bi gideyim goreyim minigi icim rahat etsin canim.... Kilo bende iki kilo aldim 47ile baslamistim bakalim ins senin gibi iyi giderim
üzülme canim belki de bu durum vesile olmuştur... Hayirlisi diyelimm bekleyelimm... Ignenin etkisi 13,14gunde geciyor canim
bi gideyim goreyim minigi icim rahat etsin canim.... Kilo bende iki kilo aldim 47ile baslamistim bakalim ins senin gibi iyi giderimmasallah yaa kuzuyaa isim dusundunuz mu hazirliklara basladin mi
Biliomusun naz da 5aylik hamismis
benim taktik gibi tak fisi bitir isi
seni uzmedim dimi :44:
ayy ismide cok hos
bence sen bir iki gun sabret bak nasil halay cekcez ins
mrb canimmm... Hadu bismillah diyelim öncelikle hiiiiccc stres yapmaaa ikiskiden sonra hemen kalkma totonun altina bi yastik koy bekle
Kızlar Merhaba,hepinize mutlu huzurlu sağlık dolu bir yıl diliyorum.2014 yılında ailemizi 3 kişi yapmaya niyetlendim,adetim dün bitti bu ay bebiş çalışmalarına başlıyacağım.İnşallah şansım yaver gider ilk aydan hamile kalırım:) Eğer benimle değerli tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olacağım
Hoşgeldin canım.. İnşallah çok aramazsın bebişi Rabbim tez zamanda verir.. Benim henüz o kadar tecrübem yok 2 aralıkta kürtaj oldum anlamadan da gebe kalmıştım.. Rabbim sana sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah..
Hoşbulduk tatlım.İnşallah. Kıyamam sanaİnşallah bundan sonra tez vakitte hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın.
as canimmm hg naber
as canimmm hg naber
ohh yapilsin mik mikler gelsin minikler ins
benim biraz nefes darligim var carpinti oluyor canım yarin devlete bi dr gidicem tabi sira alabilirsemmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?