kolay gelsin kuzucukummm..... Bıkmıyorum nie oldu esim acile gidelim dedide acilde bisey yapmazlar yarin dr gideyim diyorum iki dr var.biri izindeymis birininde randevusu dolmus artik yarin erken gidip sira almam gerek
bence o testte biseyler olabilir canim kesinlikle seni umitlendirmek istemiyorum...doğru ilk 20dk dan sonrası geçersiz ama ben onlarca test yapmis biri olarak 40satte beklese 5gunde beklese hic ikinci çizgi olmadı
kendi dr da randevum on ocak bir hafta var daha
en güzeli o etekteki taşları dökmek bende dökmek istiyorum
bu program cinayet vahşet sebebi
en güzeli o etekteki taşları dökmek bende dökmek istiyorum
ha ha güldürdün beni kıss
kolay gelsin kuzucukummm..... Bıkmıyorum nie oldu esim acile gidelim dedide acilde bisey yapmazlar yarin dr gideyim diyorum iki dr var.biri izindeymis birininde randevusu dolmus artik yarin erken gidip sira almam gerek
hamilim 11+1 bugun haftaya kontrolum var ben test yaptırma taraftari değilim bakalım dr ile bi konuscam...
hamilim 11+1 bugun haftaya kontrolum var ben test yaptırma taraftari değilim bakalım dr ile bi konuscam...
canım kontrole gitmekle iyi yapmissin ama cat ignesi icin cok erken daha yeni birakmissin korunmayi ki bide ovu günlerinde calismadik diosun şimdiden ilaç yükleme vucuduna hormon sonuçta vucudun alistirma.... Belki doğal yolla olur dr lar korunmayı biraktiktan bir yıl sonra tedaviye başlıyor olmazsa
ins sira alabilirim yaa tek dr olunca çok kalabalık oluyor
ayyy deme kiss çok heyecanlandım şimdi
ha ha güldürdün beni kısshiç belli olmaz bu işler ask bebeği olur belki
canım kontrole gitmekle iyi yapmissin ama cat ignesi icin cok erken daha yeni birakmissin korunmayi ki bide ovu günlerinde calismadik diosun şimdiden ilaç yükleme vucuduna hormon sonuçta vucudun alistirma.... Belki doğal yolla olur dr lar korunmayı biraktiktan bir yıl sonra tedaviye başlıyor olmazsa
benim taktik gibi tak fisi bitir isi
ayyy deme kiss çok heyecanlandım şimdiama benim dr garanticidir şimdiden söylemez cinsiyet... Testide isterse dicem sadece ultrasonda bakin hersey normalse yaptirmicam.... Birde benim nefesim daraliyo yarin devlette bi dr gidicem
üzülme canim belki de bu durum vesile olmuştur... Hayirlisi diyelimm bekleyelimm... Ignenin etkisi 13,14gunde geciyor canim
dilketenimm hb madım canımmelamla dilegime üzüldüm yeminlee RABBİMMM hepimizeee hayrlı evlat nasip etsin inşşşş bacım sen naslsnn
bi sürü isim var ama yapacak mecal yok
kızlar 1 yılı geçti artık çok yoruldum her ay dr gitmekten ilaç iğne kullanmaktan yoruldum eşimde ara ver bi ayda olsa dinle kendini dedi ama klomen kullanayım diyorum belki kendide çatlar diye inşallah bu yıl bebeklerimiz gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?