Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben geldim sabahbiraz buralardaydım sonra çıktım simdi yien buralardayım acep yapacak işim coookda kurtarmak için mi buralarda dolanıyorum

inşallahhhhh cnaımmm benımmm inşallahhhhhhh gercekten haliöize bınlerce sukurr olsunnnn. canım ben cıkıyorummm sımdı dınleneım bırazz gorusuruzzz

bende çıkacağım benim yakışıklı sıkıldı azcık onunla ilgileneyim,anne anne peşimde küçük abii iyice dinlen hoşçakalll

hadi kızlaar hoşçakalıııııııııııınn

inşallahhhhh cnaımmm benımmm inşallahhhhhhh gercekten haliöize bınlerce sukurr olsunnnn. canım ben cıkıyorummm sımdı dınleneım bırazz gorusuruzzz
tm canım git dinlen RABBİM yar ve yardımcın olsun bebegini korusun RABBİM grş balımmm selametlee
evet ankara da ordan başka bir yere de çektirmezdim galiba çünkü bu konuda iyiler,hadi bakalım bende heyecanlandım adına,

saol ALLAH razı olsun bacımm benim hsg yum yum takibim ultrasyon yum takibim hepsi orda olduu ayy RABBİM hayırlısı neyse onu versin RABBİM inş tez zamnda ol der inşşşşş

ben geldim sabahbiraz buralardaydım sonra çıktım simdi yien buralardayım acep yapacak işim coookda kurtarmak için mi buralarda dolanıyorum
hg bacımm hgg ben iş yapmıyom sana koly gelsin bacımm

tm balımmm selametleee benm yerimede öpp koçumu

eee sanada değişiklik olur gel bizde iş yapalımmm
cidden evde bayağı işim var ama yapasım kayboldu bulamıyorum

balımm gelirdim yardıma noılcak ki temizlik olsun RABBİM baska telaş vermesinn bna iş yasak koçişim furur beni kıı
aşılama yaptrdım ya bardak kaldırtmıyo bnaa sana kolay gelsin bacımmm kendini yormadn agır agırr

oyyy oyyyy kıyamam ben sana ben asılama olduğunu bilmiyordum ne zaman haberi alıcaz İnsallah

hanımların işi bitmez ki şekerim :) bende çalışıyorum patronum eşim :) bazen işe başladığıma pişman oluyorum hem ev hem iş yorucu oluyor

ya gerçekten topluyorum yapıyorum sanki arkadan tusunami geçiyor tekrar yapıyorum bu sefer sel geliyor gibi sürekli evin içinde debeleniyorum bazen ama olsun oda lazım dimi ilerde haberlerde duyarsanız bir ev camından kocaman pankart astı BU EVDE GREV VAR diye o benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…