- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
teşekkür ederim canım.. o kadar çok büyümüş ki anlatamam.. sana da çok geçmiş olsun canım.. bol bol dinlenmece ve vitamin...
teşekkür ederim canım.. evet dün babam bizi çok korkuttu. annem halen anlatırken ağlıyor kadıncağız.biz birbirimize çok bağlı bir aileyiz.. hep beraber ağlar hep beraber güleriz.. sabah öyle olunca benim hamileliğimi unutmuşlar ilk önce bana haber verdiler.. nasıl geri döndüm nasıl eve geldim anlatamam bir yandan ağlamak bir yandan trafikte dikkatli olmak. bi yandan bebişi düşün bir şey olmasın diye bir yandan dualar.. çok korktum çok.. dün öğlene kadar tansiyonum düzelmedi.. sonrasında da bir baş ağrısı... Allah'ıma şükür ikisi de sağlıklı şimdi hem babam hemde minişim...
nefesal hayırdır içine mi dogdu nerden çıkardın ?? test yamadım tekrar yarın yapcam. dpo12 de..
hakaretin bini bin para kufur de etti geldiginden beri kavga ediyoruz uzun zamandır hiç bu kadar sinirlenmedim ağlamadım
Günaydınnn sabahh şekerleriii :))
Güne güzel başlayalım güzel geçsin inşallahhh bu sayfaya dün katıldın ama hepinizi çokk sevdimmm özelliklede seviyeli sohbetinizi
Hicrancımm üzme kendini lütfen bebişini düşünnn,inanki hayatta hiçbişi üzülmene değmez hepsi bi anlık ve o ana kapılma cnmm düşünme böle zamanlardabebişinle konuş onunla dertleş daha ii hissediceksindir umarım
benimki de 143 gramdı :) tontişler büyüyo yaaa ben ayak parmaklarını görünce çok ağlamıştım. kocaman olmuş minişim
Allaha çok şükür geçmiş canım Rabbim bidaha yaşatmasın
günaydın canım hoşgeldin aramıza
hayırlı cumalar. Rabbim bu mübarek gün hürmetine gönlünüzden ne dilek ne niyet geçiyosa kabul etsin inşallah...bu ay bol hamişli bi ay olur inşallah...Dualarım sizinle, siz de dualarınızı esirgemeyin kızlar...
bebiş ilk baktığımızda secdeye varmış gibi duruyordu.. dr dedi ki bebişlerin en çok sevdiği şekil bu ama benim aklıma daha farklı şeyler geldi tabii ki... namaz kılması ve bende bunun için çok ağladımhayırlı evlatlar olması için o kadar çok dua ediyorum ki anlatamam..
bebiş ilk baktığımızda secdeye varmış gibi duruyordu.. dr dedi ki bebişlerin en çok sevdiği şekil bu ama benim aklıma daha farklı şeyler geldi tabii ki... namaz kılması ve bende bunun için çok ağladımhayırlı evlatlar olması için o kadar çok dua ediyorum ki anlatamam..
günaydın Denizcim nasılsın???? var mı bir gelişme sende???
Aminn canim .insallah bu ay bereketli olucak bence:)))
Insallah cnm .duygusala bagladim yaa
inşalllllllaaaaahhh canım benimteşekkür ederim canım.. valla duyana kadar kabuslar görüyordum düşünmekten.. şükür şimdi normale döndüm rahatladım.. evet kızlar küçükken babaya büyüyünce anneye düşkün oluyorlar... darısı başına inşallah...
Testin silikmista o yuzden dedim kiz
Aminn canim .insallah bu ay bereketli olucak bence:)))
Insallah cnm .duygusala bagladim yaa
ben geçenlerde bi sitede okudum bebek 9 ay boyunca zikir çekermiş. ilk 3 ay Allaha, sonra peygamberimize (s.a.v), sonra bize...o kadar duygulandım ki...oyyy yerim ben o minikkuşu, namazını da kılıyomuş minik kızımız...inşallah cnm, Rabbim herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. ben de bugün ogluşumu ödüllendirdim. kilo alıyorum diye bırakmıştım tatlıyı, çikolatayı bugün yedirdim :) Serap çok sevindim yaaa, sağlıklı olsun da miniklerimiz. boyunu öğrenebildin mi? benimki 14 cm olmuştu en son gittiğimde...
san da günaydınnnnGünaydın tatlım
ben vakti olmayanlardanımgüzellik açıcından da bir gelişme yok ekstra
İnşallah gün geçtikçe her şey güzelleşir hepimiz için.günaydınlar... dün sabah babamla ilgili sorunlardan dolayı gelemedim. Babam 2 haftadır grip olmuştu..Aldığı ilaçlardan mı bilemiyoruz ama dün sabah annemin kucağına yığılıp kalmış... Moralim çok bozuktu.. Allah 'a çok şükür bunu da atlattık.
Evet miniğime gelince büyümüş teyzeleri.. 140 gr olmuş maşallah.. kolları ve ayakları incecik.. doktorumuzu değiştirdik.. yeni doktorumuz her şeyi anlattı her ayrıntısını... ve dediğim gibi babacığıyla tanışınca ne kadar biz göremesek de doktorumuz cici bi kızımız olduğunu söyledi... darısı sizlerin başına inşallah...
Geçmiş olsun bebeğim. Herkes grip. hamilesin senin daha çok dikkat etmen lazım kendine.cnm çok geçmiş olsun, inşallah çabucak toparlar baban. sen de dikkatli ol artık bebek büyüdü etkileniyo biliyosun... neeeeeee kız mı çok şaşırdım ben hep erkekleri üçleyecez diyodum, sürpriz yaptı minik kızımız...gelişimi de güzelmş çok sevindim...ben grip oldum ya aklımdaydın da bi türlü soramadım kontrolünü
Günaydınnn sabahh şekerleriii :))
Güne güzel başlayalım güzel geçsin inşallahhh bu sayfaya dün katıldın ama hepinizi çokk sevdimmm özelliklede seviyeli sohbetinizi
Hicrancımm üzme kendini lütfen bebişini düşünnn,inanki hayatta hiçbişi üzülmene değmez hepsi bi anlık ve o ana kapılma cnmm düşünme böle zamanlardabebişinle konuş onunla dertleş daha ii hissediceksindir umarım
Hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmm :13::13::13:
san da günaydınnnn
İnşallah gün geçtikçe her şey güzelleşir hepimiz için.
Geçmiş olsun bebeğim. Herkes grip. hamilesin senin daha çok dikkat etmen lazım kendine.
Hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmm :13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?