öyle deme bıtanemm vardır zamanı bak benımde 2 gun önce kırmızılar geldı bu ay tamam mutlaka oldu dedim ama yıne olmamış rabbım ınsanları cok ıstedıgı seylerle sınarmıss sabret sabreden erer muradına ınsallahhhh bizlerde ericezzzz
canım özelden yazacağım bak gelirsen beklerim... kızlar yanlız özelde beş dakika bekleme olayı var geç yazarsam kızmayın burdan yazmıyorum erkeklerde okuyor ya malum...
evet esrarengiz cece cok dogru soyluyo Allah sevdigi kullarinin hemen kabul etmesmis sinarmis bana ne kadar itaat ediyo pes etmeden dermis mutlaka birgun olacak sadece ne kadar yenik dussekte bu duruma sabretmeemiz gerekiyo....
Kızlarrr benim kırmızılar geldiiiiOlmuyo işte olmuyooo
Rabbim sen bilirsin hayırlısını.. Ne olursun yardım et.. Hayatımız düzene girsin artıkkk
merhaba tatlımmm seyy gün aşırı derken sabah mı canım
Benimnde gecikmisti hemde ilk defa ay ne sinir bozucu ya bebsk isteyince dengen bozuluyor umotlendiriyor ssni bunay ayni seyleri yasamak istemiyormya. Senin ki de ins. Stresten olmstr baska bisi cikmasin(
Halit firat erden cnm tupcu
Kız yok bi gün ilişki bi gün dinlenme şeklindee
dogrudur canim stres herseye neden zaten ama bu benim elimde olmuyo iste napim....benimde korkum baska bisiyden kaynaklanmis olmasi kuyorum insallah baska bisiy yoktur dis gebelik fln ondan korkuyorum cunku doktor kucuk bi kese gorunuyo dedi ama kanda negatif cikti
Canım çok sitres yaptısan yada kendini hamileliğe çok kaptırdısan vücut böle ufak oyunlar oynayabiliomuş bizlere :26::26:
:)))) hımmm tmm tatlımmmm cok tsk ederımmm sende varmı bıseylerrr
Bildgm kadariyla ama emin degilm dis gebeliktede test pozitif cikiyr
Rica ederimm canımm :)) Maalesef tatlımm yaa yok henüz 3aydır bi yakalayamadık şu ovülasyon zamanını :)) çatlatma iğnesi yaptı doktorun geçen hafta bakalım beklioruz :))
bilmiyorum hicbir fikrim yok onumuzdeki hafta doktora gitcem tekrardan en azindan ne oldugunu anlarim....
yumurtalıklarınmı çatlamıyor kuzum senın
Yok tatlımm çatlamada bi sorunum yokta eşime test için cinsel perhiz vermişti doktoru bu ay oluşmuş yumurtamı kaçırmayalım die doktorum çatlatma iğnesi yapalım dedi öle yani bekliozz :))
hadiii insallahhh canımmmmmmm güzel haberlerını alırızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?