Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canim ara vereceksen bence kullanma gerçekten bi ara ver yine calisin ama umitlenme simdi klomen kullanırsan yine bi umit olacak acaba oldu mu olmadı mi die ne gerek var bu şekilde ara vermiş olmuyorsun ki

tutarsada iğnesis tutsun diyorum canım tabikide gene şüphe oluyo ama klomen kullanmasam bile gene ümitlencem acaba tuttumu die onu bende düşündüm her iki türlüde ümitleneceğim nasılsa varsın kullanayım dedim

aman canım ne olsun gördügün gibi olumsuz testler falan filan yeniyıla bebişle girelim dedik olmadı buarada hamilesin sen tüm vücudunda anormallikler olucak.. kanını artık bebişle paylaşıyosun olucak böyle şeyler yinede doktoruna sor belki seni rahatlatacak bişeyler verir..

Son düzenleme:

canım zaten bende yarım saatten sonra oldugu için hiç ümitlenmedim olumsuz örnek olsun diye ekledim.. sanmam ama bakalım son testi cumartesi yapcam hayırlısı artık..

benimde yiprandi acici yapip uzerine boya yaptim sac tellerim incecik kaldi bu surecte toparlansin bakalım

benim saçım çok sıktı cnm çok döküldü yıprandı roflem 3 saat sürmüştü bundan sonra rofle yapmam güzel duruyor ama bakımı çok zor banyoda felan çok zor oluyor kaç tane saç kremi kullanıyordum şimdi rahatlıycam sanırım

kısçeler kanald de kaynanalar neymiş be izliyorumda neler söylüyorlar yaa uuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu

Sadece 1 saat yoktum lennnn ne çok hızlısınız sayfaları hoplaya zıplaya geldim

hımm anladım canım, Rabbim bir daha yaşatmasın, hiçbirimize...

Amin canım benimmm..

Hayırlı günler canım benim.. Maşallah sana ve kuzuna
Ben reglimin 3. günündeyim canım.. Şubattaki reglimi de bekleyeceğim sonra çalışmalara başlayacağım şubatta regl olduktan sonra sana söyleyeyim b a t ı mı o zaman listeyi değiştirirsin olmaz mı?

İyiyim ben şahsımaa canımmmm kürtajdan sonra 30. gün regl oldum şükür sorunsuz.. Artık ikinci adetimi beklemedeyim.. Sen nasılsın kuzun nasıl?

neyse kıslar size iyi shbetler ALLAHA emanetsinzz ben gidip dinleneyim ayakta görmesinler beni fururlar

Iyiyim bebisim calisiyorum napimmmm.
Gecmis olsun cnm .niye boyle oldun ki.doktoruna sorsann.
Kontrolun ne zaman

bu program cinayet vahşet sebebi

aynen canm herkez eteğindeki taşları döküyor koçişlerde ortada kalıyorlar çok zor onlar için benim kociş kızıyor izleme bu proğramı diyor ama şimdi o evde yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…