Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Eyvah esin hastaysa yandin erkeklerin hastalığı cok zor oluyo malesef ins ertelenmez cok gevmis olsjn Allah acil sifa versin
Eyvah ki ne eyvahhh:18: Bir naz bir niyaz sorma gitsin... ben de iyi etcem onu diye baya uğraşıyorum
Sağol gamsem, inşallah bizim işi aksatmaz

inşallah canımmm inşallah hepimize gelsin bebişler süpriz yapsınlar bizee

h.g. canım nasılsın
AMİİİİİİNNNNNNN

ınsallah canımm ınsallahhh . tamam canımm gorusuruzzz

gidemedim sular kesik cnm kalıcam sohbete dahil olayım bari

slm tatlımmm yenı haber yok wallaa ben hastalandımmm malesefff

hayırlısı olsun cnm benim herşey kısmet

inşallah canımmm inşallah hepimize gelsin bebişler süpriz yapsınlar bizee

h.g. canım nasılsın

hoşbulduk iyiyim balım sen nasılsın sularımız aksaydı daha iyi olcaktım ama yok

hımm anladımm canım bılmıyorumm valla herseyy bugun bellı olucak canım ınsallahhh canımmm ınsallahhhh. ooo ıyı barı canımm. bende sıgaralı ortamlardan uzak duruyorum valla ısterse kızsınlarrr hıccc benı ılgılendırmezzz ama gercı hamıle olduklarımı bıldıklerı ıcın bnm yanımda ıcmıyorlar. acaba cok yorulmakta kalp atıslarını yavaslatır mı kı

Eyvah ki ne eyvahhh:18: Bir naz bir niyaz sorma gitsin... ben de iyi etcem onu diye baya uğraşıyorum
Sağol gamsem, inşallah bizim işi aksatmaz

AMİİİİİİNNNNNNN

Evt grip olunca kendilerini ölüyo sanıyorlar ( ins aksatmaz srn formalarini giy reddedemeskn

hoşbulduk cnm iyiyim çok üzülmüştür şimdi cnm benimya hayırlısı olsun diyip bekliycez başka yapabileceğimiz bi şeycik yok

Evet eğer sen çok yorulursan tabi bebek de dinlenme moduna geçer, o yüzden de yavaşlayabilir, korkma, inşallah herşey yolunda gidecek. Ben dua ediyorum sana

Evt grip olunca kendilerini ölüyo sanıyorlar ( ins aksatmaz srn formalarini giy reddedemeskn
Ayyy kesinlikle, ben 3 haftadır daha beter hastayım, ilaç kullanamadım da o yüzden atamadım tam hastalığı üzerimden. Ama gıkımı çıkarmadım, ama erkekler inim inim inliyorlar

hoşbulduk cnm iyiyim çok üzülmüştür şimdi cnm benimya hayırlısı olsun diyip bekliycez başka yapabileceğimiz bi şeycik yok
evet üzülmüş, ama elden bişey gelmiyor işte napalım, vardır elbet Rabbimin bir bildiği...

canım hastanenın cok yuksek merdıvenlerı vardı 3 k kat merdıven cıktımda o gun ondan sordum o takıldı aklımaa

Kızlar yemeğe çıkıyorum şimdi...
Bugün hepimiz için 300 Kelime-i Tevhid, 707 Ya Varis, 422 Ya Şafi çektim, Allah kabul etsin...
Görüşürüz yemekten sonra...

kızlarrr bendeee cıkıyorummmmm artık topıgee yarın gırebılırımmm kendınızeee cokk cokk ıyı bakınnn dualarnızdaaa unutmayınnnn gorusruruzzz

hayırlı günler kızlaar nasılsınız? ben hamdolsun çok iyiyim biraz önce bebeğimin kalp atışını duydum:119::119:,tam 7 haftalıkmışım,bir hafta geriden geliyomuş,ben bunu bilerek takvimi öyle hazırlamıştım zaten

kızlar bugün dpo 10 geçen ay dpo10da çıkmıştı pozitif.. bugün yaptım ilk yarım saat bişey yoktu psikojik olarak bana yeri belli gibi geliyordu.. ama yarım saatten sonra ne ara çıktı bilmiyorum bi saat falan sonra baktım ben bu çizgi çıktı..ama pembe degil gri yani olmadı.. ha niye ekledigime gelince bu gri çizgiyi görürseniz heveslenmeyin boşuna araştırdım gri orda kuruma olunca falan çıkıyomuş hafif bile olsa pembe olması gerekmiş çizginin... uyarayım dedim

Eklentiler

• $IMG_0410.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 18
  • $IMG_0411.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 21

ama dpo 10 göre gayet açık belli yanii niye ümitsizliğe kapılıyosun,geçmişe baksan benim ilk attığım resimdeki bundan daha silik ve sarımtraktı sonra yaptıklarım daha belirginleşti inşaallah hamilesin

canım haklısın belki erken ama hemen çıksaydı tamam derdim erken ondan böyle saçma sapan çıkıyo ama yarım saatten sonra çıktı..gereksiz yere umutlanmaya hiç gerek yok.. geçen ay bugün yaptıgımda pozitifti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…