Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben de bu c.tesiye randevu aldım azönce sarı ve kokulu akıntım var onu sorucam. gerçi benim yıllardır var ama baksın gene de doktor.. smear falan da yaparım belkim.. onu haricinde bahara bıraktım canımcım
akıntıyı küçümseme kuzucum, basit bir mantar enfeksiyonu bile hamile kalmayı engelleyebiliyor. Hem smearın da yapılır, için rahat olur. İnşallah sen baharı beklerken miniğin sana süpriz yapıp çıkar gelir

Hadi bakalım hayırlısı... Evet bebişimin yatağını iyi hazırlayayım ki rahat etsin bir daha annesini bırakmasın..
Bir daha bırakmayacaklar bizi inşallah perim

Oyyy Allah'ım şu günleri çabucak geçsin gebe olacağımız günlere gelsin hayırla bize de nasip et Rabbim nolursunnnnnn

Kıızzzz nasılsın nasıl gidiyor gebelik bakalım kuzucuğun nasıl? Kalp atışları vs.. Anlat bakalım biraz ya

canımm ıyıyım cok sukurrr sen nasılsınn cumartesı kalp atısını duyduk cok sukur ama 105 cıktı doktor bıdaha cagırdı bugun kalp atıslarını dınlemek ıcın bakalım randevu saatını 4 gozle beklıyorummm

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
topraaaaammm hoşgeldinnnn nasılsın, bebiş nasılll? maşallah büyümüş 8 haftalık olmuş demek kontroller nasıl gidiyor?

Oyyy Allah'ım şu günleri çabucak geçsin gebe olacağımız günlere gelsin hayırla bize de nasip et Rabbim nolursunnnnnn
İnşallah geçecek canım, Rabim bize de yaşatacak o güzel duyguları Hamilelik harika bir duygu, inşallah en güzelinden tekrar yaşayacağız. Sen hamilelikte kaç haftaya kadar gelebilmiştin canım?

slm kızçeler nasılsınız? geçmişi okumadım var mı yeni haberler?

Oy oy kuzumuzu Rabbim nazarlardan kem gözlerden korusunn

Canım ben 6+2 de kaldım en son.. Sonra 9 +2 olması gerekirken baktık hala 6+2 de kalmış gelişimi... Kalp atışı zaten yoktu.. Artık ese bozulmaya başlamıştı embriyo 4 mm ye kadar büyüyebildi sonra kaldı işte canım..

hosbuldukk topramm bakalımmm bugun bellı olucak canım bebişinn durumuuuu normalde 7 hafta 4 gunluk olması lazım canm bugun sen nasılsı toprammm

hosgeldınnnn canımmmmm

aminnnnn canımmm benımmm aminnnn ınsallahhhhh bakalımm bugun bellı olcakk canımm ınsallah guzel haberlerrr verırımmm

hosgeldınnnn canımmmmm

aminnnnn canımmm benımmm aminnnn ınsallahhhhh bakalımm bugun bellı olcakk canımm ınsallah guzel haberlerrr verırımmm

hoşbulduk cnm işalah iyi haberlerle gelirsin ben çıkıcam simdi saçımı boyuyacağim sonra gelirim

Hadi bakalım hayırlısı... Evet bebişimin yatağını iyi hazırlayayım ki rahat etsin bir daha annesini bırakmasın..
Ins canjm ins sımsıkı sariksib sana
İyi gidiyor şimdilik, 3 gün oldu sahalara ineli, iyi değerlendirmek lazım bu günleri
"ANAVATAN KAN AĞLASIN, KENDİNİ BEBİŞE HAZIRLASIN" çok beğendim bu sözü

Sen böyle yazinca kendimi cok yaratıcı hissettim ohh salahalardaysan sabahlar olmasin yandan yandan

selam hoşgeldinnn iyilik sen nasılsın? dilek kan testi yaptırdı, negatif çıktı, onun haricinde başka haber yok sanırım..

hımm anladım canım, Rabbim bir daha yaşatmasın, hiçbirimize...

hosbuldukk topramm bakalımmm bugun bellı olucak canım bebişinn durumuuuu normalde 7 hafta 4 gunluk olması lazım canm bugun sen nasılsı toprammm
inşallah iyidir canım bebişin, kalp atışı birazcık düşük ama, çok da değil yani, korkma. İğneni oluyorsun di mi? Belki dozu yükseltir doktor. Aspirin kullanıyor musun?
Ben de iyiyim napiyim, 2 gün tatilden sonra işe geldim. Gerçi tatilim de doktorlarda geçti hep. Cumartesi tekrar hematolojiye gittim. Medical park'a hematoloji doktoru gelmiş, bide ona gideyim dedim. Başka tahliller daha istedi. Onların sonucunu bekliyorum bende. Bir de talasemi ve orak hücreli anemi için de dikkatli olmamı, çok yükseğe uludağ'a fln çıkmamamı, sigaralı ortamda kesinlikle durmamamı, çok yorulmamamı söyledi... Bu oraklaşma da düşüğe sebep olabilirmiş

aynen cnaımm doktorda bıraz dusuk dedı ama sonra bır bucuk mılımın kalp atısını duymaya calısıyoruz dedı. kalp atsıının 100un ustunde olması gerekıyormus hayırlısı artık bakalım. dozu yukseltcegını sanmıyorum canım. aspırınmı verdım clexean mı verdım dedı. dedım clexean verdınız. en buyuk sılahımızı kullanmısız dedıı. yok canım aspırın kullanmıyorum. sadece clexean progestan ve folbıol kullanıyorum.. aaa aman dıkkat et canımm onlaradaaa sıgara kullanmıyorsun demı. hakkımızda herseyınn hayırlısı artık

Ins canjm ins sımsıkı sariksib sana

Sen böyle yazinca kendimi cok yaratıcı hissettim ohh salahalardaysan sabahlar olmasin yandan yandan
Evet gayet yaratıcısın canım
Eşim hasta aslında, üşütmüş keyfi yok ama, bakıcaz bakalım artık, inşallah maç ertelenmez

Evet gayet yaratıcısın canım
Eşim hasta aslında, üşütmüş keyfi yok ama, bakıcaz bakalım artık, inşallah maç ertelenmez
Eyvah esin hastaysa yandin erkeklerin hastalığı cok zor oluyo malesef ins ertelenmez cok gevmis olsjn Allah acil sifa versin

inşallah canımmm inşallah hepimize gelsin bebişler süpriz yapsınlar bizee

h.g. canım nasılsın

Hani bazen clexanın dozu yeterli gelmeyip bebeğe giden kan akışı azalabiliyormuş ya, o yüzden dedim topraam, inşallah öyle değildir tabi senin. İnşallah bugün gümbür gümbür dk da 120 duyarsınız
Yok ben sigara içmiyorum, evde de içen yok zaten çok şükür. Ama bazen gittiğimiz yerlerde fln içen oluyor, o zaman hemen ortamı terk edicem demek ki Hakkımızda hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…