Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Zaten bu doktora yeni başladım ilk olarak geçen ay rahim filmi çekindim bu ay ne yapar bilmiyorum pazartesi gitcem...evlendiğim ilk aydan itibaren gidiyorum doktora yumurtlama hormanlar çok şükür iyi çıktı rahim filmide tamam eşimin biraz düşük çıkmıştı spermleri şimdi oda iyi keçiboynuzu pekmezi ve kürü sayesinde ikisini de kullanıyor...bu doktor çok hoşuma gitti ısındım ilk defa bi doktora 😊inşallah doğumumu da buna yaptırmak isterim Allahın izne ile tabi inşallah

Kesinlikle stresten benimde 4gun gec kaldi:)) hamileyim sandım cidden kaptirdim gidiyodum hamileyim diye kırmızı kart gördüm

canım yaa hiç öyle deme biliyosunuz benimde en son iki adetim biri 45-diğeri 54 gün sonra oldum,bende psikolojik rahim kendini bebeğe hazırlıyo derken şu başıma gelene bak "DELİ GİBİ İLTİHAP VAR SENDE " dendi dün ,çok canım sıkkın aylardır boşuna zaman sorun aramışım,bir de ilçede yaşıyorum her ay düzenli gelmeye çalışıyorum

araştırdım bu iltihap hem adet geciktiriyomuş hemde spermleri öldürüyomuş,bu kahverengi akıntılarımın asıl sebebi de iltihaptan,ben hemen tedaviye başladım,artık hsg çektirmekte istemiyorum vazgeçtim,bütün tahlillerim temiz bir çocuğum da var şükür,zaten dün dr da dedi, senin çocuğun olmuşsa gerek yok dedi,soğan kkürüne de başladım dün,bugün kendimi iyi hissetmiyorum,ayaklarımdan ateş çıkıyo sanki

aaaa ne çok derdim varmış ,ALLAH ıma hamdolsun bu sıkıntılı zamanda ya hamile olsaydım düşük sebebiymiş çünkü çok şükür

Benim cevremdekikerinde oyle masallah mıknatıs gibiler beklemeden tuvalete gittim diyo ve 4 aylık hamile :)) ovu testiyle yumurtlama anını takip edebilirsin ben bu ayovu ttesti yapcam sans bide yaa olacağı varsa hersekilde olur

Canım benim yaa ins Allahim nasip etsin ins tez vakitte

Ben gayet iyiyim :)) herkesde iyi olsun calismaya baslamayi bekliyorum sabırsızlıkla

Evet canım umarım hep birlikte güzel haberleri veririz birbirimize , ilk üye old. zamanlarda başka konuları okurken ayh inşallah hamiledir diye sayfaları sabırsızlıkla okuyordum şimdi sizlerle konuştukça inan güzel haberleriniz duymak için bende sabırsızlanıyorum :) Mutluluk hiçbirimizin yuvasından eksik olmasın

Allaha emanet evladın evet daha kötü olaylar olabilirmis Allahin sevgili kulusun ben encokdoktorun alttan muayene etetmemesi ne cok şaşırdım doktor bunu yapmis olsa ozaman belli olacakti bosver dedigin anda hamile kakiyomussun zaten seninde öyle olur kesin:))

Amin canim bazen insan burda kendi cocuk istedigini unutup başkalarına dua ediyo Allah bizede tattirsin annelik duygusunu ins

Başka dr. göründün mü hiç, bazen sadece bir dr. görünmek iyi olmaya da biliyor canım, bur arada yaş kaç ? Uzun süredir mi deniyorsunuz ? çok oldu soru,birazını da sonraya bırakayım :)))

kızlarrrrrrr şok şok şokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bişey söylicem size galiba ben hamileyimmmmmmm

adet oldum hemde 10 gün oldum 2 gün önce bitti dün çok kötüydüm düştüm hatta kolum yaralandı sabah bi test yapayım ya en fazla bi test kaybederim dedim bariz 2 çizgi şok oldum

adet oldum hemde 10 gün oldum 2 gün önce bitti dün çok kötüydüm düştüm hatta kolum yaralandı sabah bi test yapayım ya en fazla bi test kaybederim dedim bariz 2 çizgi şok oldum
Mucize iste hemen hazırlan çık kan testine hadi durma git

ama sol kasığımda hep bi batma göğüs ucumda karıncalanma gibi bişi bide sürekli mide bulantılarım vardı rejimde yapıyorum herkes ondandır diyodu ee üstüne bide adet olunca öyle böyle değil ama yatak döşek kan oldu benim her ay öyle olur o yüzdende hiç şüphelenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…