- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
yine rahatsizlandim canim dun 4saat hastanedeydim serum falan taktilar yine... Bebisim iyi şükür
yukarda cvp yazdım ki sana ben
Hicranımmm geçmişolsun canım noldu kız nazar nı değdi sana, yaw sayfalarada yetişilmiyoki birkaç gündür giremiyorum ne var ne yok kim hamiş kim aşılama yaptırdı acil rapor verin bakemmmyine rahatsizlandim canim dun 4saat hastanedeydim serum falan taktilar yine... Bebisim iyi şükür
sagol canim............
hasta olmasam giderdik canim.... Dun telde esime kaynim soruyo yarim gelmeyecek mısınız die abi hicran yorgan dosek yatio gelemeyiz dedi
ayyy az once eltimle konustum gelmeyecekmisiniz dedi gelmicez dedim belki yarin biz geliriz gecmis olsuna dedi
ayyy az once eltimle konustum gelmeyecekmisiniz dedi gelmicez dedim belki yarin biz geliriz gecmis olsuna dediallahim neydi benim gunahimm
iyiyim canım ne olsun, benim evde okullu bir cimcime olunca pek vakit bulamıyorum topiğe, dün bir fırsat bulup kocişle sinemaya giitik, sinema solonunun nasıl olduğunu unutmuşumsagol canim ya nazar mi kem goz mu bilemedim kiazap cicegi asilama olmuştu deniz bugün kan testi yaptircakti immm baska hatirlamiyorum sen nasilsin neler yapion
valla kimseyi cekecek halim yok ayrica evim suprulup silinecek
ayyy az once eltimle konustum gelmeyecekmisiniz dedi gelmicez dedim belki yarin biz geliriz gecmis olsuna dediallahim neydi benim gunahimm
bi fikrim yok canımmmmm
40km falan canimmmmm
yukarda cvp yazdım ki sana ben
yok canım bisey olsa acık acık soylerim kiizzz
40km falan canimmmmm
Günaydın kızlar nasılsınız biz kahvaltı ettik dinleniyoruz babamız Ankara'ya gitti
deniz pozitif i görmüş mü hadi yaaa hayırlısı olsun çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?