Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bence o testte biseyler olabilir canim kesinlikle seni umitlendirmek istemiyorum...doğru ilk 20dk dan sonrası geçersiz ama ben onlarca test yapmis biri olarak 40satte beklese 5gunde beklese hic ikinci çizgi olmadı

hayırlısı canım İnşallah dediginiz gibi olur olmazsa şubata ödevlerimi iyi yapıcam dersime çalışcam bu ay mikmikler biraz dogal geçti akışına bıraktım hareket ettim falan ama şubatta nefes almıcam tatmin falan önemli degil aşılama yapıyormuş gibi sadece rahme ulaşsın yeter amaç bu

Hoşbuldummmm teşekkür ederimmm :))
Size kısaca durumumu anlataım..biz ekimde korunmayı bıraktık ama bu aya kadar hep eşimin işleri bnm işlerim dolayısıyla heppp ovülasyon günlerini kaçırdık snra bu ay doktora gidelim bi testlerimizi yaptıralım herşeyimiz normalmi die bakalım dedik eşim ürologa ben kadın doğuma :)) eşimden spermiogram istedi bide varikosel olabilir dedi ama ameliyatlık bi durum yok şimdilik dedi neise bgn testleri ve ultrasonu yaptırdı cmrtesi doktora gtcz bakalım sonuçlar için umarım bişi çıkmaz :18:
Gelelim bna :)) kadın doğuma girdim rutin soruları sorduktn snra kan hormon testi fln isticem ikinizin sonuçlarınıda alalım ona göre bakalım dedi snra üstten muayene etti aa bu arada spermiogram için 3gün cinsel perhiz verildi doktor bana bi baktı senin yumurtlama haftan dedi tam çatlamak üzere bu yumurtayı kaçıtmayalım dedi hmn hesap yaptı saatleri tamam oluo dedi eşimi çatlatma iğnesi almaya gönderdi snra bna iğneyi vurdu tam 36saat snra ilişki olcak dedi bat 15ocak bakalımmm beklemedeyizzz

kolay gelsin kuzucukummm..... Bıkmıyorum nie oldu esim acile gidelim dedide acilde bisey yapmazlar yarin dr gideyim diyorum iki dr var.biri izindeymis birininde randevusu dolmus artik yarin erken gidip sira almam gerek

Acilde bisey yapmazlar cnm dedigin gibi .yarin bi git bakalim ne dicekk

Son düzenleme:
hamilim 11+1 bugun haftaya kontrolum var ben test yaptırma taraftari değilim bakalım dr ile bi konuscam...

senbilirsin canım ama dokttor yinede istiyo hem ultrasondan ayrıntılı bakıyo hemde kandan ultrasonda gördüğünde bebeğini çok sasırcaksın okadar büyümüş ve hareketli oluyo ki inanamazsın bide çikolata yede hereketli olsun cinsiyetini göstersin sana ben bu haftada örenmiştim oğlum olcagını :)

canım kontrole gitmekle iyi yapmissin ama cat ignesi icin cok erken daha yeni birakmissin korunmayi ki bide ovu günlerinde calismadik diosun şimdiden ilaç yükleme vucuduna hormon sonuçta vucudun alistirma.... Belki doğal yolla olur dr lar korunmayı biraktiktan bir yıl sonra tedaviye başlıyor olmazsa

ayyy deme kiss çok heyecanlandım şimdi ama benim dr garanticidir şimdiden söylemez cinsiyet... Testide isterse dicem sadece ultrasonda bakin hersey normalse yaptirmicam.... Birde benim nefesim daraliyo yarin devlette bi dr gidicem

Haklısınn canımmm yaa bnde şaşırdımm öle söleyince ama kaçırmayalım deyince doktor vurdurduk artık beklicez bakalımm şuan ztn çift çizgi çıkıo hcg hormonu oluomuş iğnede..puff yaa üzüldümm şimdi bakk hayırlısı diorum artık

ayyy deme kiss çok heyecanlandım şimdi ama benim dr garanticidir şimdiden söylemez cinsiyet... Testide isterse dicem sadece ultrasonda bakin hersey normalse yaptirmicam.... Birde benim nefesim daraliyo yarin devlette bi dr gidicem

notmal bu haftalarda aslında canım nefes darlığı ama yinede git kilo alımına baslıcan yavas yavas bak ben 6 aylık oldum 8 kilo aldım 47 ile kaldım şimdi 54 üm :)iştahın arttcak birden bebeğimde 650 gr falan :)

Son düzenleme:
Serapcım nerdesinnn? bebişinin cinsiyetini öğrenmeye mi gittin???? hadi yeğenimiz pipili mi gel de söyle biseeeee

dilketenimm hb madım canımm elamla dilegime üzüldüm yeminlee RABBİMMM hepimizeee hayrlı evlat nasip etsin inşşşş bacım sen naslsnn

ben de üzüldüm canım... Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin bizlere. sen de aşılama yaptırmışsın tutar inş. hayırlısıyla
bi sürü isim var ama yapacak mecal yok

(((((((((((((

canım şu reglin bir geçsin duygu ve düşüncelerin o zaman netleşir canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…