Gunaydin hicranim .ne yasadiniz yaa bu kadar kavga kufur felan demissin.Hamile hamile ustune gelmesin bu kadar cok kizdim Sakin ol sende bakimm bebisin var seninn.Aglamaktan gozlerim sisti yemin edrim kendimi camdan atmak istiyorum bu kadar öküzü yoooook dünya da
Nasil oldun monbebemmm snnn.bizde ozledik gel artikkCoucouuuuu.....cok ozledimm..
Gunaydin cnm .Günaydın herkese.Hicrancım inşallah iyisindir.Üzülme lütfen.Her ailede oluyor arada bu patlamalar.
Gunaydinnnn.hamilemisin sen test yaptinmi tekraraaa kimsecikler yok !! 9 oldu bayanlar nerdesiniz dahahuuuu Günaydııııııııınnnnnnnnnnnn
Günaydın canım.İyiyim çok şükür sen nasılsın???
Günaydın canım.Evet kimsecikler yok.Nerdeler acaba???
iyiyim canım benim seni sormalı..dün çok uzun zamandır ilk defa gece girdim ondada hicran sıkıntılıydı biraz.. geçmiştir umarım..
Coucouuuuu.....
cok ozledimm..
Gunaydin hicranim .ne yasadiniz yaa bu kadar kavga kufur felan demissin.Hamile hamile ustune gelmesin bu kadar cok kizdim Sakin ol sende bakimm bebisin var seninn.Nasil oldun monbebemmm snnn.bizde ozledik gel artikkGunaydin cnm .Gunaydinnnn.hamilemisin sen test yaptinmi tekrar
Ben de anlamadım. 2014 ya çok kötü başladı kimsenin keyfi yok. Ya da çok güzel başladı kimsenin buraya gelmeye vakti yok.
günaydınlar... dün sabah babamla ilgili sorunlardan dolayı gelemedim. Babam 2 haftadır grip olmuştu..Aldığı ilaçlardan mı bilemiyoruz ama dün sabah annemin kucağına yığılıp kalmış... Moralim çok bozuktu.. Allah 'a çok şükür bunu da atlattık.
Evet miniğime gelince büyümüş teyzeleri.. 140 gr olmuş maşallah.. kolları ve ayakları incecik.. doktorumuzu değiştirdik.. yeni doktorumuz her şeyi anlattı her ayrıntısını... ve dediğim gibi babacığıyla tanışınca ne kadar biz göremesek de doktorumuz cici bi kızımız olduğunu söyledi... darısı sizlerin başına inşallah...
günaydınlar... dün sabah babamla ilgili sorunlardan dolayı gelemedim. Babam 2 haftadır grip olmuştu..Aldığı ilaçlardan mı bilemiyoruz ama dün sabah annemin kucağına yığılıp kalmış... Moralim çok bozuktu.. Allah 'a çok şükür bunu da atlattık.
Evet miniğime gelince büyümüş teyzeleri.. 140 gr olmuş maşallah.. kolları ve ayakları incecik.. doktorumuzu değiştirdik.. yeni doktorumuz her şeyi anlattı her ayrıntısını... ve dediğim gibi babacığıyla tanışınca ne kadar biz göremesek de doktorumuz cici bi kızımız olduğunu söyledi... darısı sizlerin başına inşallah...
günaydın kızlarrrr
Hicranım noldu sana yaaaof nolur üzme kendini bebişini düşün kuzummm
Babana gecmis olsun canimm.Minisin de kizmiss hadi hayirli olsunnnnn .Allah bagislasinn.günaydınlar... dün sabah babamla ilgili sorunlardan dolayı gelemedim. Babam 2 haftadır grip olmuştu..Aldığı ilaçlardan mı bilemiyoruz ama dün sabah annemin kucağına yığılıp kalmış... Moralim çok bozuktu.. Allah 'a çok şükür bunu da atlattık. Evet miniğime gelince büyümüş teyzeleri.. 140 gr olmuş maşallah.. kolları ve ayakları incecik.. doktorumuzu değiştirdik.. yeni doktorumuz her şeyi anlattı her ayrıntısını... ve dediğim gibi babacığıyla tanışınca ne kadar biz göremesek de doktorumuz cici bi kızımız olduğunu söyledi... darısı sizlerin başına inşallah...
Gunaydin hicranim .ne yasadiniz yaa bu kadar kavga kufur felan demissin.Hamile hamile ustune gelmesin bu kadar cok kizdim Sakin ol sende bakimm bebisin var seninn.Nasil oldun monbebemmm snnn.bizde ozledik gel artikkGunaydin cnm .Gunaydinnnn.hamilemisin sen test yaptinmi tekrar
günaydınn
Serapcımmmmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun kızınnnçok sevindim güzelimmm minikbebişimin kertiği geldi denese dünür oluyorsunuz baban için de çok geçmiş olsun canımmm.. nasıl şimdi iyi mi? sanırım babandan dolayo doyasıya yaşayamıyorsun bu sevinci kuzummm çok durgun geldin bana...
Amanda cimcimemize Allahim saglikls kucağına almayi nasip etsin ins
Babana gecmis olsun canimm.Minisin de kizmiss hadi hayirli olsunnnnn .Allah bagislasinn.
ayyyy melek geliyor meleknasıl birşey acaba kız yada erkek bunu duymak hayırlı olsun ablacım kız kardeş candır iyi olmuş diger kızın için
Teşekkür ederim canım.. Amin.. darısı sizlerin başına inşallah...
cnm çok geçmiş olsun, inşallah çabucak toparlar baban. sen de dikkatli ol artık bebek büyüdü etkileniyo biliyosun... neeeeeee kız mı çok şaşırdım ben hep erkekleri üçleyecez diyodum, sürpriz yaptı minik kızımız...gelişimi de güzelmş çok sevindim...ben grip oldum ya aklımdaydın da bi türlü soramadım kontrolünü
Aglamaktan gozlerim sisti yemin edrim kendimi camdan atmak istiyorum bu kadar öküzü yoooook dünya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?