- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
gözün aydın canım
denizcim yarım saatten sonra çıkan çizgi dikkate alınmamalı diyorlar ama bence kesin karar vermekte acele etme. 2 gün sonra bir daha test yap ve ilk 10 dk içindeki fotosunu çekip ekle buraya, tamam mı? olmazsa da napalım, önümüzdeki aya bakarız artık
selam bacım hoşgeldinnnAminnn inşallahh
Elaaamı sormuşsun, yanlış hatırlamıyorsam hastalanmış
evet hicranım, diş problemim var. Çok sağol canım...
tansiyonun düşük olduğu için çarpıntı oluyordur belki, bir de hamileliğin belli aylarında çarpıntı olabiliyor. Kansızlığın fln var mı, ona bakılmalı...
hemşire de hamilelikte düşük olması normal dedi ama yoruluyorum hemen...kan degerlerim güzel çıktı canım
Mrb canlarim nasilsinizzzz dilegime elamaa uzuldum yaains önümüzdeki ay olur herkes ii okudugum kadariyla minik bebisim geçmiş olsun bol bol dinlen gribe yakalanma sakin:2: deryacim seninde diş problemin varmis geçmiş olsun
Nefesim psikomm dilketinim perim cicegimm kimyacimm meltemim havvamm denizcimmm sizlerden nabeerr :13:
Benim bi sorunum var canlar su son zamanlarda hareket ettikce nefesim kesiliyor daraliyor çarpıntı oluyor normal yattigimda bile oluyor tansiyonum 10/5 çıkmıştı bununla alakalı olabilir mi :26::26:
tşk hb balımm şükür iyim sen naslsnn
heyo heyooo slmm kıslarrr 2014 sevinç huzur mutluluk saglık hayırlı evlat getirsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hepimizee
Mrb canlarim nasilsinizzzz dilegime elamaa uzuldum yaains önümüzdeki ay olur herkes ii okudugum kadariyla minik bebisim geçmiş olsun bol bol dinlen gribe yakalanma sakin:2: deryacim seninde diş problemin varmis geçmiş olsun
Nefesim psikomm dilketinim perim cicegimm kimyacimm meltemim havvamm denizcimmm sizlerden nabeerr :13:
Benim bi sorunum var canlar su son zamanlarda hareket ettikce nefesim kesiliyor daraliyor çarpıntı oluyor normal yattigimda bile oluyor tansiyonum 10/5 çıkmıştı bununla alakalı olabilir mi :26::26:
kızlar biz eşimle ara vermeye karar verdik bu ay dr gitmicem drumda sen bilirsin ara vermek istersen ver dedi çok yıprattım kendimi artık dr gitmicem adetin 3 gnü klomenim war başlıcam ona sadece sonra bol bol havuç yiğcem yumurta çatlamasına başka ne yardımcı oluyo kızlar
amann bacımm hadi gözün aydın kan degerlewrin güzelmişhemşire de hamilelikte düşük olması normal dedi ama yoruluyorum hemen...kan degerlerim güzel çıktı canım
hoşgeldin balım ben saçımı boyamak istedim ama sularım akmıyor o yüzden kaldı öyle oturuyorum cnm bence sen bi dr git burda belki doğru bilmiyoruzdr onun için dr git o bizden çok daha iyi bilir işallah biran önce geçer
bende iyiyim cnm pazartesi dr gitcem sen ne yaptın cnm aşılama oldun galiba
evet hatta dur tekrar atayım fotoyu bir karşılaştırın
Eki Görüntüle 916602 Eki Görüntüle 916603
bak bunlar ilk fotolarım zor seçiliyo değil mi?
amin canım hoşgeldinnnn
dilketenimm hb madım canımmelamla dilegime üzüldüm yeminlee RABBİMMM hepimizeee hayrlı evlat nasip etsin inşşşş bacım sen naslsnn
amann bacımm hadi gözün aydın kan degerlewrin güzelmişMAŞALLAH tansiyonda bebiştendir dikat et bacımm ALLAH korusunn
evt şükür sonunda oldumbakalım bekliyom hayrlısı inşş sende inşş p.tesi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel haberlerle dönersin inşş bacımmm
işalah cnm bebeğimiz bize gelir sağlıklı olarak işallah
bi sürü isim var ama yapacak mecal yok
ne renk yapcann suslu kokos:115:
dilegimm gecmiş olsun bacımm RABBİM inş diger ay yüzüne bakAR inşş bacımmolacak 2014 hamiş dolacak bacımm
amin canım hoşgeldinnnn
biz iyiyiz kuşum da sana niye böyle oldu?? doktora gitsene balımmmm
tekrar gecmiş olsunn inşşş 2014 de hepimz hamiş olacaz RABBİMN izniylee inşşşş
enn guzelii .. benim gibi boyali danalar gibi olursun bi karis diplerim geldi yarisi koyu yarisi acik renk
kızlar 1 yılı geçti artık çok yoruldum her ay dr gitmekten ilaç iğne kullanmaktan yoruldum eşimde ara ver bi ayda olsa dinle kendini dedi ama klomen kullanayım diyorum belki kendide çatlar diye inşallah bu yıl bebeklerimiz gelir inşallah
canim ara vereceksen bence kullanma gerçekten bi ara ver yine calisin ama umitlenme simdi klomen kullanırsan yine bi umit olacak acaba oldu mu olmadı mi die ne gerek var bu şekilde ara vermiş olmuyorsun ki
bence seninkide belli canım sen kan testi yaptır ümitsizliğe kapılma belki hamişsindir
enn guzelii .. benim gibi boyali danalar gibi olursun bi karis diplerim geldi yarisi koyu yarisi acik renken güzeli siyah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?