Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kırılma nolur seni görsem selam verirdim zaten konuşurduk.. ayrıca hak ver nolur oyuncak etmeyim istedim biliyosun testlere güven olmuyo..aaa hamileyim yok degilim yok şu yok bu.. ondan yani.. :)
sende haklısın tabiki de türkiyede bir çok kişi burda aramızda kalsın demek için yanlış bir yer olmuş sanki be denizimmm
hamilesin sen ben inanıyorum eklesene son testini bakalım

öyle yapacağım zaten aklım başıma geldi benimamin canım benim daha fazla aratmaz bebeklerimiz bize yokluğunu...tedaviye başlarım artık

kırılma nolur seni görsem selam verirdim zaten konuşurduk.. ayrıca hak ver nolur oyuncak etmeyim istedim biliyosun testlere güven olmuyo..aaa hamileyim yok degilim yok şu yok bu.. ondan yani.. :)

Aaaa deniz sanirim yine hamilesin tebrik ederim saglikla al kucağına kana gittinmi

sende haklısın tabiki de türkiyede bir çok kişi burda aramızda kalsın demek için yanlış bir yer olmuş sanki be denizimmm
hamilesin sen ben inanıyorum eklesene son testini bakalım

sanırım ben fazla alınganım bugün.. gülemedim buna.. bu saatlerde giren eden pek olmaz yarın kimbilir millet kaçta girecek.. ve ben sabah zaten doktoruma gidicem ve net sonucu ögrencem.. yani yanlış anlaşılmaya mahal vermeden yarın söylerim olumlu yada olumsuz diye düşünmüştüm.. neyse ben çıkayım en iyisi..iyi geceler

Oooo ask mikmikleri ve askin meyvesi wassss cok heyecanli bnim batimda yaklaşıyor sanirim bu ayda olmadi sen ne hissediyorsun olmusmudur
olmadı sanki bu ay verimli çalıştın mı gamzem sen yaa bilmiyorum ki ben kendikimi biliyorum ben kesin hamileyimmmmmm hamile olmalıyımmmmmmm vikvikleri de yaptım düzenli hissediyorum ama olur yani olmalı olsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dünürcümmmmmmm bugün enerjin tavan yapmış yine :)))

valla sorma dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Totem yapıyorsun sanirim ins ugur getirirninanmak basarmanjn yarısiymis ben inandim diger yarısını gorcem sanırım

yani burda genelde insanlar kaldıkları sayfadan devam ediyorlar okumaya geçmişi okuyarak geliyorlar... bence alınacak pek bişey yok ama sen bilirsin... iyi geceler yarın güzel haberlerle gel inşallah

kızlar işlerimi bitirdim çıkıyorum hepinize iyi geceler dilketinim sabah topiği sen açarsın sen erken geliyorsun ben kapatıyorum bu gece hepinizi öptüm sürç i lisan ettiysek affolaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…