için nasıl rahat edecekse öyle yap canım, zateb vücudun ne zaman hazırsa o zaman olur. Önemli olan senin ruhen hazır olmanÇok şükür canım normalde 34 günde bir olurdum bu ay 30. günde oldu.. Doktor 2 adet dönemi bekle dedi ben bu ay başlasam diyorum sonra korkuyorum yine sıkıntı olursa neden doktoru dinlemedim diye kendimi yerim diyorum.. Sanırım bi adet dönemi daha bekleyeceğim..
günaydın gamzecim, iyilik sen nasılsın? hoşhgeldinGünaydın kuzularim nssilsiniz bakalım
iyiyim psikommm, sen nasılsın canımcımkıymammmm ben sana ya bulaştı işte... dikkat et kendine bol bol mevya ye su iç bitanemmmm... bolca da dinlen...
selam deryam nasılsın güzellik
dilketinim yaw ağrım çok kesin bugün yarın olacak ama yarın nöbetteyim.. sabah geç geleyimde ozaman mı yapayım diyorum ben... sabah sabah mikmik gamzeyi de geçtim heee
günaydın operammmm
maşallah canım ben 40. gün adet oldum sinir olmuştum gelmedi diye yaaa...
bende yedeğe çıkacağım az kaldı
kolay gelsin canım, sorma walla ben de uyuyamadım, uyuyunca da kocamı gördüm rüyamda, kızdırdı yine beniaman napiim yaabir perşembe klasiği,evde temizlik var. ben gece uyuyamadım hiç, uyudugumda da kabuslar gördüm. o yüzden başım agrıyor,keyfim yok..
günaydın qamse hanım
için nasıl rahat edecekse öyle yap canım, zateb vücudun ne zaman hazırsa o zaman olur. Önemli olan senin ruhen hazır olmanama 1 dönem daha beklersen en azından testlerin fln da çıkar durumun netleşmiş olur, önlem alınacaksa alıp da başlarsın...
inşallah canım yaaOyyy canım çok geçmiş olsun.. Diş çok berbat bir durum hele ki seni çok uğraştırmış.. Tez zamanda kurtul inşallah..
geçmiş olsun tatlımsaol cnm, yeni kahvaltı yaptım birazdan yapacam çayı, battaniyemi de aldım mı tamamdır :)
inşallah canım benim inşallahEvet canım haklısın testler de çıkmış olur hayırlısıyla ben de güzel haberi paylaşırım o zaman da inşallah isteyen herkes hamiş olur..
iyi yazmışım valla bende kendimi teselli etmek için kullanayım bunu
Kizlar negatif sonucum :'( ben bu ay umitliydim genede :'( olmadi gelmedi bebeim :''(
acaba yumurtlamadan öncee tutar mı gamzeeeeHamilesib dicem ama diyemiyorum çünkü yumurtluyorsun:)))
bekliyorum anacımmmmm:))) ben sana özelden yazarım cevabı :)
ahhh ahhhh bitse de yumurtlama neticeye baksakiçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım, zateb vücudun ne zaman hazırsa o zaman olur. Önemli olan senin ruhen hazır olmanama 1 dönem daha beklersen en azından testlerin fln da çıkar durumun netleşmiş olur, önlem alınacaksa alıp da başlarsın...
günaydın gamzecim, iyilik sen nasılsın? hoşhgeldin
iyiyim psikommm, sen nasılsın canımcımkasıklarındaki elektriklenme yumurtlamadan da olabilir döllenmeden de olabilir, herbişey mümkündür yani
kolay gelsin canım, sorma walla ben de uyuyamadım, uyuyunca da kocamı gördüm rüyamda, kızdırdı yine beni
Kizlar negatif sonucum :'( ben bu ay umitliydim genede :'( olmadi gelmedi bebeim :''(
hadi yaa, üzüldüm canım yaaKizlar negatif sonucum :'( ben bu ay umitliydim genede :'( olmadi gelmedi bebeim :''(
inşallah canım yaa
geçmiş olsun tatlım
inşallah canım benim inşallah
evet yaa, şu adet döngümüz çok uzun yaa, insan sabırsızlanıyoracaba yumurtlamadan öncee tutar mı gamzeeee
bekliyorum anacımmmmm
ahhh ahhhh bitse de yumurtlama neticeye baksak
üzülme canımmmm... hayırlısı olsun bir dahakine diyelim keşke yapabileceğimiz bişey olsa ama
hem de ne tembellik, ama grip oluyorum sanıyorum. kahvaltı hazırlamaya bile üşendim de hazır bişiler söyledim o derece tembelim yani :)
Günaydın kuzularim nssilsiniz bakalım
kıymammmm ben sana ya bulaştı işte... dikkat et kendine bol bol mevya ye su iç bitanemmmm... bolca da dinlen...
selam deryam nasılsın güzellik
dilketinim yaw ağrım çok kesin bugün yarın olacak ama yarın nöbetteyim.. sabah geç geleyimde ozaman mı yapayım diyorum ben... sabah sabah mikmik gamzeyi de geçtim heee
günaydın operammmm
maşallah canım ben 40. gün adet oldum sinir olmuştum gelmedi diye yaaa...
bende yedeğe çıkacağım az kaldı
kızlar kasıklarımda değişik bir elektirklenme var sizce ne olabilirrr
ayy ben ekim ayından beri dişçiye gidip gidip geliyorum, bebişe hazır olayım diye ama talihsizlik peşimi bırakmadı2 tane dolgu yaptırdım, ama dişim iyi olmadı, sızlamaya devam etti, sert bişeyler yiyemedim hiç dolgularımla. Bidaha gittim hassasiyet giderici bişeyler sürdü, biraz daha idare etti ama tam geçmedi. Bu ay yine regl olunca gidip komple söktürdüm o yeni dolgumu, ve kanal tedavisi yaptı, cumartesi günü de dolgusunu yapacak bi türlü kurtulamadım yani inşallah bu cumartesi dişçiye son gidişim olur, bıktım walla artık
Olsun yedek kulübesinde oturduğun günler de bitecek inşallah
Dilketinim ben bu ay ovu testi yapmayacağım. Lh FSH Progesteron normal çıktı zaten, bir de hiç verim alamadım ben o testlerden. Testin bana çift çizgi gösterdiği günde yumurtlamış olsaydım daha adetim dün fln olurdu, ama 1 hafta erken oldu, güvenemiyorum. Bir de boşu boşuna moral bozukluğu stres yaşadım, yumurtlamıyormuyum diye.. Doktoruma sordum, o hazır ovulasyon kitlerini kullanmayın, çoğu zaman yanıltıcı olabiliyor dedi. Kanda bakalım dedi. 3. gün baktırdım, bir de 21. gün progesteron baktırıcam, yumurta çatladı mı çatlamadı mı diye. Bu arada ateş ölçmeye başladım. En azından bu ay hamile kalmasam bile, bir sonraki aya faydası olur diye düşündüm
Canım ben nasıl olim diyorum ve devam etmemeyi tercih ediyorum zira moral bozmak istemiyorum
sen nasılsın esas sen anlat
iyi yapmışsın canım bişeyler söylemekle. Allahtan bebiş var yoksa aç bırakabilirdin kendiniinşallah eşinden grip bulaşmamıştır canım dikkatli ol olmadı gönder anasına hem hasret de gidermiş olurlar
günaydın bebkim
aman sen yedeğe çıkmazsın kuşum senin asıl yeni başlıyor
yumyumdasın kuzuuuuuuugıgıtgıdaaakk yımırtam sıcaaakkk
senin dişçin iyi değilmiş kuzum şansınainşallah bu sefer olur olmazsa değiştir yaniii yazık sana... ateş ölçmeye başlamakla iyi yapmışsın canımcım. ben ovuyu artık kullanmıyorum ama kullandığım zamanlar hep doğru çıktı. 21.günün benim de aklımda
kıyamam sanaiyiyim ben de ne olsun aynı be yaaaa
:) gamze hanimmi opera hanimaman napiim yaabir perşembe klasiği,evde temizlik var. ben gece uyuyamadım hiç, uyudugumda da kabuslar gördüm. o yüzden başım agrıyor,keyfim yok..
günaydın qamse hanım
Cok şükür canim bati bekliyorum anavatan kan aglasin kendini bebise hazirlssinGünaydınnn benim anavatanım kan ağlıyor ama mutluyum iyi ki de geldiSen nasılsınnn?
Sağol canım ben de geç gelir diye çekiniyordum 34 günde bir oluyordum normalde o yüzden 30. günde olması şaşırttı iyi ki de böyle oldu..
Bnde iim cok sükür nasik gidiyo calismalariçin nasıl rahat edecekse öyle yap canım, zateb vücudun ne zaman hazırsa o zaman olur. Önemli olan senin ruhen hazır olmanama 1 dönem daha beklersen en azından testlerin fln da çıkar durumun netleşmiş olur, önlem alınacaksa alıp da başlarsın...
günaydın gamzecim, iyilik sen nasılsın? hoşhgeldin
iyiyim psikommm, sen nasılsın canımcımkasıklarındaki elektriklenme yumurtlamadan da olabilir döllenmeden de olabilir, herbişey mümkündür yani
kolay gelsin canım, sorma walla ben de uyuyamadım, uyuyunca da kocamı gördüm rüyamda, kızdırdı yine beni
Canjm herseyde bir hayir vardir üzülme artik heryeni gun yeni bir başlangıç naptin esinle aran duzeldimiKizlar negatif sonucum :'( ben bu ay umitliydim genede :'( olmadi gelmedi bebeim :''(
acaba yumurtlamadan öncee tutar mı gamzeeee
bekliyorum anacımmmmm
ahhh ahhhh bitse de yumurtlama neticeye baksak
üzülme canımmmm... hayırlısı olsun bir dahakine diyelim keşke yapabileceğimiz bişey olsa ama
aslında çok memnundum dişçimden, ailemizin dişçisi, 7'den 77'ye herkes ona gider senelerdir, ama bu sefer benim şanssızlığım oldu sanırım :26:iyi yapmışsın canım bişeyler söylemekle. Allahtan bebiş var yoksa aç bırakabilirdin kendiniinşallah eşinden grip bulaşmamıştır canım dikkatli ol olmadı gönder anasına hem hasret de gidermiş olurlar
günaydın bebkim
aman sen yedeğe çıkmazsın kuşum senin asıl yeni başlıyor
yumyumdasın kuzuuuuuuugıgıtgıdaaakk yımırtam sıcaaakkk
senin dişçin iyi değilmiş kuzum şansınainşallah bu sefer olur olmazsa değiştir yaniii yazık sana... ateş ölçmeye başlamakla iyi yapmışsın canımcım. ben ovuyu artık kullanmıyorum ama kullandığım zamanlar hep doğru çıktı. 21.günün benim de aklımda
kıyamam sanaiyiyim ben de ne olsun aynı be yaaaa
Cok şükür canim bati bekliyorum anavatan kan aglasin kendini bebise hazirlssin
geçenlerde dedim eşime git annende kal h.sonu, hasret giderin yoksa o gelmek isteyecek buraya gitmedi :) hem kendisi de gripli ya...bebek sayesinde hayatımda ilk kez tartıda 50 kiloyu gördüm, akşama kadar kahve içtiğimi, kahvaltımı akşam 17:00'larda yaptığımı bilir :) şimdi gece bile acıkıyor teyzesi, açlığa dayanamıyor benim minişim :)
aslında çok memnundum dişçimden, ailemizin dişçisi, 7'den 77'ye herkes ona gider senelerdir, ama bu sefer benim şanssızlığım oldu sanırım :26:
Neyse ovuyu da denemedim demem artıksen napıcaksın peki? illaki baharı bekleyecek misin? yoksa kendi imkanlarınla birşeyler yapıyor musun?
:) gamze hanimmi opera hanim
Cok şükür canim bati bekliyorum anavatan kan aglasin kendini bebise hazirlssin
Bnde iim cok sükür nasik gidiyo calismalar
Canjm herseyde bir hayir vardir üzülme artik heryeni gun yeni bir başlangıç naptin esinle aran duzeldimi
Psikom kuzucum tabi neden olmasin olabilir olursa da adını mucize koyarsin artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?