyen gögüslerim büyüdü koyu renkli kısmının rengi açıldı ama yokmuş demekki yanıltmış bni vücudum yinede sallamasyon test yaparım ben yarına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…