kızlar işlerimi bitirdim çıkıyorum hepinize iyi geceler dilketinim sabah topiği sen açarsın sen erken geliyorsun ben kapatıyorum bu gece hepinizi öptüm sürç i lisan ettiysek affolaaaa
ahha vallaha da ben açtım topiği
günaydın kızlaaarrr
herkes nasıl bakim? Denizcim geçmişi okudum pozitifi görmüşsün güzel hbaerlerini bekliyoruz canımcımmmkandan sonra gel hemence
Herkese günaydın veeee
sanada günaydınnnnnnnnnn
ahha vallaha da ben açtım topiği
günaydın kızlaaarrr
herkes nasıl bakim? Denizcim geçmişi okudum pozitifi görmüşsün güzel hbaerlerini bekliyoruz canımcımmmkandan sonra gel hemence
Herkese günaydın veeee
sanada günaydınnnnnnnnnn
Günaydın kızlar nasılsınız biz kahvaltı ettik dinleniyoruz babamız Ankara'ya gitti
akıntıyla gelmişti canım cok sukur duydum canım bugunde dayanamayıp gıttım doktora dıkkat etmem gerekıyor bebısım cok sukur ıyı progestanı yıne gunde 3 defa ıcıcem 200 mg. bıde doktor iğne yazdı hemen acilde düşük engelleyici ıgne vuruldumakıntıyla gelmişse sorun yok canım.. sen kalbini ferah tut.. kalp atışlarını duydun şükür.. sen bol bol dinlen.. uzan yat keyfine bakk... zaten içerde kanama görseydi söylerdi demek ki bebişin yeri dar gelmiş arada bi tadilat yapıyor...
oyyy maşallah, hadi gözün aydın. O kahverengi lekelenmeyi de çok takma canım. eğer iyi dinlenip, progesteronu aksatmazsan, Allah'ın izniyle bebişin büyüyüp giderBide ilk aylarda lekelenmesi olanlar çok büyük olasılıkla hiç problemsiz tamamlıyorlar gebeliklerini, çevremde bu hep böyle oldu
ben de iyiyim çok şükür, yarın protein s protein c sonuçlarımı alıcam ve hematolojiye göstericem
bi bakayım canım oraya da, çok sağol dilketinim
günaydıınn kızlaaaarrr nasılsınız?
aramızda kalsın ama ben çooooooooook silik pozitifi gördüm sanki bugün..
günaydın canım hosgeldınnn cok sukur sen nasılsın
Günaydın kızlar nasılsınız biz kahvaltı ettik dinleniyoruz babamız Ankara'ya gitti
günaydınnnn Zeycancım. biz de griple boğuşuyoruz ogluşumla...
Günaydın canlarrr bol dinlenmeli h.sonlari
belirtiler var ama regl e benziyor regl olmama
3 gün var olmazsam hamişdir demek bu
akıntıyla gelmişti canım cok sukur duydum canım bugunde dayanamayıp gıttım doktora dıkkat etmem gerekıyor bebısım cok sukur ıyı progestanı yıne gunde 3 defa ıcıcem 200 mg. bıde doktor iğne yazdı hemen acilde düşük engelleyici ıgne vuruldum
cokkk saolll toprammmm ınsallah bızımde oyle olur iki kayıp yasayınca ufak seyden nem kapıyorum canımrabbım miniklerimizi korusunn ınsallahhh hadı bakalım cnm ınsallah sende guzel haberlerle dönersın pazartesı
günaydın annelerrrgünaydıınn kızlaaaarrr nasılsınız?
valla canım bugün mide bulantıları başladı galiba kahvaltıyı zor yapıyor ken bir kaç zeytin yedim bulantım geçti inanamadım sen nasılsın seninle aynıyız değil mi? günler değerler kalp atışı .....
günaydınnnn canımmm benimmm nasılsınnnngünaydın canım Allah kavuştursun.. ne için gitti eşin???
günaydın kıslarrr
inşallah bebek gelir
günaydın annelerrr
iyiyim canım benım 6+5 sanırım gec döllenme olmus yada ancak kendını toparlıyor bebişim senın ne kadarlık canım kalp atısı kac cıkmıstı senın benım. cuma gununden berı kahverengı akıntım vardı doktora gıttım bu sabah dusuk engelleyıcı ıgne vuruldum. bebiş iyi cok sukur ınsallahta hep iyi olurlarrr
enimde takvimi 1 hafta geriden yaptım normalde 8+2 olmam gerekiyor ama dr perşembe tam 7 demişti,bugnde 7+2 oluyo,bana kalp atışı sayısı falan vermedi hayırlı olsun dedi,embriyo yu gördük dedi herhangi bir sıkıntı yok dedi,açıkçası bende soru sormaya pek müsait değildim çok heyecanlandım,bende akıntı yok şuana kadar şükür,sadece bebek solda sağa doğru yatınca sol kasık ağrıyor o kadar
senin progesteron hormonun kaç ?
slmmm bacılarrrrrrrrrrrrgünydın gününüz aydın dularınız kabul olur inşşşşşşşşşşşşşşş
nasılsınızz varmı yeni haberr :18:
Bende 3 gündür öleyim bide moral bozukluğu üstüne iyileşemiyorum dikkatli ol tatlım geçmiş olsun...günaydınnnn Zeycancım. biz de griple boğuşuyoruz ogluşumla...
günaydın canım Allah kavuştursun.. ne için gitti eşin???
günaydın kıslarrr
inşallah bebek gelir
günaydın annelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?