Canım adetimin 2. günündeyim henüz benim zaten yoğun olurdu kanamam yine öyle.. şükür bir sıkıntım yok ama.. Bakalım biraz uzun sürebilirmiş kürtaj sonrası olduğu için.. Artık günlerim azaldı şükür bir sonraki adetimi sabırsızlıkla bekliyorum..
zaman zaman hepimize oluyor deniz... bakalım ateşinin düşmesinde belki yanlış bişeyler vardır.. derslerine yoğunlaş zaman çabuk geçerneyse canım ya ben artık takılmıyordum emin ol umrumda degildi geziyodum tozuyodum ama bende insanım sabrımın taşıyabilecegi bir hudut var.. öyle işte neyse sabah sabah sıkmayın benim yüzümden canınızı
Günaydın canım benim
günaydın canım hg
çok sevindim sorunsuz olmasına canım... inşallah ikinci de biran önce gelsin ve çalışmalara başla... biz çalışıyoruz bakalım sonuç ne olacak az kaldı...
zaman zaman hepimize oluyor deniz... bakalım ateşinin düşmesinde belki yanlış bişeyler vardır.. derslerine yoğunlaş zaman çabuk geçer
aynen kısmet... sal biraz bırak gitsin...bakalım canım ya kısmet artık..
çok sevindim sorunsuz olmasına canım... inşallah ikinci de biran önce gelsin ve çalışmalara başla... biz çalışıyoruz bakalım sonuç ne olacak az kaldı...
Kizlar kani werdim 11:15te sonuclari alicam offd cok heycanliyim :-(
Canım çok haklısın ama nolur öyle düşünme.. Bıktım deme.. Sabırla bekle saabırla devam et.. Onların hepsi de bi imtihan.. Rabbim onun sevabını veriyordur sana... Sağlıklı bir gebelik nasip edecek bize de Rabbim... Düşünmemeye çalış rahat ol biraz...
Hadi bakalım canım inşallah gönlüne göre olur herşey.. Hemen haberleri uçur bize...
İnsallah btanem insallah kocisin haberi yok tahlike gitigimden soylemedim warsa aksama surpriz yaparim diye insallah bebeim benimledir insallah
Denizcim bosvericeksin milleti kafana takmicaksin insanların hallerine bakıp taktıkça dahada gözüne gözüne batar sonra streste hamile kalmanı etkiler bu yuzdennnn no stres tamam mıııı
hem senin yüzünü bilmiyorum ama üzüntünün sana yakışmayacağına eminim
ama sabırlı ol yakındır seninde haberini vermen
güzel haberlerle gel inşallah canım bekliyoruz seni...
iyiyiz kuzucuk ilk adeti atlatmışsın okudum ama cevap veremedim maşşallah... umarım yoğun geçmemiştir benim biraz zor geçmişti... kalan 1...sonra gelsin bebiş...
iyi yapmışsın canım söyleme hatta degerini iki gün sonra tekrar ölçtür ondan sonra söyle..
inşallah güzel haberlerle... bende heyecanlandımm...Kizlar kani werdim 11:15te sonuclari alicam offd cok heycanliyim :-(
yetişirsin kuzucum ben çok alışığım yerimde saymayaaGünaydınn.. Topiğe bir güzel seslendiii
Hadi bakalımmmmm ben de size yetişeyim
herkese günaydın hayırlı yıllar olması dileğiyle.....
herkese günaydın hayırlı yıllar olması dileğiyle.....
inşallah güzel haberlerle... bende heyecanlandımm...
yetişirsin kuzucum ben çok alışığım yerimde saymayaa
o zaman gebelik takviminin ilk günündesin bebişimbebişin loading... oluyor üzülme yok..adet döngüsünün en güzel yanı bu her adet yeni bebek için başlangıç
Dualarinizi eksiltmeyin benden sizin dualariniza cok ihtiyacim war kizlarrinşallah güzel haberlerle... bende heyecanlandımm...
yetişirsin kuzucum ben çok alışığım yerimde saymayaa
günaydın tontişimmmmmmm nasılsınnn
Denizzz canim atesin kacti kaca dustu ben hic ates olcmem ama bu sabau olceym bakayim kac cikacak dedim 36.4 cikti bilmiyoum bakalim ne olcak
Gunaydinnnn
Kizlar esim bana surpriz yapti veee bursaya geldik dun,ailelerimizin yaninaohh guzel degisiklik oldu valla yaa.
Pazara kadar burdayiz cok fazla giremicem o yuzdenn.
SEVİYORUM SİZİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?