Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

teşekkür ederim canım.. o kadar çok büyümüş ki anlatamam.. sana da çok geçmiş olsun canım.. bol bol dinlenmece ve vitamin...

benimki de 143 gramdı :) tontişler büyüyo yaaa ben ayak parmaklarını görünce çok ağlamıştım. kocaman olmuş minişim

Allaha çok şükür geçmiş canım Rabbim bidaha yaşatmasın

hakaretin bini bin para kufur de etti geldiginden beri kavga ediyoruz uzun zamandır hiç bu kadar sinirlenmedim ağlamadım

hicranım senden ve bebişinden kıymetli hiçbir şey yok hayatta.. arada sırada olur böyle şeyler.. hepimizin hayatında var ama sen şuan bebişin için daha dayanıklı daha azimli olmalısın.. senin ve bebişinin sağlığından daha önemli değil.. bırak konuşup konuşup sussun.. hiç dikkate bile alma derim.. büyüklük sende kalsın... biraz daha sabır canım... kavga etmek yerine odana git otur bak daha az üzüleceksin emin ol... bizim için değerlisin ve bebişin de öyle lütfen sakin ol canım...

hayırlı cumalar. Rabbim bu mübarek gün hürmetine gönlünüzden ne dilek ne niyet geçiyosa kabul etsin inşallah...bu ay bol hamişli bi ay olur inşallah...Dualarım sizinle, siz de dualarınızı esirgemeyin kızlar...

günaydın canım hoşgeldin aramıza

benimki de 143 gramdı :) tontişler büyüyo yaaa ben ayak parmaklarını görünce çok ağlamıştım. kocaman olmuş minişim

bebiş ilk baktığımızda secdeye varmış gibi duruyordu.. dr dedi ki bebişlerin en çok sevdiği şekil bu ama benim aklıma daha farklı şeyler geldi tabii ki... namaz kılması ve bende bunun için çok ağladım hayırlı evlatlar olması için o kadar çok dua ediyorum ki anlatamam..

Aminn canim .insallah bu ay bereketli olucak bence:)))

Insallah cnm .duygusala bagladim yaa

ben geçenlerde bi sitede okudum bebek 9 ay boyunca zikir çekermiş. ilk 3 ay Allaha, sonra peygamberimize (s.a.v), sonra bize...o kadar duygulandım ki...oyyy yerim ben o minikkuşu, namazını da kılıyomuş minik kızımız...inşallah cnm, Rabbim herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. ben de bugün ogluşumu ödüllendirdim. kilo alıyorum diye bırakmıştım tatlıyı, çikolatayı bugün yedirdim :) Serap çok sevindim yaaa, sağlıklı olsun da miniklerimiz. boyunu öğrenebildin mi? benimki 14 cm olmuştu en son gittiğimde...

bana da öyle geliyor nefescimmmmmm :) hadi inşallahhhhhh...ben duaya şimdiden başlayayım ya bugün eşim evde, akşam gidecek işe, tespih çekerken çok gülüyo bana, oturdu bizim hoca hanım diyip :)

inşalllllllaaaaahhh canım benim

bi de beni düşün o anda... şuan yazarken bile gözlerim doldu

iyi yaptın canım... boyunu öğrenemedim canım.. belki söyledi hatırlamıyorum şuanda o anda o kadar duygusala bağladım ki anlatamam..

Günaydın tatlım
san da günaydınnnn
ben vakti olmayanlardanım güzellik açıcından da bir gelişme yok ekstra
İnşallah gün geçtikçe her şey güzelleşir hepimiz için.

Geçmiş olsun bebeğim. Herkes grip. hamilesin senin daha çok dikkat etmen lazım kendine.

Hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmm :13::13::13:

kızlar cuma duamıza ben 100 salavat, 100 Ya Allah ile başladım...Allah hepimizin dualarını kabul etsin şimdiden.

grip hep zor ama hamileyken daha da zor...ilaç takviyesi de yapamıyorum. burnum tıkalı boğazım acıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…