Sağol canım sen nasılsın umarım iyisindir :)
Kesinlikle stresten benimde 4gun gec kaldi:)) hamileyim sandım cidden kaptirdim gidiyodum hamileyim diye kırmızı kart gördüm
Yumurtlama zamanını çok iyi bilmek gerekir o zaman, bazıları da birkaç gün önceden birliktelik olmalı yumurtlama anında kavuşsunlar diye diyorlar...Kafa karıştı şimdi...korunmayı bırakır bıkmaz hamile kalan birçok arkadaşım var ve öyle takip etmekle de falan uğraşmamışlar biliyor musun, sallayalım gitsin Gamzecik olmaz mı
Zaten bu doktora yeni başladım ilk olarak geçen ay rahim filmi çekindim bu ay ne yapar bilmiyorum pazartesi gitcem...evlendiğim ilk aydan itibaren gidiyorum doktora yumurtlama hormanlar çok şükür iyi çıktı rahim filmide tamam eşimin biraz düşük çıkmıştı spermleri şimdi oda iyi keçiboynuzu pekmezi ve kürü sayesinde ikisini de kullanıyor...bu doktor çok hoşuma gitti ısındım ilk defa bi doktora 😊inşallah doğumumu da buna yaptırmak isterim Allahın izne ile tabi
Ben gayet iyiyim :)) herkesde iyi olsun calismaya baslamayi bekliyorum sabırsızlıkla
günaydın kzlar bende geldm
canım yaa hiç öyle deme biliyosunuz benimde en son iki adetim biri 45-diğeri 54 gün sonra oldum,bende psikolojik rahim kendini bebeğe hazırlıyo derken şu başıma gelene bak "DELİ GİBİ İLTİHAP VAR SENDE " dendi dün ,çok canım sıkkın aylardır boşuna zaman sorun aramışım,bir de ilçede yaşıyorum her ay düzenli gelmeye çalışıyorum
araştırdım bu iltihap hem adet geciktiriyomuş hemde spermleri öldürüyomuş,bu kahverengi akıntılarımın asıl sebebi de iltihaptan,ben hemen tedaviye başladım,artık hsg çektirmekte istemiyorum vazgeçtim,bütün tahlillerim temiz bir çocuğum da var şükür,zaten dün dr da dedi, senin çocuğun olmuşsa gerek yok dedi,soğan kkürüne de başladım dün,bugün kendimi iyi hissetmiyorum,ayaklarımdan ateş çıkıyo sanki
aaaa ne çok derdim varmış ,ALLAH ıma hamdolsun bu sıkıntılı zamanda ya hamile olsaydım düşük sebebiymiş çünkü çok şükür
Hh canım nasılsın
Evet canım umarım hep birlikte güzel haberleri veririz birbirimize , ilk üye old. zamanlarda başka konuları okurken ayh inşallah hamiledir diye sayfaları sabırsızlıkla okuyordumşimdi sizlerle konuştukça inan güzel haberleriniz duymak için bende sabırsızlanıyorum :) Mutluluk hiçbirimizin yuvasından eksik olmasın
canım yaa hiç öyle deme biliyosunuz benimde en son iki adetim biri 45-diğeri 54 gün sonra oldum,bende psikolojik rahim kendini bebeğe hazırlıyo derken şu başıma gelene bak "DELİ GİBİ İLTİHAP VAR SENDE " dendi dün ,çok canım sıkkın aylardır boşuna zaman sorun aramışım,bir de ilçede yaşıyorum her ay düzenli gelmeye çalışıyorum
araştırdım bu iltihap hem adet geciktiriyomuş hemde spermleri öldürüyomuş,bu kahverengi akıntılarımın asıl sebebi de iltihaptan,ben hemen tedaviye başladım,artık hsg çektirmekte istemiyorum vazgeçtim,bütün tahlillerim temiz bir çocuğum da var şükür,zaten dün dr da dedi, senin çocuğun olmuşsa gerek yok dedi,soğan kkürüne de başladım dün,bugün kendimi iyi hissetmiyorum,ayaklarımdan ateş çıkıyo sanki
aaaa ne çok derdim varmış ,ALLAH ıma hamdolsun bu sıkıntılı zamanda ya hamile olsaydım düşük sebebiymiş çünkü çok şükür
iyiym canım öylee bekliyorum ne zaman olcam diye :) sen nasılsınn
kızlarrrrrrr şok şok şokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bişey söylicem size galiba ben hamileyimmmmmmm
kızlarrrrrrr şok şok şokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bişey söylicem size galiba ben hamileyimmmmmmm
Mucize iste hemen hazırlan çık kan testine hadi durma gitadet oldum hemde 10 gün oldum 2 gün önce bitti dün çok kötüydüm düştüm hatta kolum yaralandı sabah bi test yapayım ya en fazla bi test kaybederim dedim bariz 2 çizgi şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?