Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hicrann bişimi oldu hiç benimle konuşmuyon dikat etimde :26:

yine rahatsizlandim canim dun 4saat hastanedeydim serum falan taktilar yine... Bebisim iyi şükür
Hicranımmm geçmişolsun canım noldu kız nazar nı değdi sana, yaw sayfalarada yetişilmiyoki birkaç gündür giremiyorum ne var ne yok kim hamiş kim aşılama yaptırdı acil rapor verin bakemmm

Son düzenleme:
sagol canim ya nazar mi kem goz mu bilemedim ki azap cicegi asilama olmuştu deniz bugün kan testi yaptircakti immm baska hatirlamiyorum sen nasilsin neler yapion
iyiyim canım ne olsun, benim evde okullu bir cimcime olunca pek vakit bulamıyorum topiğe, dün bir fırsat bulup kocişle sinemaya giitik, sinema solonunun nasıl olduğunu unutmuşumikincide doğarsa artık kendimide unutucam amannn işte hayat koşturmacası yuvarlanıpı gidiyoz sağlığımız yerinde olsunda gerisi önemli değil..bebek iyi değilmi neden serum aldın sen yememekten halsiz düştün dimi sana hep diyoduk dimi ye diye bebeğin bi şekilde senin depolarından beslenir ama senide halsiz bırakır. kendine dikkat et canım

Günaydın kızlar nasılsınız biz kahvaltı ettik dinleniyoruz babamız Ankara'ya gitti

deniz pozitif i görmüş mü hadi yaaa hayırlısı olsun çok sevindim

canlarım malesef negatif sabah doktoruma gittim direk.. tahlil yazdı rahim kalınlaşmış dedi ki bu gebelige hazırlıkta oluyo.. ama doktor bizzat aradı 3.2 mi ne malesef negatif dedi.. test dedim yanıltabiliyor bazen öyle dedi.. teşekkür bile edemedim kadına öylece tamam deyip kapattım telefonu.. moralim bozuktu gezdim çarşıya falan çıktık eşimle.. neyseki ona söylememiştim.. :85: ha doktor bide diyo 3 gün varmış daha da adetim geçince yine gelecekmişim de tekrar test yapacakmış.. ohhooo aptal avuntusu işte..neyse önümüzdeki aya inşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…