canim ara vereceksen bence kullanma gerçekten bi ara ver yine calisin ama umitlenme simdi klomen kullanırsan yine bi umit olacak acaba oldu mu olmadı mi die ne gerek var bu şekilde ara vermiş olmuyorsun ki
Mrb canlarim nasilsinizzzz dilegime elamaa uzuldum yaains önümüzdeki ay olur herkes ii okudugum kadariyla minik bebisim geçmiş olsun bol bol dinlen gribe yakalanma sakin:2: deryacim seninde diş problemin varmis geçmiş olsun
Nefesim psikomm dilketinim perim cicegimm kimyacimm meltemim havvamm denizcimmm sizlerden nabeerr :13:
Benim bi sorunum var canlar su son zamanlarda hareket ettikce nefesim kesiliyor daraliyor çarpıntı oluyor normal yattigimda bile oluyor tansiyonum 10/5 çıkmıştı bununla alakalı olabilir mi :26::26:
benimde yiprandi acici yapip uzerine boya yaptim sac tellerim incecik kaldi bu surecte toparlansin bakalım
olacagi varsa ignesiz oluyorsa klomensizde olur canim tabi karar senin...
bence o testte biseyler olabilir canim kesinlikle seni umitlendirmek istemiyorum...doğru ilk 20dk dan sonrası geçersiz ama ben onlarca test yapmis biri olarak 40satte beklese 5gunde beklese hic ikinci çizgi olmadı
gözün aydın canım
denizcim yarım saatten sonra çıkan çizgi dikkate alınmamalı diyorlar ama bence kesin karar vermekte acele etme. 2 gün sonra bir daha test yap ve ilk 10 dk içindeki fotosunu çekip ekle buraya, tamam mı? olmazsa da napalım, önümüzdeki aya bakarız artık
selam bacım hoşgeldinnnAminnn inşallahh
Elaaamı sormuşsun, yanlış hatırlamıyorsam hastalanmış
evet hicranım, diş problemim var. Çok sağol canım...
tansiyonun düşük olduğu için çarpıntı oluyordur belki, bir de hamileliğin belli aylarında çarpıntı olabiliyor. Kansızlığın fln var mı, ona bakılmalı...
as tabi alirizz hg :13:
benimde yiprandi acici yapip uzerine boya yaptim sac tellerim incecik kaldi bu surecte toparlansin bakalım
tabi olacak canım da bari su ufak islerimi yapsam yeter
Kızlaaarrr slmmm benide aranıza alırmısınızzz
ben rofle sevmiyorum canım doğal durmuyor hiç....
hımm anladım canım, Rabbim bir daha yaşatmasın, hiçbirimize...
hayırlı günler kızlaarnasılsınız? ben hamdolsun çok iyiyim biraz önce bebeğimin kalp atışını duydum:119::119:,tam 7 haftalıkmışım,bir hafta geriden geliyomuş,ben bunu bilerek takvimi öyle hazırlamıştım zaten
Mrb canlarim nasilsinizzzz dilegime elamaa uzuldum yaains önümüzdeki ay olur herkes ii okudugum kadariyla minik bebisim geçmiş olsun bol bol dinlen gribe yakalanma sakin:2: deryacim seninde diş problemin varmis geçmiş olsun
Nefesim psikomm dilketinim perim cicegimm kimyacimm meltemim havvamm denizcimmm sizlerden nabeerr :13:
Benim bi sorunum var canlar su son zamanlarda hareket ettikce nefesim kesiliyor daraliyor çarpıntı oluyor normal yattigimda bile oluyor tansiyonum 10/5 çıkmıştı bununla alakalı olabilir mi :26::26:
bu program cinayet vahşet sebebi
nasil oldugumu yazdim kuzumm
tabi olacak canım da bari su ufak islerimi yapsam yeter
bu program cinayet vahşet sebebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?