Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar işlerimi bitirdim çıkıyorum hepinize iyi geceler dilketinim sabah topiği sen açarsın sen erken geliyorsun ben kapatıyorum bu gece hepinizi öptüm sürç i lisan ettiysek affolaaaa

ahha vallaha da ben açtım topiği

günaydın kızlaaarrr

herkes nasıl bakim? Denizcim geçmişi okudum pozitifi görmüşsün güzel hbaerlerini bekliyoruz canımcımmm kandan sonra gel hemence

belirtiler var ama regl e benziyor regl olmama
3 gün var olmazsam hamişdir demek bu

Son düzenleme:
akıntıyla gelmişti canım cok sukur duydum canım bugunde dayanamayıp gıttım doktora dıkkat etmem gerekıyor bebısım cok sukur ıyı progestanı yıne gunde 3 defa ıcıcem 200 mg. bıde doktor iğne yazdı hemen acilde düşük engelleyici ıgne vuruldum

cokkk saolll toprammmm ınsallah bızımde oyle olur iki kayıp yasayınca ufak seyden nem kapıyorum canımrabbım miniklerimizi korusunn ınsallahhh hadı bakalım cnm ınsallah sende guzel haberlerle dönersın pazartesı

günaydın canım hosgeldınnn cok sukur sen nasılsın

valla canım bugün mide bulantıları başladı galiba kahvaltıyı zor yapıyor ken bir kaç zeytin yedim bulantım geçti inanamadım sen nasılsın seninle aynıyız değil mi? günler değerler kalp atışı .....

Günaydın kızlar nasılsınız biz kahvaltı ettik dinleniyoruz babamız Ankara'ya gitti

günaydın canım Allah kavuştursun.. ne için gitti eşin???

günaydınnnn Zeycancım. biz de griple boğuşuyoruz ogluşumla...

Günaydın canlarrr bol dinlenmeli h.sonlari

günaydın kıslarrr
belirtiler var ama regl e benziyor regl olmama
3 gün var olmazsam hamişdir demek bu

inşallah bebek gelir

günaydıınn kızlaaaarrr nasılsınız?
günaydın annelerrr

iyiyim canım benım 6+5 sanırım gec döllenme olmus yada ancak kendını toparlıyor bebişim senın ne kadarlık canım kalp atısı kac cıkmıstı senın benım. cuma gununden berı kahverengı akıntım vardı doktora gıttım bu sabah dusuk engelleyıcı ıgne vuruldum. bebiş iyi cok sukur ınsallahta hep iyi olurlarrr

enimde takvimi 1 hafta geriden yaptım normalde 8+2 olmam gerekiyor ama dr perşembe tam 7 demişti,bugnde 7+2 oluyo,bana kalp atışı sayısı falan vermedi hayırlı olsun dedi,embriyo yu gördük dedi herhangi bir sıkıntı yok dedi,açıkçası bende soru sormaya pek müsait değildim çok heyecanlandım,bende akıntı yok şuana kadar şükür,sadece bebek solda sağa doğru yatınca sol kasık ağrıyor o kadar

senin progesteron hormonun kaç ?

slmmm bacılarrrrrrrrrrrr günydın gününüz aydın dularınız kabul olur inşşşşşşşşşşşşşşş
nasılsınızz varmı yeni haberr :18:

canım bende oldu da doktor yerlesme kanaması falan olabılır bı sıkıntı yok dedı. progestorn hormonu degerımı bılmıyorum canım

günaydınnnn Zeycancım. biz de griple boğuşuyoruz ogluşumla...
Bende 3 gündür öleyim bide moral bozukluğu üstüne iyileşemiyorum dikkatli ol tatlım geçmiş olsun...
günaydın canım Allah kavuştursun.. ne için gitti eşin???

günaydın kıslarrr

inşallah bebek gelir

günaydın annelerrr

Küçük bi iş gereği ama gitmek istemede de gitti hastayım canım ya sen neler yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…