- 9 Aralık 2013
- 2.421
- 419
- 113
- 35
inşallahhhhh cnaımmm benımmm inşallahhhhhhh gercekten haliöize bınlerce sukurr olsunnnn. canım ben cıkıyorummm sımdı dınleneım bırazz gorusuruzzz
tm canım git dinlen RABBİM yar ve yardımcın olsun bebegini korusun RABBİM grş balımmm selametleeinşallahhhhh cnaımmm benımmm inşallahhhhhhh gercekten haliöize bınlerce sukurr olsunnnn. canım ben cıkıyorummm sımdı dınleneım bırazz gorusuruzzz
evet ankara da ordan başka bir yere de çektirmezdim galiba çünkü bu konuda iyiler,hadi bakalım bende heyecanlandım adına,
hg bacımm hgg ben iş yapmıyomben geldim sabahbiraz buralardaydım sonra çıktım simdi yien buralardayım acep yapacak işim coookda kurtarmak için mi buralarda dolanıyorum
bende çıkacağım benim yakışıklı sıkıldı azcık onunla ilgileneyim,anne anne peşimde küçük abii iyice dinlen hoşçakalll
hadi kızlaar hoşçakalıııııııııııınn
hg bacımm hgg ben iş yapmıyomsana koly gelsin bacımm
tm balımmm selametleee benm yerimede öpp koçumu
eee sanada değişiklik olur gel bizde iş yapalımmm
cidden evde bayağı işim var ama yapasım kayboldu bulamıyorum
balımm gelirdim yardıma noılcak ki temizlik olsun RABBİM baska telaş vermesinn bna iş yasak koçişim furur beni kıı
aşılama yaptrdım ya bardak kaldırtmıyo bnaasana kolay gelsin bacımmm kendini yormadn agır agırr
ben geldim sabahbiraz buralardaydım sonra çıktım simdi yien buralardayım acep yapacak işim coookda kurtarmak için mi buralarda dolanıyorum
hanımların işi bitmez ki şekerim :) bende çalışıyorum patronum eşim :) bazen işe başladığıma pişman oluyorum hem ev hem iş yorucu oluyor
oyyy oyyyy kıyamam ben sana ben asılama olduğunu bilmiyordum ne zaman haberi alıcaz İnsallah
ALLAH nasip ederse inşşş ocak 15 batım yani 11 günüm kaldıı :18: bacım çokk heyacanlıyım duanızı esirgemeyinn lütfenn:18:
Allahın izniyle İnsallah canım güzel haberler alır bizimle paylaşırsın
hersey yolunda stop daha iyiyim stopp gece rahat uyudum stop kv.gitmiyoruz stooooooppoo
yine rahatsizlandim canim dun 4saat hastanedeydim serum falan taktilar yine... Bebisim iyi şükür
hersey yolunda stop daha iyiyim stopp gece rahat uyudum stop kv.gitmiyoruz stooooooppoo
hasta olmasam giderdik canim.... Dun telde esime kaynim soruyo yarim gelmeyecek mısınız die abi hicran yorgan dosek yatio gelemeyiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?