Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tühh yaa vlla üzüldüm elama

hoşgeldin balım ben saçımı boyamak istedim ama sularım akmıyor o yüzden kaldı öyle oturuyorum cnm bence sen bi dr git burda belki doğru bilmiyoruzdr onun için dr git o bizden çok daha iyi bilir işallah biran önce geçer

tşk hb balımm şükür iyim sen naslsnn

bende iyiyim cnm pazartesi dr gitcem sen ne yaptın cnm aşılama oldun galiba

neyse bna müsade bacılarrr benim uzanmam lazım bi bakayım dedim ne var ne yok diyee bende ayın 30 da aşılama yaptrdım nasip hersey bekliyom hayrlısı RABBİM isteyen herkeze versin inşşş 2014 de hepimizin hayrlı saglıklı evlatları olur inşşşşşşşşşşş hepinizi öpüyorummm

amin canım hoşgeldinnnn

biz iyiyiz kuşum da sana niye böyle oldu?? doktora gitsene balımmmm

hemşire de hamilelikte düşük olması normal dedi ama yoruluyorum hemen...kan degerlerim güzel çıktı canım
amann bacımm hadi gözün aydın kan degerlewrin güzelmiş MAŞALLAH tansiyonda bebiştendir dikat et bacımm ALLAH korusunn

evt şükür sonunda oldum bakalım bekliyom hayrlısı inşş sende inşş p.tesi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel haberlerle dönersin inşş bacımmm

işalah cnm bebeğimiz bize gelir sağlıklı olarak işallah

tekrar gecmiş olsunn inşşş 2014 de hepimz hamiş olacaz RABBİMN izniylee inşşşş

dilegimm gecmiş olsun bacımm RABBİM inş diger ay yüzüne bakAR inşş bacımm olacak 2014 hamiş dolacak bacımm

amin canım hoşgeldinnnn

biz iyiyiz kuşum da sana niye böyle oldu?? doktora gitsene balımmmm

tekrar gecmiş olsunn inşşş 2014 de hepimz hamiş olacaz RABBİMN izniylee inşşşş

kızlar 1 yılı geçti artık çok yoruldum her ay dr gitmekten ilaç iğne kullanmaktan yoruldum eşimde ara ver bi ayda olsa dinle kendini dedi ama klomen kullanayım diyorum belki kendide çatlar diye inşallah bu yıl bebeklerimiz gelir inşallah

RABBİM çok büyük sende ozamn 1 ay mola ver diger ay inşşş göbüşünn olcak inşş bacımmm

enn guzelii .. benim gibi boyali danalar gibi olursun bi karis diplerim geldi yarisi koyu yarisi acik renk en güzeli siyah

cnm ben ilk rofle yapmıştım sonra karamel yaptım rengarenk oldu onları kapatmak istiyorum ya siyah daha doğal duruyor bide bi daha gerekmezse yapmıycam saçlarımız çok yıpranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…