bu kadar odun öküz olmak zorundalar mii
evet kuzucum malesef ki öküzlük onların kanında var..
ne yaptı senin ki?? benimkiyle yarıştıralım öküzlük yarışması olsun kim daha öküz
Aglamaktan gozlerim sisti yemin edrim kendimi camdan atmak istiyorum bu kadar öküzü yoooook dünya da
bebiside düşünmüyo hiç öküz ya bu adam çok üzdü bu sefer coooooook
bebiside düşünmüyo hiç öküz ya bu adam çok üzdü bu sefer coooooookbütün apartman duydu sesimiziii
hakaretin bini bin para kufur de etti geldiginden beri kavga ediyoruz uzun zamandır hiç bu kadar sinirlenmedim ağlamadım
hakaretin bini bin para kufur de etti geldiginden beri kavga ediyoruz uzun zamandır hiç bu kadar sinirlenmedim ağlamadım
söylediklerine cvp vermedim siktim kendimi bu seferde beni tinlamiyosun diye bagirdi bende patladim... Neyse ben.cikayim canım kusura bakma..
söylediklerine cvp vermedim siktim kendimi bu seferde beni tinlamiyosun diye bagirdi bende patladim... Neyse ben.cikayim canım kusura bakma..
Aglamaktan gozlerim sisti yemin edrim kendimi camdan atmak istiyorum bu kadar öküzü yoooook dünya da
bebiside düşünmüyo hiç öküz ya bu adam çok üzdü bu sefer coooooookbütün apartman duydu sesimiziii
Günaydın herkese.
Hicrancım inşallah iyisindir.Üzülme lütfen.Her ailede oluyor arada bu patlamalar.
aaa kimsecikler yok !! 9 oldu bayanlar nerdesiniz dahahuuuu Günaydııııııııınnnnnnnnnnnn
Ben varım. ben varım.
Dünden beri kimsecikler yok. Çok özledim sizleri yaaaaa!!!!
Denizcim nasılsın?
Günaydın tatlımSen nasılsın?
aaa kimsecikler yok !! 9 oldu bayanlar nerdesiniz dahahuuuu Günaydııııııııınnnnnnnnnnnn
Günaydın canım.İyiyim çok şükür sen nasılsın???
Günaydın canım.Evet kimsecikler yok.Nerdeler acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?