Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

için nasıl rahat edecekse öyle yap canım, zateb vücudun ne zaman hazırsa o zaman olur. Önemli olan senin ruhen hazır olman ama 1 dönem daha beklersen en azından testlerin fln da çıkar durumun netleşmiş olur, önlem alınacaksa alıp da başlarsın...

Günaydın kuzularim nssilsiniz bakalım
günaydın gamzecim, iyilik sen nasılsın? hoşhgeldin

iyiyim psikommm, sen nasılsın canımcım kasıklarındaki elektriklenme yumurtlamadan da olabilir döllenmeden de olabilir, herbişey mümkündür yani

aman napiim yaabir perşembe klasiği,evde temizlik var. ben gece uyuyamadım hiç, uyudugumda da kabuslar gördüm. o yüzden başım agrıyor,keyfim yok..

günaydın qamse hanım
kolay gelsin canım, sorma walla ben de uyuyamadım, uyuyunca da kocamı gördüm rüyamda, kızdırdı yine beni

Evet canım haklısın testler de çıkmış olur hayırlısıyla ben de güzel haberi paylaşırım o zaman da inşallah isteyen herkes hamiş olur..

Oyyy canım çok geçmiş olsun.. Diş çok berbat bir durum hele ki seni çok uğraştırmış.. Tez zamanda kurtul inşallah..
inşallah canım yaa

saol cnm, yeni kahvaltı yaptım birazdan yapacam çayı, battaniyemi de aldım mı tamamdır :)
geçmiş olsun tatlım

Evet canım haklısın testler de çıkmış olur hayırlısıyla ben de güzel haberi paylaşırım o zaman da inşallah isteyen herkes hamiş olur..
inşallah canım benim inşallah

Kizlar negatif sonucum :'( ben bu ay umitliydim genede :'( olmadi gelmedi bebeim :''(

Hamilesib dicem ama diyemiyorum çünkü yumurtluyorsun:)))
acaba yumurtlamadan öncee tutar mı gamzeeee

:))) ben sana özelden yazarım cevabı :)
bekliyorum anacımmmmm

ahhh ahhhh bitse de yumurtlama neticeye baksak

Kizlar negatif sonucum :'( ben bu ay umitliydim genede :'( olmadi gelmedi bebeim :''(

üzülme canımmmm... hayırlısı olsun bir dahakine diyelim keşke yapabileceğimiz bişey olsa ama

evet yaa, şu adet döngümüz çok uzun yaa, insan sabırsızlanıyor ben daha yumurtlamadım aslında ama yaklaşıyor heralde, göğüslerim acımaya başladı şimdiden...

hem de ne tembellik, ama grip oluyorum sanıyorum. kahvaltı hazırlamaya bile üşendim de hazır bişiler söyledim o derece tembelim yani :)

iyi yapmışsın canım bişeyler söylemekle. Allahtan bebiş var yoksa aç bırakabilirdin kendini inşallah eşinden grip bulaşmamıştır canım dikkatli ol olmadı gönder anasına hem hasret de gidermiş olurlar
Günaydın kuzularim nssilsiniz bakalım

günaydın bebkim

aman sen yedeğe çıkmazsın kuşum senin asıl yeni başlıyor

kızlar kasıklarımda değişik bir elektirklenme var sizce ne olabilirrr

yumyumdasın kuzuuuuuuu gıgıtgıdaaakk yımırtam sıcaaakkk

senin dişçin iyi değilmiş kuzum şansına inşallah bu sefer olur olmazsa değiştir yaniii yazık sana... ateş ölçmeye başlamakla iyi yapmışsın canımcım. ben ovuyu artık kullanmıyorum ama kullandığım zamanlar hep doğru çıktı. 21.günün benim de aklımda
Canım ben nasıl olim diyorum ve devam etmemeyi tercih ediyorum zira moral bozmak istemiyorum
sen nasılsın esas sen anlat

kıyamam sana iyiyim ben de ne olsun aynı be yaaaa

geçenlerde dedim eşime git annende kal h.sonu, hasret giderin yoksa o gelmek isteyecek buraya gitmedi :) hem kendisi de gripli ya...bebek sayesinde hayatımda ilk kez tartıda 50 kiloyu gördüm, akşama kadar kahve içtiğimi, kahvaltımı akşam 17:00'larda yaptığımı bilir :) şimdi gece bile acıkıyor teyzesi, açlığa dayanamıyor benim minişim :)

aman napiim yaabir perşembe klasiği,evde temizlik var. ben gece uyuyamadım hiç, uyudugumda da kabuslar gördüm. o yüzden başım agrıyor,keyfim yok..

günaydın qamse hanım
:) gamze hanimmi opera hanim
Cok şükür canim bati bekliyorum anavatan kan aglasin kendini bebise hazirlssin
Bnde iim cok sükür nasik gidiyo calismalar
Canjm herseyde bir hayir vardir üzülme artik heryeni gun yeni bir başlangıç naptin esinle aran duzeldimi

Psikom kuzucum tabi neden olmasin olabilir olursa da adını mucize koyarsin artik :)

aslında çok memnundum dişçimden, ailemizin dişçisi, 7'den 77'ye herkes ona gider senelerdir, ama bu sefer benim şanssızlığım oldu sanırım :26:
Neyse ovuyu da denemedim demem artık sen napıcaksın peki? illaki baharı bekleyecek misin? yoksa kendi imkanlarınla birşeyler yapıyor musun?

ben de bu c.tesiye randevu aldım azönce sarı ve kokulu akıntım var onu sorucam. gerçi benim yıllardır var ama baksın gene de doktor.. smear falan da yaparım belkim.. onu haricinde bahara bıraktım canımcım

İyi gidiyor şimdilik, 3 gün oldu sahalara ineli, iyi değerlendirmek lazım bu günleri
"ANAVATAN KAN AĞLASIN, KENDİNİ BEBİŞE HAZIRLASIN" çok beğendim bu sözü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…