Eyvah ki ne eyvahhh:18: Bir naz bir niyaz sorma gitsin... ben de iyi etcem onu diye baya uğraşıyorumEyvah esin hastaysa yandin erkeklerin hastalığı cok zor oluyo malesef ins ertelenmez cok gevmis olsjn Allah acil sifa versin
AMİİİİİİNNNNNNNinşallah canımmm inşallahhepimize gelsin bebişler süpriz yapsınlar bizee
h.g. canım nasılsın
ınsallah canımm ınsallahhh . tamam canımm gorusuruzzz
slm tatlımmm yenı haber yok wallaa ben hastalandımmm malesefff
inşallah canımmm inşallahhepimize gelsin bebişler süpriz yapsınlar bizee
h.g. canım nasılsın
Hani bazen clexanın dozu yeterli gelmeyip bebeğe giden kan akışı azalabiliyormuş ya, o yüzden dedim topraam, inşallah öyle değildir tabi senin. İnşallah bugün gümbür gümbür dk da 120 duyarsınız
Yok ben sigara içmiyorum, evde de içen yok zaten çok şükür. Ama bazen gittiğimiz yerlerde fln içen oluyor, o zaman hemen ortamı terk edicem demek kiHakkımızda hayırlısı inş.
gidemedim sular kesik cnm kalıcam sohbete dahil olayım bari
hayırlısı olsun cnm benim herşey kısmet
hoşbulduk iyiyim balım sen nasılsın sularımız aksaydı daha iyi olcaktım ama yok
Eyvah ki ne eyvahhh:18: Bir naz bir niyaz sorma gitsin... ben de iyi etcem onu diye baya uğraşıyorum
Sağol gamsem, inşallah bizim işi aksatmaz
AMİİİİİİNNNNNNN
selam hoşgeldinnniyilik sen nasılsın? dilek kan testi yaptırdı, negatif çıktı, onun haricinde başka haber yok sanırım..
hımm anladım canım, Rabbim bir daha yaşatmasın, hiçbirimize...
inşallah iyidir canım bebişin, kalp atışı birazcık düşük ama, çok da değil yani, korkma. İğneni oluyorsun di mi? Belki dozu yükseltir doktor. Aspirin kullanıyor musun?
Ben de iyiyim napiyim, 2 gün tatilden sonra işe geldim. Gerçi tatilim de doktorlarda geçti hep. Cumartesi tekrar hematolojiye gittim. Medical park'a hematoloji doktoru gelmiş, bide ona gideyim dedim. Başka tahliller daha istedi. Onların sonucunu bekliyorum bende. Bir de talasemi ve orak hücreli anemi için de dikkatli olmamı, çok yükseğe uludağ'a fln çıkmamamı, sigaralı ortamda kesinlikle durmamamı, çok yorulmamamı söyledi... Bu oraklaşma da düşüğe sebep olabilirmiş
sular gelıne kadar dur barı canım :)
Evet eğer sen çok yorulursan tabi bebek de dinlenme moduna geçer, o yüzden de yavaşlayabilir, korkma, inşallah herşey yolunda gidecek. Ben dua ediyorum sanahımm anladımm canım bılmıyorumm valla herseyy bugun bellı olucak canım ınsallahhh canımmm ınsallahhhh. ooo ıyı barı canımm. bende sıgaralı ortamlardan uzak duruyorum valla ısterse kızsınlarrr hıccc benı ılgılendırmezzzama gercı hamıle olduklarımı bıldıklerı ıcın bnm yanımda ıcmıyorlar. acaba cok yorulmakta kalp atıslarını yavaslatır mı kı
Ayyy kesinlikle, ben 3 haftadır daha beter hastayım, ilaç kullanamadım da o yüzden atamadım tam hastalığı üzerimden. Ama gıkımı çıkarmadım, ama erkekler inim inim inliyorlarEvt grip olunca kendilerini ölüyo sanıyorlar( ins aksatmaz srn formalarini giy reddedemeskn
evet üzülmüş, ama elden bişey gelmiyor işte napalım, vardır elbet Rabbimin bir bildiği...hoşbulduk cnm iyiyim çok üzülmüştür şimdi cnm benimya hayırlısı olsun diyip bekliycez başka yapabileceğimiz bi şeycik yok
bekliycem mecbur cnm ya gerçekten artık bıktım buradan ya elektirik yok ya su yok yeni yıla bile elektiriksiz girdik
oyyy canımm yaa tayın isteme hakkınız yokmu
Evet eğer sen çok yorulursan tabi bebek de dinlenme moduna geçer, o yüzden de yavaşlayabilir, korkma, inşallah herşey yolunda gidecek. Ben dua ediyorum sana
Ayyy kesinlikle, ben 3 haftadır daha beter hastayım, ilaç kullanamadım da o yüzden atamadım tam hastalığı üzerimden. Ama gıkımı çıkarmadım, ama erkekler inim inim inliyorlar
evet üzülmüş, ama elden bişey gelmiyor işte napalım, vardır elbet Rabbimin bir bildiği...
bu yıl 3 yıl doluyor isteme hakkımız var haziranda işalah kurtulacağim burdan sen nerde yaşıyosun cnm
inşallahhh canımmm ben bursada yasıyorumm canım
Kizlar negatif sonucum :'( ben bu ay umitliydim genede :'( olmadi gelmedi bebeim :''(
kızlar bugün dpo 10 geçen ay dpo10da çıkmıştı pozitif.. bugün yaptım ilk yarım saat bişey yoktu psikojik olarak bana yeri belli gibi geliyordu.. ama yarım saatten sonra ne ara çıktı bilmiyorum bi saat falan sonra baktım ben bu çizgi çıktı..ama pembe degil gri yani olmadı.. ha niye ekledigime gelince bu gri çizgiyi görürseniz heveslenmeyin boşuna araştırdım gri orda kuruma olunca falan çıkıyomuş hafif bile olsa pembe olması gerekmiş çizginin... uyarayım dedim
ama dpo 10 göre gayet açık belli yanii niye ümitsizliğe kapılıyosun,geçmişe baksan benim ilk attığım resimdeki bundan daha silik ve sarımtraktı sonra yaptıklarım daha belirginleşti inşaallah hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?