Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aglamaktan gozlerim sisti yemin edrim kendimi camdan atmak istiyorum bu kadar öküzü yoooook dünya da
Gunaydin hicranim .ne yasadiniz yaa bu kadar kavga kufur felan demissin.Hamile hamile ustune gelmesin bu kadar cok kizdim Sakin ol sende bakimm bebisin var seninn.
Coucouuuuu..... cok ozledimm..
Nasil oldun monbebemmm snnn.bizde ozledik gel artikk
Günaydın herkese.Hicrancım inşallah iyisindir.Üzülme lütfen.Her ailede oluyor arada bu patlamalar.
Gunaydin cnm .
aaa kimsecikler yok !! 9 oldu bayanlar nerdesiniz daha huuuu Günaydııııııııınnnnnnnnnnnn
Gunaydinnnn.hamilemisin sen test yaptinmi tekrar

Günaydın canım.İyiyim çok şükür sen nasılsın???
Günaydın canım.Evet kimsecikler yok.Nerdeler acaba???

iyiyim canım benim seni sormalı.. dün çok uzun zamandır ilk defa gece girdim ondada hicran sıkıntılıydı biraz.. geçmiştir umarım..

Ben de anlamadım. 2014 ya çok kötü başladı kimsenin keyfi yok. Ya da çok güzel başladı kimsenin buraya gelmeye vakti yok.

Günaydın tatlım

günaydınlar... dün sabah babamla ilgili sorunlardan dolayı gelemedim. Babam 2 haftadır grip olmuştu..Aldığı ilaçlardan mı bilemiyoruz ama dün sabah annemin kucağına yığılıp kalmış... Moralim çok bozuktu.. Allah 'a çok şükür bunu da atlattık.

Evet miniğime gelince büyümüş teyzeleri.. 140 gr olmuş maşallah.. kolları ve ayakları incecik.. doktorumuzu değiştirdik.. yeni doktorumuz her şeyi anlattı her ayrıntısını... ve dediğim gibi babacığıyla tanışınca ne kadar biz göremesek de doktorumuz cici bi kızımız olduğunu söyledi... darısı sizlerin başına inşallah...

Serapcımmmmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun kızınnn çok sevindim güzelimmm minikbebişimin kertiği geldi denese dünür oluyorsunuz baban için de çok geçmiş olsun canımmm.. nasıl şimdi iyi mi? sanırım babandan dolayo doyasıya yaşayamıyorsun bu sevinci kuzummm çok durgun geldin bana...

Amanda cimcimemize Allahim saglikls kucağına almayi nasip etsin ins

Babana gecmis olsun canimm.Minisin de kizmiss hadi hayirli olsunnnnn .Allah bagislasinn.

nefesal hayırdır içine mi dogdu nerden çıkardın ?? test yamadım tekrar yarın yapcam. dpo12 de..

ayyyy melek geliyor melek nasıl birşey acaba kız yada erkek bunu duymak hayırlı olsun ablacım kız kardeş candır iyi olmuş diger kızın için

teşekkür ederim canım.. evet dün babam bizi çok korkuttu. annem halen anlatırken ağlıyor kadıncağız. biz birbirimize çok bağlı bir aileyiz.. hep beraber ağlar hep beraber güleriz.. sabah öyle olunca benim hamileliğimi unutmuşlar ilk önce bana haber verdiler.. nasıl geri döndüm nasıl eve geldim anlatamam bir yandan ağlamak bir yandan trafikte dikkatli olmak. bi yandan bebişi düşün bir şey olmasın diye bir yandan dualar.. çok korktum çok.. dün öğlene kadar tansiyonum düzelmedi.. sonrasında da bir baş ağrısı... Allah'ıma şükür ikisi de sağlıklı şimdi hem babam hemde minişim...

ayyyy melek geliyor melek nasıl birşey acaba kız yada erkek bunu duymak hayırlı olsun ablacım kız kardeş candır iyi olmuş diger kızın için

teşekkür ederim canım.. valla duyana kadar kabuslar görüyordum düşünmekten.. şükür şimdi normale döndüm rahatladım.. evet kızlar küçükken babaya büyüyünce anneye düşkün oluyorlar... darısı başına inşallah...

Teşekkür ederim canım.. Amin.. darısı sizlerin başına inşallah...

cnm çok geçmiş olsun, inşallah çabucak toparlar baban. sen de dikkatli ol artık bebek büyüdü etkileniyo biliyosun... neeeeeee kız mı çok şaşırdım ben hep erkekleri üçleyecez diyodum, sürpriz yaptı minik kızımız...gelişimi de güzelmş çok sevindim...ben grip oldum ya aklımdaydın da bi türlü soramadım kontrolünü

teşekkür ederim canım.. o kadar çok büyümüş ki anlatamam.. sana da çok geçmiş olsun canım.. bol bol dinlenmece ve vitamin...

Aglamaktan gozlerim sisti yemin edrim kendimi camdan atmak istiyorum bu kadar öküzü yoooook dünya da

cnm çok üzüldüm yaa, biliyorum ne kadar takma desek de takacaksın...huzursuzluk gerçekten her şeyin önüne geçiyo ama şimdi bebeğini kendinden çok düşüneceksin, kafa dağıtmaya çalış. sen üzüldükçe o da üzülüyor. bak ben de kv yüzünden çok stres yaptım o gün bebek hiç hareket etmedi, kv gelmedi bi mutlu oldum ki anlatamam yatağa yattım duamı okudum baktım benimki ben burdayım der gibi 3 kez tekmeledi. sadece bebeğini düşüneceksin bundan sonra, çok mu öfkelendin hemen zikir çek, abdest al kitap oku yani mutlaka bişi yap hatta mümkünse çık 20 dakika yürü...onu da yapamıyosun beni çaldır bana anlat dök içini...

Günaydınnn sabahh şekerleriii :))
Güne güzel başlayalım güzel geçsin inşallahhh bu sayfaya dün katıldın ama hepinizi çokk sevdimmm özelliklede seviyeli sohbetinizi
Hicrancımm üzme kendini lütfen bebişini düşünnn,inanki hayatta hiçbişi üzülmene değmez hepsi bi anlık ve o ana kapılma cnmm düşünme böle zamanlardabebişinle konuş onunla dertleş daha ii hissediceksindir umarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…