Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bi gideyim goreyim minigi icim rahat etsin canim.... Kilo bende iki kilo aldim 47ile baslamistim bakalim ins senin gibi iyi giderim masallah yaa kuzuyaa isim dusundunuz mu hazirliklara basladin mi

Biliomusun naz da 5aylik hamismis

bi gideyim goreyim minigi icim rahat etsin canim.... Kilo bende iki kilo aldim 47ile baslamistim bakalim ins senin gibi iyi giderim masallah yaa kuzuyaa isim dusundunuz mu hazirliklara basladin mi

Biliomusun naz da 5aylik hamismis

ay çok sevindim naza kıyamam ya ismi ender yiğit olcak rüyamda gördüm çağırıyodum oğlumu ender diye hazırlıklar için erken canım ben 30 haftalıkken baslıcam yani 6 haftamız var hazırlıklar için allaha cok şükür şimdilik iyiy gidiyoz oğlumla dengeli herseyimiz darısı sana ve tüm isteyenlere

Kızlar Merhaba,hepinize mutlu huzurlu sağlık dolu bir yıl diliyorum.2014 yılında ailemizi 3 kişi yapmaya niyetlendim,adetim dün bitti bu ay bebiş çalışmalarına başlıyacağım.İnşallah şansım yaver gider ilk aydan hamile kalırım:) Eğer benimle değerli tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olacağım

Hoşgeldin canım.. İnşallah çok aramazsın bebişi Rabbim tez zamanda verir.. Benim henüz o kadar tecrübem yok 2 aralıkta kürtaj oldum anlamadan da gebe kalmıştım.. Rabbim sana sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah..

selam bebişlerim. okuduğum kdarıyla herkes çok iyi sevindim buna.

Denizcim hiç kafamızı takmıyoruz. Bebişimizin geleceğine inancımız tam olarak önümüzdeki maçlara bakıyoruz :)

Dilekcim moralini hiç bozma. Ara vermene kararınıza sevindim. Hem fiziken hem de psikolojik olarak dinlenmiş olursun. Ondan sona gelsin bebişler, büyüsün göbişler

Hoşbulduk tatlım.İnşallah. Kıyamam sanaİnşallah bundan sonra tez vakitte hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın.

as canimmm hg naber

iyidir tatlım ya. reglim bu gün bitti.önümüzdeki hafta tam gaz çalışmalara devam.
yarın kadın doğuma kontrole gitcem. genel bir muayene olcak balım ne diycek tohtur bana

Sen nasılsın? Bebiş nasıl? Doktora giecektin bu gün. KAçta gideceksin :?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…