Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım özelden yazacağım bak gelirsen beklerim... kızlar yanlız özelde beş dakika bekleme olayı var geç yazarsam kızmayın burdan yazmıyorum erkeklerde okuyor ya malum...

tabi canim o gun musait olursam kismet olursa mutlaka gelirim ozelden msjini bekliyorum esimle konusurum tamam derse neden olnasin:):)cok guzel bir fikir bu datlum.....

evet esrarengiz cece cok dogru soyluyo Allah sevdigi kullarinin hemen kabul etmesmis sinarmis bana ne kadar itaat ediyo pes etmeden dermis mutlaka birgun olacak sadece ne kadar yenik dussekte bu duruma sabretmeemiz gerekiyo....

aynen öyle canımm vardır zamanı yeterkı hayırlı zamanda bizlere nasip olsun ama ınsanız iştee hemen ıstedıgımız olsun ıstıyoruzz her ıstedıgımız hemen olsaydı dualarımızı nasıl edecektık dua dıye bısey kalmazdı ozaman rabbımızı nezaman hatırlıcaktıkk her ıstek bır dua bence ınsallaahhh rabbımm kucaklarımızı boş bıraktırmayacak

Benimnde gecikmisti hemde ilk defa ay ne sinir bozucu ya bebsk isteyince dengen bozuluyor umotlendiriyor ssni bunay ayni seyleri yasamak istemiyormya. Senin ki de ins. Stresten olmstr baska bisi cikmasin(

dogrudur canim stres herseye neden zaten ama bu benim elimde olmuyo iste napim....benimde korkum baska bisiyden kaynaklanmis olmasi kuyorum insallah baska bisiy yoktur dis gebelik fln ondan korkuyorum cunku doktor kucuk bi kese gorunuyo dedi ama kanda negatif cikti

Bildgm kadariyla ama emin degilm dis gebeliktede test pozitif cikiyr

kızlar soranlara yazıyorummm özelden bakın ok geç yazabilirim sıkıntı yok mesaj sayısının sıkıntılı olduğundan dolayı

Canım çok sitres yaptısan yada kendini hamileliğe çok kaptırdısan vücut böle ufak oyunlar oynayabiliomuş bizlere :26::26:

aynen canim stres yapmiyorum desem buyuk yalan olur napim bu ay demekku oyuna geldim:):)Allah hepimizin cilesini doldururda bebislerimizi once karnimiza sonrada sagikla kucagimiza verir amin....

:)))) hımmm tmm tatlımmmm cok tsk ederımmm sende varmı bıseylerrr

Rica ederimm canımm :)) Maalesef tatlımm yaa yok henüz 3aydır bi yakalayamadık şu ovülasyon zamanını :)) çatlatma iğnesi yaptı doktorun geçen hafta bakalım beklioruz :))

kizlar misafir geldi ben cikiyorum iyi gunler diliyorum herkes gonlunuzce olsun....

yumurtalıklarınmı çatlamıyor kuzum senın

Yok tatlımm çatlamada bi sorunum yokta eşime test için cinsel perhiz vermişti doktoru bu ay oluşmuş yumurtamı kaçırmayalım die doktorum çatlatma iğnesi yapalım dedi öle yani bekliozz :))

Yok tatlımm çatlamada bi sorunum yokta eşime test için cinsel perhiz vermişti doktoru bu ay oluşmuş yumurtamı kaçırmayalım die doktorum çatlatma iğnesi yapalım dedi öle yani bekliozz :))

hadiii insallahhh canımmmmmmm güzel haberlerını alırızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…