ama dpo 10 göre gayet açık belli yanii niye ümitsizliğe kapılıyosun,geçmişe baksan benim ilk attığım resimdeki bundan daha silik ve sarımtraktı sonra yaptıklarım daha belirginleşti inşaallah hamilesin
canım haklısın belki erken ama hemen çıksaydı tamam derdim erken ondan böyle saçma sapan çıkıyo ama yarım saatten sonra çıktı..gereksiz yere umutlanmaya hiç gerek yok.. geçen ay bugün yaptıgımda pozitifti..
evet umutlanmama konusunda hak veriyorum ama bu bayaa net,ben il yaptığım testen 3 saat sonra gördüm buraya da attım,seninkinden acayip silik ve rengi sarımsıydı ilk dk larda çıkmadı asla,ümitlendirmek için demiyorum ama bence bu kadar erken böyle çıkması hayırlı olsun diyorum,genellikle dpo 12 de bile böyle çizgi çıkmadığı oluyo,sen yine sakin devam et bakalım
evet hatta dur tekrar atayım fotoyu bir karşılaştırın
Eki Görüntüle 916602 Eki Görüntüle 916603
bak bunlar ilk fotolarım zor seçiliyo değil mi?
Canım benim Rabbim hamile hamile hayra yordugun bu durumu gerçek kılar inşallah sagol duaların için
amiiiiiiin inşaallah RABBİM hayırlısıyla tüm isteyen kardeşlerime bu duyguyu yaşatsın,ben çıkıyorum kızlar akşam tekrar görüşürüz inşaallah hoşçakalıııııın
evet hatta dur tekrar atayım fotoyu bir karşılaştırın
Eki Görüntüle 916602 Eki Görüntüle 916603
bak bunlar ilk fotolarım zor seçiliyo değil mi?
heyo heyooo slmm kıslarrr 2014 sevinç huzur mutluluk saglık hayırlı evlat getirsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hepimizee
haklısın canım bayagı belirsiz ama yinede bi pembelik var.. benimkisi gri..
slm hoşgeldin cnm nasılsın işallah
Mrb canlarim nasilsinizzzz dilegime elamaa uzuldum yaains önümüzdeki ay olur herkes ii okudugum kadariyla minik bebisim geçmiş olsun bol bol dinlen gribe yakalanma sakin:2: deryacim seninde diş problemin varmis geçmiş olsun
Nefesim psikomm dilketinim perim cicegimm kimyacimm meltemim havvamm denizcimmm sizlerden nabeerr :13:
Benim bi sorunum var canlar su son zamanlarda hareket ettikce nefesim kesiliyor daraliyor çarpıntı oluyor normal yattigimda bile oluyor tansiyonum 10/5 çıkmıştı bununla alakalı olabilir mi :26::26:
kızlar biz eşimle ara vermeye karar verdik bu ay dr gitmicem drumda sen bilirsin ara vermek istersen ver dedi çok yıprattım kendimi artık dr gitmicem adetin 3 gnü klomenim war başlıcam ona sadece sonra bol bol havuç yiğcem yumurta çatlamasına başka ne yardımcı oluyo kızlar
gözün aydın canımhayırlı günler kızlaarnasılsınız? ben hamdolsun çok iyiyim biraz önce bebeğimin kalp atışını duydum:119::119:,tam 7 haftalıkmışım,bir hafta geriden geliyomuş,ben bunu bilerek takvimi öyle hazırlamıştım zaten
denizcim yarım saatten sonra çıkan çizgi dikkate alınmamalı diyorlar ama bence kesin karar vermekte acele etme. 2 gün sonra bir daha test yap ve ilk 10 dk içindeki fotosunu çekip ekle buraya, tamam mı? olmazsa da napalım, önümüzdeki aya bakarız artıkkızlar bugün dpo 10 geçen ay dpo10da çıkmıştı pozitif.. bugün yaptım ilk yarım saat bişey yoktu psikojik olarak bana yeri belli gibi geliyordu.. ama yarım saatten sonra ne ara çıktı bilmiyorum bi saat falan sonra baktım ben bu çizgi çıktı..ama pembe degil gri yani olmadı.. ha niye ekledigime gelince bu gri çizgiyi görürseniz heveslenmeyin boşuna araştırdım gri orda kuruma olunca falan çıkıyomuş hafif bile olsa pembe olması gerekmiş çizginin... uyarayım dedim
selam bacım hoşgeldinnnheyo heyooo slmm kıslarrr 2014 sevinç huzur mutluluk saglık hayırlı evlat getirsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hepimizee
evet hicranım, diş problemim var. Çok sağol canım...Mrb canlarim nasilsinizzzz dilegime elamaa uzuldum yaains önümüzdeki ay olur herkes ii okudugum kadariyla minik bebisim geçmiş olsun bol bol dinlen gribe yakalanma sakin:2: deryacim seninde diş problemin varmis geçmiş olsun
Nefesim psikomm dilketinim perim cicegimm kimyacimm meltemim havvamm denizcimmm sizlerden nabeerr :13:
Benim bi sorunum var canlar su son zamanlarda hareket ettikce nefesim kesiliyor daraliyor çarpıntı oluyor normal yattigimda bile oluyor tansiyonum 10/5 çıkmıştı bununla alakalı olabilir mi :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?