slmmm bacılarrrrrrrrrrrrgünydın gününüz aydın dularınız kabul olur inşşşşşşşşşşşşşşş
nasılsınızz varmı yeni haberr :18:
hosgeldınn canımmm cok sukur sen nasılsınn
tşk balımm hbbende aşılama tuttumu diye gün sayıyom işte nasipp RABBİM ol derse bekliyom işte
canım bende oldu da doktor yerlesme kanaması falan olabılır bı sıkıntı yok dedı. progestorn hormonu degerımı bılmıyorum canım
sağol canım seninde günün aydın olsun,yeni haber olarak denizi merak ediyorum bende ne yaptı acaba çünkü bu sefer tutturdu gibi geliyor içimden inşaallah sen nasılsın?
bence de öyledir merak etme o bir-iki günde geçer inşaallah,benim oğlumda olmuştu hiç hastaneye gitmemiştim,
hadı bakalım canımm hayırlısı olsunnn ınsallahhhh
ALLAH razı olsunn balımmmyigen nasıl bacım bakın hamişin kıı bna dua edin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy hadi inşş hayırlı güzel haberle gelir inşşşşşşşşşşşşş
yigenim nasıll bacımm iimi
bnde asılama oldum balımm hayırlısı bekliyom işte 11 sonra belli olcakk :18:
canımm yegenın cok sukurr ıyııı bugun gördumm :) dualarımdasınız canım her daımmm
oyy oyy MAŞALLAHHHHHRABBİM bütün hamişlerin bebişlerini saglıklıca kucagına almayı nasip eder inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ALLAH razı olsun yer gök dua üstüne zaten
inşallah canım benım bakalım bıda cuma gıdıcem doktora hayırlısı ınsallah sen ne zaman gıdıceksın canım
iyidir inşaallah şaka maka 2 ayı bitiriyoruz ne garip bundan 2 ay önce üzülüyoduk,şimdi de pır pır geçiyo zaman hamdolsun RABBİME
sen rahim filmi çekinmişmiydin,ne zaman ve hangi hastanede? hadi bakalım sende geliyosun bu ay gümbür gümbür,içinde miniğinin yolculuğu başlamış
benim perşembe kalp atışından sonra kan ve idrar tahlillerim yapıldı herşey çok normal hamdolsun,bana şu gün gel demedi ama haber verecekler sadece bulantın olursa gel ilaçyazalım dedi o kadar sen ne zaman gidecektin?
aminnnnnnn canımmm benimmmm inşallahhh. rabbim tum isteyenlerede nasipp etsınn ınsallah
oyyy MAŞALLAH annesi inş kucagınada alırsınn
evt hsg cektirdim bu ay 2. ayım cekileli ank zübeyde hanımda ayın 30 da aşılanmam olduu:18:ALLAH razı olsun topik anassıı dualarınıza ihtiyacım var bacımm
aaaaaaaaaaaaa bende orda çekildim 2. ayında tutturduk şükür,şirin di dr un adı çok tatlı bir bayandı,,hadi bakalım yaaa güzel haberlerini alacağız inşaallah
ben cuma gıdıcem canım kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum hergun o yuzden ılk zamanlar kontrol altındayım bakalım ınsallahh sorunsuz bı sekılde kucaklarımıza alırız
inşaallah canım benim hiiçççç canını sıkma hayırlısıyla kucağına alacaksın inşaallah,yaa iyiki bu imkanlar var ben geçmişte ki kadınlara ne kadar üzülüyorum,belki tedbir alınsaydı çocuğu olmayanlar da çocuk sahbi olacaklardı,çok şükretmek lazım
a a cidimisinn bak şimçikk daha cok ümitlendim kıı bacımmmmmmmmmmayyyyyyyyy hadi iinnşşş benimde tutarr RABBİM duyyy KURBAN olayımm benim dr um runa hanımdı inşşşş bacım inşş güzel haber veririm sizler gibi inşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?