Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

:))))))))))))))))) ne çektikkk yaaaaaa

Halit firat erden cnm tupcu

11 ocak 2014te buluşma ayarlayacağımızı söylemiştik günler önce aynı tarih olsun diyorum ben öyle konuştuk çünkü gelecek olanlar bana özelden yazsınlar yeri ve zamanı söyleyeyim.... gelenleri beklerizzzz

ne bulusmasi canim benim haberim yok?

Benimnde gecikmisti hemde ilk defa ay ne sinir bozucu ya bebsk isteyince dengen bozuluyor umotlendiriyor ssni bunay ayni seyleri yasamak istemiyormya. Senin ki de ins. Stresten olmstr baska bisi cikmasin(

Kızlarrr benim kırmızılar geldiiii Olmuyo işte olmuyooo
Rabbim sen bilirsin hayırlısını.. Ne olursun yardım et.. Hayatımız düzene girsin artıkkk

Rabbim sen bilirsin hayırlısını.. Ne olursun yardım et.. Hayatımız düzene girsin artıkkk

canim bozma morelini Allah'in vardir bir bildigi bak benimde gunum gecti ama hamile degilim 1haftadir bekliyorum sikildim bu durumdan gayri

öyle deme bıtanemm vardır zamanı bak benımde 2 gun önce kırmızılar geldı bu ay tamam mutlaka oldu dedim ama yıne olmamış rabbım ınsanları cok ıstedıgı seylerle sınarmıss sabret sabreden erer muradına ınsallahhhh bizlerde ericezzzz

Esram olcak elbet er yada gec olacak bi doktora gitsen yeniden ben subatta gitcem mesela sende git söyle olmuyordiye bizim sipalar nazli iste doktorsuz gelmiyo

evet esrarengiz cece cok dogru soyluyo Allah sevdigi kullarinin hemen kabul etmesmis sinarmis bana ne kadar itaat ediyo pes etmeden dermis mutlaka birgun olacak sadece ne kadar yenik dussekte bu duruma sabretmeemiz gerekiyo....

canim bozma morelini Allah'in vardir bir bildigi bak benimde gunum gecti ama hamile degilim 1haftadir bekliyorum sikildim bu durumdan gayri

Canım çok sitres yaptısan yada kendini hamileliğe çok kaptırdısan vücut böle ufak oyunlar oynayabiliomuş bizlere :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…