al bendende okadar bir of bir offff bir offfff dahaki sorma ne dag kalir nede baska bisiy ne yalan soyleyim sikildim artik Allah biliyoya icimi sabirlar versin her birimize
:))))))))))))))))) ne çektikkk yaaaaaa
Halit firat erden cnm tupcu
kızlar şimcik size bişey sorucam bu ay tutturmam lazımm bebişii :))) sımdı hastalığım yarın bitiyor ne zaman vik vikee başlamalıyım her iki günde bir mutlaka mı yapmalıyımmm ve ne zamana kadar yapmalıyımmmm benı birazcık bilgilendırebılırmısınızzzzz :doktorum bana adetin 28 günde bir oluyor sen 10. günden başla demişti 1 gün arayla 14. günde yumurtlama günü 28 günde oluyorsan böyle demişti
canim ben 28 gunde bir adet olan biriyim banafa doktor oyle demisti yapiyorum uyguluyorum ama bisiy ildugu yok....bu arada benim aktarcim bana biz bi karisim yapiyoruz 100'de 90 fln tutuyo dedi bu ay onu deneyecem ama adet gunum 1hafta gecti hala olacam sonuc negatif ama bejlemedegim hala...karisimin fiyatina 100 tl dedi 28 gun kullanacakmis esim sabah aksam 1 tatli kasigi dedi ama ben henuz adet olmadim gecen hafta ayin 26'sinda olmam gerekiyodu birde isin garip tarafi belirtilerde yok.....
ayyyyy canım ınsallahhhh tuttururuzz bu ay yaaa :) tsk ederımm cvp yazdığın ıcın
oooffff offffffffffffffff
aaaaaaaaaaaaafff affffffffff :)
Sabır kızlar sabırr pes etmek yokkk
Amin canım.Hayırlısı.
11 ocak 2014te buluşma ayarlayacağımızı söylemiştik günler önce aynı tarih olsun diyorum ben öyle konuştuk çünkü gelecek olanlar bana özelden yazsınlar yeri ve zamanı söyleyeyim.... gelenleri beklerizzzz
ayyyyy canım ınsallahhhh tuttururuzz bu ay yaaa :) tsk ederımm cvp yazdığın ıcın
Kuzucummm naberrr :)) tatlımm ben bu ay dokrora gittiğimde yumurtam çatlamak üzereymiş ve 10.günümdü hiç belli olmaz sen reglin bitince gün aşırı yap vik vik :))
ne bulusmasi canim benim haberim yok?
oooffff offffffffffffffff
aaaaaaaaaaaaafff affffffffff :)
Saol datlum bende iyim hala regl olmadim doktora gittim utrasonla bakti kucuk bi kese gorunuyo dedi ama emin olmak icin testi gormem gerekiyo dedi gosterdim negatif cikti burafa da demsti arkadaslar ama benim hic sekmezdi bu ay tam 1 hafta gecikti korkuyorum haftaya kadar olmazsam gene baska bi doktora gitcem
11 ocak 2014te buluşma ayarlayacağımızı söylemiştik günler önce aynı tarih olsun diyorum ben öyle konuştuk çünkü gelecek olanlar bana özelden yazsınlar yeri ve zamanı söyleyeyim.... gelenleri beklerizzzz
Sabır kızlar sabırr pes etmek yokkk
istanbul da olan kızlar ile buluşacağız canım
Kızlarrr benim kırmızılar geldiiiiOlmuyo işte olmuyooo
Rabbim sen bilirsin hayırlısını.. Ne olursun yardım et.. Hayatımız düzene girsin artıkkk
Kızlarrr benim kırmızılar geldiiiiOlmuyo işte olmuyooo
Rabbim sen bilirsin hayırlısını.. Ne olursun yardım et.. Hayatımız düzene girsin artıkkk
Esram olcak elbet er yada gec olacak bi doktora gitsen yeniden ben subatta gitcem mesela sende git söyle olmuyordiye bizim sipalar nazli iste doktorsuz gelmiyoKızlarrr benim kırmızılar geldiiiiOlmuyo işte olmuyooo
aaaaaaa nerde ne zaman bende İstanbuldayim?
öyle deme bıtanemm vardır zamanı bak benımde 2 gun önce kırmızılar geldı bu ay tamam mutlaka oldu dedim ama yıne olmamış rabbım ınsanları cok ıstedıgı seylerle sınarmıss sabret sabreden erer muradına ınsallahhhh bizlerde ericezzzz
canim bozma morelini Allah'in vardir bir bildigi bak benimde gunum gecti ama hamile degilim 1haftadir bekliyorumsikildim bu durumdan gayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?