Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim biraz nefes darligim var carpinti oluyor canım yarin devlete bi dr gidicem tabi sira alabilirsemmm...

Bebiş kendini gösteriyor yavaştan. Anne bak ben burdayım diyor Bence çarpıntı ondan. eheheh
Aminnnnn canım yüreğine sağlık inşallah hep beraber hamiş oalcağız Allah'ın izniyle

KOOOOOOSKOCAMAAAAAAAAAAAAAAANNNN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMİN

:13::13:

Hosbulduknasilsin guzel annemiz

Selaaaam;
Ben henüz anne değilim ama ben de iyiyim

kukucanlar birazdan aktara gitcem. hem pipicana hem de kendime bişler alıym da içelim diyorum. Ne alayım kolay bebiş olması için

ay sapıttım iyicene ha

Selaaaam;
Ben henüz anne değilim ama ben de iyiyim

kukucanlar birazdan aktara gitcem. hem pipicana hem de kendime bişler alıym da içelim diyorum. Ne alayım kolay bebiş olması için

ay sapıttım iyicene ha

En basta zaten herkese sordum nasilsin diye canm:))) bende daha anne degilim

kızlar şimcik size bişey sorucam bu ay tutturmam lazımm bebişii :))) sımdı hastalığım yarın bitiyor ne zaman vik vikee başlamalıyım her iki günde bir mutlaka mı yapmalıyımmm ve ne zamana kadar yapmalıyımmmm benı birazcık bilgilendırebılırmısınızzzzz

Cnm benimde yeni bitti ve iki gunde bir yapiyorm vik vik:) ama gecen ay yunurtlama donemnde baslamistm ve 3 kere devam ettrdm bu ay hastalana kadar devam ettrcm:)))

Cnm benimde yeni bitti ve iki gunde bir yapiyorm vik vik:) ama gecen ay yunurtlama donemnde baslamistm ve 3 kere devam ettrdm bu ay hastalana kadar devam ettrcm:)))

ayyyyy canım ınsallahhhh tuttururuzz bu ay yaaa :) tsk ederımm cvp yazdığın ıcın

Mrhaba cnm hg ben iyiyim sen asilsn:)

Saol datlum bende iyim hala regl olmadim doktora gittim utrasonla bakti kucuk bi kese gorunuyo dedi ama emin olmak icin testi gormem gerekiyo dedi gosterdim negatif cikti burafa da demsti arkadaslar ama benim hic sekmezdi bu ay tam 1 hafta gecikti korkuyorum haftaya kadar olmazsam gene baska bi doktora gitcem

bir of çeksem karşı ki dağlar yıkılııırr
bugün mik mik günü canım sıkılır... sıkılır amman amman amman amman

bir of çeksem karşı ki dağlar yıkılııırr
bugün mik mik günü canım sıkılır... sıkılır amman amman amman amman

al bendende okadar bir of bir offff bir offfff dahaki sorma ne dag kalir nede baska bisiy ne yalan soyleyim sikildim artik Allah biliyoya icimi sabirlar versin her birimize

Kuzucummm naberrr :)) tatlımm ben bu ay dokrora gittiğimde yumurtam çatlamak üzereymiş ve 10.günümdü hiç belli olmaz sen reglin bitince gün aşırı yap vik vik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…