- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
ne sancısı canımm???? ben iyiyim valla hayretdün başağrısından kıvrandım ama bugün çok iyiyim şükür
Aminnnnn canımmm aminnnnhayırdır regli mi oldun sen canım, ne sancısı bu?
Evlimutluuuuu Bursa'ya hoşgeldin canımmm
İyiyim tatlım sen nasılsın? 2gün tatil yapıp geldimtatil denirse tabi, salı günü dişçi hastane fln öyle geçti, dün de miskinlendim miskinlendim, biraz ütü çamaşır olayına girdim, sonra yine miskinlendim ve sabah oldu işe geldim
Reglim bitti canım, 3 gündür sahalardayımsen neler yaptın?
Aminnnnn canımmm aminnnnhayırdır regli mi oldun sen canım, ne sancısı bu?
günaydın canımgünaydın kızlarr.... ben yine güne bulantıyla başladım
günaydın operacım, nasılsın?günaydın kızlaaarr...
oo süper canım, hiç gecikmeden regl olmuşsun. İnşallah bundan sonra da hep düzenli gder. gerçi sen bu regliden sonra başlayacatın sanırım, yoksa bekleyecek misin bir adet dönemi daha?Evet canlarım.. Kürtajdan sonra 30. gün regl oldum.. Bugün 2 değil ya yanlış demişim sabah bugün 3. günüm.. Benim zaten ağrılı geçer.. Şükür ki gecikmeden regl oldum.. Şimdi ikinci regl ime gün sayıyorum :)
günaydın kızlarr.... ben yine güne bulantıyla başladım
günaydın kızlaaarr...
Evet canlarım.. Kürtajdan sonra 30. gün regl oldum.. Bugün 2 değil ya yanlış demişim sabah bugün 3. günüm.. Benim zaten ağrılı geçer.. Şükür ki gecikmeden regl oldum.. Şimdi ikinci regl ime gün sayıyorum :)
oo süper canım, hiç gecikmeden regl olmuşsun. İnşallah bundan sonra da hep düzenli gder. gerçi sen bu regliden sonra başlayacatın sanırım, yoksa bekleyecek misin bir adet dönemi daha?
yok cnm silmedim :) silinmeklik oldular da hiç halim yok. dün gece baş ağrısından ölüyodum. boğazım da çok acıyo. grip mi oluyorum ne
:)))) bence de yaaa bu yıl keyif yapacam ben :) dün gece çok hastaydım cnm yaa, başım agrıyo boğazım acıyo eşimin gribi mi geçti ne
selam deryam nasılsın güzellikHerkese günaydınlarrrr
Yeni yılınız kutlu ve mutlu olsun, 2014 hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
Güzel günler görelim, hep beraberrr
dilketinim yaw ağrım çok kesin bugün yarın olacak ama yarın nöbetteyim.. sabah geç geleyimde ozaman mı yapayım diyorum ben... sabah sabah mikmik gamzeyi de geçtim heeegünaydın canlarımmmmmmmmmm
canım üzüldüm çok.. ben seni hamiş bekliyordum... hayırlısı ne diyelim.. eşinle düzeldi mi aran bari o sana moral olsun
dualarımız seninle dilekcim inşallah güzel haberi verirsin bizeee
günaydın canım bugün nasılsın???
günaydın perimm nasılsınnn???
günaydın denizcim
günaydın güzellikyumyum gelsin artıkın yaaa
günaydın zeycanım nasılsın kuzucummm
günaydın canım...
çok sevindim senin için bolbol hasret gider kuzummm öslicez seniii
sen ve tembellik mimükün değilll
günaydın operammmmgünaydın kızlaaarr...
maşallah canım ben 40. gün adet oldum sinir olmuştum gelmedi diye yaaa...Evet canlarım.. Kürtajdan sonra 30. gün regl oldum.. Bugün 2 değil ya yanlış demişim sabah bugün 3. günüm.. Benim zaten ağrılı geçer.. Şükür ki gecikmeden regl oldum.. Şimdi ikinci regl ime gün sayıyorum :)
herkes diçşide buaralar ya.. neyse halledin dişleri de bebişler geliverince sapasağlam olunben de dün hem miskinlendim hem de3 posta çamaşır yıkadım ama ütüyü gözüm yemedi valla iyi geldi ama başım çatlıyordu geçti ben de sahalardayım ama enelde yedek oyuncu oluyorum maça herdaim çıkamıyorum bu ay ovu yapacak mısın canım???
Günaydın kuzularim nssilsiniz bakalım
maşallah canım ben 40. gün adet oldum sinir olmuştum gelmedi diye yaaa...
günaydın canımdünyanın en güzel bulantılarına sahipsin şuan, kıymetini bil. Ben o sabah bulantılarını, baygınlık hislerini bile özledim
günaydın operacım, nasılsın?
oo süper canım, hiç gecikmeden regl olmuşsun. İnşallah bundan sonra da hep düzenli gder. gerçi sen bu regliden sonra başlayacatın sanırım, yoksa bekleyecek misin bir adet dönemi daha?
Günaydın kuzularim nssilsiniz bakalım
kıymammmm ben sana ya bulaştı işte... dikkat et kendine bol bol mevya ye su iç bitanemmmm... bolca da dinlen...
selam deryam nasılsın güzellik
dilketinim yaw ağrım çok kesin bugün yarın olacak ama yarın nöbetteyim.. sabah geç geleyimde ozaman mı yapayım diyorum ben... sabah sabah mikmik gamzeyi de geçtim heee
günaydın operammmm
maşallah canım ben 40. gün adet oldum sinir olmuştum gelmedi diye yaaa...
bende yedeğe çıkacağım az kaldı
kızlar kasıklarımda değişik bir elektirklenme var sizce ne olabilirrr
ayy ben ekim ayından beri dişçiye gidip gidip geliyorum, bebişe hazır olayım diye ama talihsizlik peşimi bırakmadıherkes diçşide buaralar ya.. neyse halledin dişleri de bebişler geliverince sapasağlam olunben de dün hem miskinlendim hem de3 posta çamaşır yıkadım ama ütüyü gözüm yemedi valla iyi geldi ama başım çatlıyordu geçti ben de sahalardayım ama enelde yedek oyuncu oluyorum maça herdaim çıkamıyorum bu ay ovu yapacak mısın canım???
bugün yatıp dinleneyim bari belki geçer, birazdan da elma, nane, limon kaynatacam içine de çubuk tarçın ve bal ohhhh mis. eşimi toparladı bu 2 günde...beni de hemen ayağa kaldırsa grip olunca 2 hafta geçmiyor...
günaydın canlarımmmmmmmmmm
canım üzüldüm çok.. ben seni hamiş bekliyordum... hayırlısı ne diyelim.. eşinle düzeldi mi aran bari o sana moral olsun
dualarımız seninle dilekcim inşallah güzel haberi verirsin bizeee
günaydın canım bugün nasılsın???
günaydın perimm nasılsınnn???
günaydın denizcim
günaydın güzellikyumyum gelsin artıkın yaaa
günaydın zeycanım nasılsın kuzucummm
günaydın canım...
çok sevindim senin için bolbol hasret gider kuzummm öslicez seniii
sen ve tembellik mimükün değilll
kızlar kasıklarımda değişik bir elektirklenme var sizce ne olabilirrr
ayy ben ekim ayından beri dişçiye gidip gidip geliyorum, bebişe hazır olayım diye ama talihsizlik peşimi bırakmadı2 tane dolgu yaptırdım, ama dişim iyi olmadı, sızlamaya devam etti, sert bişeyler yiyemedim hiç dolgularımla. Bidaha gittim hassasiyet giderici bişeyler sürdü, biraz daha idare etti ama tam geçmedi. Bu ay yine regl olunca gidip komple söktürdüm o yeni dolgumu, ve kanal tedavisi yaptı, cumartesi günü de dolgusunu yapacak bi türlü kurtulamadım yani inşallah bu cumartesi dişçiye son gidişim olur, bıktım walla artık
Olsun yedek kulübesinde oturduğun günler de bitecek inşallah
Dilketinim ben bu ay ovu testi yapmayacağım. Lh FSH Progesteron normal çıktı zaten, bir de hiç verim alamadım ben o testlerden. Testin bana çift çizgi gösterdiği günde yumurtlamış olsaydım daha adetim dün fln olurdu, ama 1 hafta erken oldu, güvenemiyorum. Bir de boşu boşuna moral bozukluğu stres yaşadım, yumurtlamıyormuyum diye.. Doktoruma sordum, o hazır ovulasyon kitlerini kullanmayın, çoğu zaman yanıltıcı olabiliyor dedi. Kanda bakalım dedi. 3. gün baktırdım, bir de 21. gün progesteron baktırıcam, yumurta çatladı mı çatlamadı mı diye. Bu arada ateş ölçmeye başladım. En azından bu ay hamile kalmasam bile, bir sonraki aya faydası olur diye düşündüm
Bebisim gecmis olsun bosver yapma hic bisi dinlen bolbol ve dedigin cayida biran once yap ve iç hemencik iiles
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?