benim biraz nefes darligim var carpinti oluyor canım yarin devlete bi dr gidicem tabi sira alabilirsemmm...
Aminnnnn canım yüreğine sağlık inşallah hep beraber hamiş oalcağız Allah'ın izniyle
Hosbulduknasilsin guzel annemiz
Yok tatlımm teşekkür ederim bı ince düşüncen için olacağı varmış oldu bakalım beklicezseni uzmedim dimi :44:
Selaaaam;
Ben henüz anne değilim ama ben de iyiyim
kukucanlar birazdan aktara gitcem. hem pipicana hem de kendime bişler alıym da içelim diyorum. Ne alayım kolay bebiş olması için
ay sapıttım iyicene ha
kizlar herkese mrblar nasilsiniz bakalim?
kızlar şimcik size bişey sorucam bu ay tutturmam lazımm bebişii :))) sımdı hastalığım yarın bitiyor ne zaman vik vikee başlamalıyım her iki günde bir mutlaka mı yapmalıyımmm ve ne zamana kadar yapmalıyımmmm benı birazcık bilgilendırebılırmısınızzzzz
kızlar şimcik size bişey sorucam bu ay tutturmam lazımm bebişii :))) sımdı hastalığım yarın bitiyor ne zaman vik vikee başlamalıyım her iki günde bir mutlaka mı yapmalıyımmm ve ne zamana kadar yapmalıyımmmm benı birazcık bilgilendırebılırmısınızzzzz :doktorum bana adetin 28 günde bir oluyor sen 10. günden başla demişti 1 gün arayla 14. günde yumurtlama günü 28 günde oluyorsan böyle demişti
Cnm benimde yeni bitti ve iki gunde bir yapiyorm vik vik:) ama gecen ay yunurtlama donemnde baslamistm ve 3 kere devam ettrdm bu ay hastalana kadar devam ettrcm:)))
Mrhaba cnm hg ben iyiyim sen asilsn:)
kızlar tüpçünün adı neydii
kızlar şimcik size bişey sorucam bu ay tutturmam lazımm bebişii :))) sımdı hastalığım yarın bitiyor ne zaman vik vikee başlamalıyım her iki günde bir mutlaka mı yapmalıyımmm ve ne zamana kadar yapmalıyımmmm benı birazcık bilgilendırebılırmısınızzzzz :doktorum bana adetin 28 günde bir oluyor sen 10. günden başla demişti 1 gün arayla 14. günde yumurtlama günü 28 günde oluyorsan böyle demişti
canımmm ben 32 günde bir oluyorum bu ayda 35 gun sonra oldummmoyuzden bilmiyorum ne zaman baslayacagımı
bir of çeksem karşı ki dağlar yıkılııırr
bugün mik mik günü canım sıkılır... sıkılır amman amman amman amman
bir of çeksem karşı ki dağlar yıkılııırr
bugün mik mik günü canım sıkılır... sıkılır amman amman amman amman
:))))))))))))))))) ne çektikkk yaaaaaa
kızlar şimcik size bişey sorucam bu ay tutturmam lazımm bebişii :))) sımdı hastalığım yarın bitiyor ne zaman vik vikee başlamalıyım her iki günde bir mutlaka mı yapmalıyımmm ve ne zamana kadar yapmalıyımmmm benı birazcık bilgilendırebılırmısınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?