akıntıyı küçümseme kuzucum, basit bir mantar enfeksiyonu bile hamile kalmayı engelleyebiliyor. Hem smearın da yapılır, için rahat olur. İnşallah sen baharı beklerken miniğin sana süpriz yapıp çıkar gelirben de bu c.tesiye randevu aldım azöncesarı ve kokulu akıntım var onu sorucam. gerçi benim yıllardır var ama baksın gene de doktor.. smear falan da yaparım belkim.. onu haricinde bahara bıraktım canımcım
Bir daha bırakmayacaklar bizi inşallah perimHadi bakalım hayırlısı... Evet bebişimin yatağını iyi hazırlayayım ki rahat etsin bir daha annesini bırakmasın..
akıntıyı küçümseme kuzucum, basit bir mantar enfeksiyonu bile hamile kalmayı engelleyebiliyor. Hem smearın da yapılır, için rahat olur. İnşallah sen baharı beklerken miniğin sana süpriz yapıp çıkar gelir
Bir daha bırakmayacaklar bizi inşallah perim
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kıızzzz nasılsın nasıl gidiyor gebelik bakalım kuzucuğun nasıl? Kalp atışları vs.. Anlat bakalım biraz ya
topraaaaammm hoşgeldinnnncanlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İnşallah geçecek canım, Rabim bize de yaşatacak o güzel duygularıOyyy Allah'ım şu günleri çabucak geçsin gebe olacağımız günlere gelsin hayırla bize de nasip et Rabbim nolursunnnnnn
canımm ıyıyım cok sukurrr sen nasılsınn cumartesı kalp atısını duyduk cok sukur ama 105 cıktı doktor bıdaha cagırdı bugun kalp atıslarını dınlemek ıcın bakalım randevu saatını 4 gozle beklıyorummm
topraaaaammm hoşgeldinnnnnasılsın, bebiş nasılll? maşallah büyümüş 8 haftalık olmuş demek kontroller nasıl gidiyor?
İnşallah geçecek canım, Rabim bize de yaşatacak o güzel duygularıHamilelik harika bir duygu, inşallah en güzelinden tekrar yaşayacağız. Sen hamilelikte kaç haftaya kadar gelebilmiştin canım?
topraaaaammm hoşgeldinnnnnasılsın, bebiş nasılll? maşallah büyümüş 8 haftalık olmuş demek kontroller nasıl gidiyor?
İnşallah geçecek canım, Rabim bize de yaşatacak o güzel duygularıHamilelik harika bir duygu, inşallah en güzelinden tekrar yaşayacağız. Sen hamilelikte kaç haftaya kadar gelebilmiştin canım?
hosgeldınnnn canımmmmmslm kızçeler nasılsınız? geçmişi okumadım var mı yeni haberler?
Oy oy kuzumuzu Rabbim nazarlardan kem gözlerden korusunn
Canım ben 6+2 de kaldım en son.. Sonra 9 +2 olması gerekirken baktık hala 6+2 de kalmış gelişimi... Kalp atışı zaten yoktu.. Artık ese bozulmaya başlamıştı embriyo 4 mm ye kadar büyüyebildi sonra kaldı işte canım..
hosgeldınnnn canımmmmm
aminnnnn canımmm benımmm aminnnn ınsallahhhhh bakalımm bugun bellı olcakk canımm ınsallah guzel haberlerrr verırımmm
Ins canjm ins sımsıkı sariksib sanaHadi bakalım hayırlısı... Evet bebişimin yatağını iyi hazırlayayım ki rahat etsin bir daha annesini bırakmasın..
İyi gidiyor şimdilik, 3 gün oldu sahalara ineli, iyi değerlendirmek lazım bu günleri
"ANAVATAN KAN AĞLASIN, KENDİNİ BEBİŞE HAZIRLASIN" çok beğendim bu sözü
hoşbulduk cnm işalah iyi haberlerle gelirsin ben çıkıcam simdi saçımı boyuyacağim sonra gelirim
selam hoşgeldinnnslm kızçeler nasılsınız? geçmişi okumadım var mı yeni haberler?
hımm anladım canım, Rabbim bir daha yaşatmasın, hiçbirimize...Oy oy kuzumuzu Rabbim nazarlardan kem gözlerden korusunn
Canım ben 6+2 de kaldım en son.. Sonra 9 +2 olması gerekirken baktık hala 6+2 de kalmış gelişimi... Kalp atışı zaten yoktu.. Artık ese bozulmaya başlamıştı embriyo 4 mm ye kadar büyüyebildi sonra kaldı işte canım..
inşallah iyidir canım bebişin, kalp atışı birazcık düşük ama, çok da değil yani, korkma. İğneni oluyorsun di mi? Belki dozu yükseltir doktor. Aspirin kullanıyor musun?hosbuldukk topramm bakalımmm bugun bellı olucak canım bebişinn durumuuuu normalde 7 hafta 4 gunluk olması lazım canm bugun sen nasılsı toprammm
selam hoşgeldinnniyilik sen nasılsın? dilek kan testi yaptırdı, negatif çıktı, onun haricinde başka haber yok sanırım..
hımm anladım canım, Rabbim bir daha yaşatmasın, hiçbirimize...
inşallah iyidir canım bebişin, kalp atışı birazcık düşük ama, çok da değil yani, korkma. İğneni oluyorsun di mi? Belki dozu yükseltir doktor. Aspirin kullanıyor musun?
Ben de iyiyim napiyim, 2 gün tatilden sonra işe geldim. Gerçi tatilim de doktorlarda geçti hep. Cumartesi tekrar hematolojiye gittim. Medical park'a hematoloji doktoru gelmiş, bide ona gideyim dedim. Başka tahliller daha istedi. Onların sonucunu bekliyorum bende. Bir de talasemi ve orak hücreli anemi için de dikkatli olmamı, çok yükseğe uludağ'a fln çıkmamamı, sigaralı ortamda kesinlikle durmamamı, çok yorulmamamı söyledi... Bu oraklaşma da düşüğe sebep olabilirmiş
Evet gayet yaratıcısın canımIns canjm ins sımsıkı sariksib sana
Sen böyle yazinca kendimi cok yaratıcı hissettimohh salahalardaysan sabahlar olmasin yandan yandan
slm kızçeler nasılsınız? Geçmişi okumadım var mı yeni haberler?
Eyvah esin hastaysa yandin erkeklerin hastalığı cok zor oluyo malesef ins ertelenmez cok gevmis olsjn Allah acil sifa versinEvet gayet yaratıcısın canım
Eşim hasta aslında, üşütmüş keyfi yok ama, bakıcaz bakalım artık, inşallah maç ertelenmez
akıntıyı küçümseme kuzucum, basit bir mantar enfeksiyonu bile hamile kalmayı engelleyebiliyor. Hem smearın da yapılır, için rahat olur. İnşallah sen baharı beklerken miniğin sana süpriz yapıp çıkar gelir
Bir daha bırakmayacaklar bizi inşallah perim
slm kızçeler nasılsınız? geçmişi okumadım var mı yeni haberler?
aynen cnaımm doktorda bıraz dusuk dedı ama sonra bır bucuk mılımın kalp atısını duymaya calısıyoruz dedı. kalp atsıının 100un ustunde olması gerekıyormus hayırlısı artık bakalım. dozu yukseltcegını sanmıyorum canım. aspırınmı verdım clexean mı verdım dedı. dedım clexean verdınız. en buyuk sılahımızı kullanmısız dedıı. yok canım aspırın kullanmıyorum. sadece clexean progestan ve folbıol kullanıyorum.. aaa aman dıkkat et canımm onlaradaaa sıgara kullanmıyorsun demı. hakkımızda herseyınn hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?