Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet kuzucum malesef ki öküzlük onların kanında var..

ne yaptı senin ki?? benimkiyle yarıştıralım öküzlük yarışması olsun kim daha öküz

Aglamaktan gozlerim sisti yemin edrim kendimi camdan atmak istiyorum bu kadar öküzü yoooook dünya da

Aglamaktan gozlerim sisti yemin edrim kendimi camdan atmak istiyorum bu kadar öküzü yoooook dünya da

canım benim bi sakinleş önce..eminim haklısındır ama bebiş var bak o da üzülür..babasını sallla gitsin.. hesabını sonra sorarsın burnundan fiti fiti getirirsin..

hakaretin bini bin para kufur de etti geldiginden beri kavga ediyoruz uzun zamandır hiç bu kadar sinirlenmedim ağlamadım

canım benim neyedoldunuz bu kadar birbirinize patladınız.. baktın bagırıyo uzaklaşsaydın keşke o ortamdan.. erkek işte beyniyle düşünmüyor ki hele kalp hiç oralı degiller.. sakinleşince tekrardan açardın konuyu.. neyse olan olmuş..şimdi derin derin nefes al bi süt ısıt kendine iç bi bardak..

Son düzenleme:
söylediklerine cvp vermedim siktim kendimi bu seferde beni tinlamiyosun diye bagirdi bende patladim... Neyse ben.cikayim canım kusura bakma..

canım ya kıyamam nolur bak burda kalmasanda oyalanacak bişeyler kafanda o anı yaşayıp yaşayıp üzme kendini.. evlilik işte zaman alıyo insanların iletişim kurmaları.. bak yarın birgün düzelicek ve o gün neden o kadar canıma etmişim dicen.. Allah eşinin kalbine merhamet versin sabaha kadar pişman olsun inşallah..

Dün o kadar bakındım kimse yoktu. Tam çıktım sen gelmişsin dertleşemedik canım benim ya.
Kıyamam size bennnn. Bu kadar üzme kendini nolur. Denizin de dediği gibi bazen beyinleriyle düşünmüyorlar. Bizim kadar ince olamıyorlar maalesef. Hayat her zaman güllük gülistanlık olmuyor ve tartışmalar oluyor. Ama önemli olan kalp kırmadan sorunu çözebilmek. Tartışmadan sonra güzelce ne hissettiğini, neler düşündüğünü, ondan neler beklediğini anlat. Baktın değişmiyor o zaman da çevremden edindiğim tecrübelere dayanarak şunu söyleyebilirim. SALLA GİTSİN. Dinliyor görün, ama dinleme. Bunu bebeğin ve en önemlisi kendin için yap. Çünkü sen ne kadar ağlarsan ağla o senin baktığın pencereden bakmıyor ve sen ağlak bir insan oluveriyorsun.

Unutma şu dünyada hiç kimse, ya da hiç bir şey SEN'den daha değerli değil.

Günaydın herkese.

Hicrancım inşallah iyisindir.Üzülme lütfen.Her ailede oluyor arada bu patlamalar.

bebiside düşünmüyo hiç öküz ya bu adam çok üzdü bu sefer coooooook bütün apartman duydu sesimiziii

canım benim ya çok üzüldüm hayret bişey ne istiyolar anlamıyorum ki baba da olacaklar ne güzel şu en en mutlu günleriniz olmalı bence şaşkınım canım ya sende üzme kendini boşver salla canım sakinleşin bebeği düşünün ikinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…