Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sende mi hamileliğinde böyleydi

evet umutlanmama konusunda hak veriyorum ama bu bayaa net,ben il yaptığım testen 3 saat sonra gördüm buraya da attım,seninkinden acayip silik ve rengi sarımsıydı ilk dk larda çıkmadı asla,ümitlendirmek için demiyorum ama bence bu kadar erken böyle çıkması hayırlı olsun diyorum,genellikle dpo 12 de bile böyle çizgi çıkmadığı oluyo,sen yine sakin devam et bakalım

Canım benim Rabbim hamile hamile hayra yordugun bu durumu gerçek kılar inşallah sagol duaların için

heyo heyooo slmm kıslarrr 2014 sevinç huzur mutluluk saglık hayırlı evlat getirsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hepimizee

Canım benim Rabbim hamile hamile hayra yordugun bu durumu gerçek kılar inşallah sagol duaların için

amiiiiiiin inşaallah RABBİM hayırlısıyla tüm isteyen kardeşlerime bu duyguyu yaşatsın,ben çıkıyorum kızlar akşam tekrar görüşürüz inşaallah hoşçakalıııııın

amiiiiiiin inşaallah RABBİM hayırlısıyla tüm isteyen kardeşlerime bu duyguyu yaşatsın,ben çıkıyorum kızlar akşam tekrar görüşürüz inşaallah hoşçakalıııııın

topik anasıı naslsn canım bebişin nasll

slm hoşgeldin cnm nasılsın işallah

Mrb canlarim nasilsinizzzz dilegime elamaa uzuldum yaa ins önümüzdeki ay olur herkes ii okudugum kadariyla minik bebisim geçmiş olsun bol bol dinlen gribe yakalanma sakin:2: deryacim seninde diş problemin varmis geçmiş olsun

Nefesim psikomm dilketinim perim cicegimm kimyacimm meltemim havvamm denizcimmm sizlerden nabeerr :13:

Benim bi sorunum var canlar su son zamanlarda hareket ettikce nefesim kesiliyor daraliyor çarpıntı oluyor normal yattigimda bile oluyor tansiyonum 10/5 çıkmıştı bununla alakalı olabilir mi :26::26:

kızlar biz eşimle ara vermeye karar verdik bu ay dr gitmicem drumda sen bilirsin ara vermek istersen ver dedi çok yıprattım kendimi artık dr gitmicem adetin 3 gnü klomenim war başlıcam ona sadece sonra bol bol havuç yiğcem yumurta çatlamasına başka ne yardımcı oluyo kızlar

hgggggggggg bacım gecmiş olsunn bacımm amann bebegine dikat bacımm ALLAH korusun inşşş ikinizide elama nolduu hayrdrr :18:

dilegimm gecmiş olsun bacımm RABBİM inş diger ay yüzüne bakAR inşş bacımm olacak 2014 hamiş dolacak bacımm

gözün aydın canım

denizcim yarım saatten sonra çıkan çizgi dikkate alınmamalı diyorlar ama bence kesin karar vermekte acele etme. 2 gün sonra bir daha test yap ve ilk 10 dk içindeki fotosunu çekip ekle buraya, tamam mı? olmazsa da napalım, önümüzdeki aya bakarız artık

selam bacım hoşgeldinnn Aminnn inşallahh
Elaaamı sormuşsun, yanlış hatırlamıyorsam hastalanmış

evet hicranım, diş problemim var. Çok sağol canım...
tansiyonun düşük olduğu için çarpıntı oluyordur belki, bir de hamileliğin belli aylarında çarpıntı olabiliyor. Kansızlığın fln var mı, ona bakılmalı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…