iyi yazmışım valla bende kendimi teselli etmek için kullanayım bunucanım benımmm ne kadar güzel söylemıssınn destegın ıcın tsk ederımmmama üzülmemek elde degıll işte
aman alışığız be kuzucum bekleyelim ve görelim sağlıklı olsun da...Öyle deme kız.. Rabbim hayırlı zamanını bilir verir inşallah.. Bakalım ben ne kadar bekleyeceğim
Dualarinizi eksiltmeyin benden sizin dualariniza cok ihtiyacim war kizlarr
Gunaydinnnn
Kizlar esim bana surpriz yapti veee bursaya geldik dun,ailelerimizin yaninaohh guzel degisiklik oldu valla yaa.
Pazara kadar burdayiz cok fazla giremicem o yuzdenn.
SEVİYORUM SİZİİİ
iyim balım sen nasılsın..nasıl gidiyor...
Dualarinizi eksiltmeyin benden sizin dualariniza cok ihtiyacim war kizlarr
2014'e çok tembel başladım ben yaaa umarım böyle devam etmez...
kuzucum sal gitsin hatta böyle devam etsinohhhhh yat gitsin yat gitsin
Kesin birkaç gün içinde halı silmemiştirsin ondan sana öyle geliyordur canım sıkma canını geçici bir durum
kuzucum sal gitsin hatta böyle devam etsinohhhhh yat gitsin yat gitsin
Oh ohhh beste yapmışsın he... Sal gitsinböyle devam etsin oohh yat gitsin yat gitsin
yok cnm silmedim :) silinmeklik oldular da hiç halim yok. dün gece baş ağrısından ölüyodum. boğazım da çok acıyo. grip mi oluyorum ne
:)))) bence de yaaa bu yıl keyif yapacam ben :) dün gece çok hastaydım cnm yaa, başım agrıyo boğazım acıyo eşimin gribi mi geçti ne
Oyyy aman dikkat et canımmm geçmiş olsunnnn..
eskiden çok besteler yapardık burda ama herkes performansını kaybetti zaman bizi yaşlandırdı periiiii
adet oldum:26::26:olsun hc uzulmdm bu ay calşmalara ve doktora devam
Kizlaaarrrrr gunaydinnnnn bgun kan testi yaptircam dualarinizi bendeb eksik etmeyin olur mu lutfen insallah hamileyimdir sizin dualariniza cok ihriyacim war 9gbi hastanede olucam hemen yaptirayim testi diyorum insallah mucizem benimledir ...
herkese günaydın
Canım Rabbim İnsallah güzel hayırlı haber aldırsın sana
hemen bizede haber ve tamam mı?
Nasılsınız???
günaydın canım pek havamda degilim ben bugünateş ölçüyodum 0.2 derece düşmüş bu sabah... sanırım beebek yok bu ay ama ben varlıgını hissetmiştim sanki öyle işte sen naptın canım yılbaşı nasıldı :118:
herkese günaydın hayırlı yıllar olması dileğiyle.....
Gunaydinnnn
Kizlar esim bana surpriz yapti veee bursaya geldik dun,ailelerimizin yaninaohh guzel degisiklik oldu valla yaa.
Pazara kadar burdayiz cok fazla giremicem o yuzdenn.
SEVİYORUM SİZİİİ
Herkese günaydınlarrrr
Yeni yılınız kutlu ve mutlu olsun, 2014 hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
Güzel günler görelim, hep beraberrr
Herkese günaydınlarrrr
Yeni yılınız kutlu ve mutlu olsun, 2014 hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
Güzel günler görelim, hep beraberrr
günaydın perimm nasılsınnn???
Günaydın canımmmmm
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn hep beraber sevindik olalım kuzularımızla inşallah...
Günaydınn canımmmmm
Biraz sancım var onun dışında iyiyim şükürler olsun sen nasılsınnnn?
İyiyim tatlım sen nasılsın? 2gün tatil yapıp geldimgünaydın canımmm... amin inşallah inşallahnasılsın buarada?? reglin bitti mi???
Aminnnnn canımmm aminnnnGünaydın canımmmmm
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn hep beraber sevindik olalım kuzularımızla inşallah...
Günaydınn canımmmmm
Biraz sancım var onun dışında iyiyim şükürler olsun sen nasılsınnnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?