- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
Operammm nesefalimmmm güzel haberlerle dönün ins
ya hiç doktora gitmiycen kendi haline bırakıcan al işte gidincede bir sürü ıvır zıvır, canım benim moralini bozma en azından tedavisi var bebek sahibi olabilmen için mücadele ediyosun, bunları söylemek senin için bir teselli değil elbetteki bir yıl umutla bebek beklemek kolay birşey olmasa gerek....en azından dr'un hiçümit yok dememiş ne hastalar ne umutsuz vakalar var dr'larında çaresiz kaldığı durumlar var inşallah bu emeklerinin mükafaatını Rabbim en kısa zamanda verir sana..Merhaba canim .gecmis olsun bu ara rahatsizsin hep, dikkat kendine
Benim tupcu maceram pek iyi gecmedi.adetimin ikinci gunuydu bugun alttan muayene etti.sag tupun etrafinda biseyler var endometriozis olabilir dedi
Rahim filmine bakti tupun acik ama etrafinda bulutlanma gibi biseyler varmis.disardan yapisiklik olabilirmis.
Bi suru tahlil istedi. Buna gore kesin bisey dicekmis.
Laparoskopi ameliyati yapilir eger ameliyattan 7-8 ay sonra kendiliginden hamile kalamazsan tup bebege gecilir dedi
Durum bu maalesef
Kendinize iyi bakinn
ya hiç doktora gitmiycen kendi haline bırakıcan al işte gidincede bir sürü ıvır zıvır, canım benim moralini bozma en azından tedavisi var bebek sahibi olabilmen için mücadele ediyosun, bunları söylemek senin için bir teselli değil elbetteki bir yıl umutla bebek beklemek kolay birşey olmasa gerek....en azından dr'un hiçümit yok dememiş ne hastalar ne umutsuz vakalar var dr'larında çaresiz kaldığı durumlar var inşallah bu emeklerinin mükafaatını Rabbim en kısa zamanda verir sana..
Kızlaarr çok moralim bozukkkk
Eşim spermiogram vermişti sperm sayısı ii ama hareketlilik düşük çıktıdoktor bu engel dedi ( bide varikosel çıktı sağda ama normalde ya solda olurmuş yada her iki taraftada doktor şaşırdı sağda olmasına başka bî yerden daha ultrason çektirelim dedi ona göre bakalım,hmn gittik bi radyoloji merkezine çektirdik ama doktora salı göstercez..kızlarrr yaa napcaz şimdiii
selam kızlar..
ben bugün tüpçüye gittim, ultrasın normal dedi hsg çektirdim onda da sorun görünmüyor. yarın eşim sperm testi yaptıracak ben de pazartesi hormon testi için kan vericem.
sürece hızlı bir giriş yaptık bakalım hayırlısı...
selam kızlar nasılsınız? ben şimdi iyiyim,ama iki gündür çok kötüydüm,perşembe sabahı kahverengi lekelenme farkettim,öğleye kadar da devam etti.Cuma doktora gidecektim hemen arayıp randevumu perşembeye aldırdım,eşimi aradım geldi hast. gittik.kendini yoruyo musun diye sordu,bir kızım var ve biraz fazla efor sarfediyoruz dedim ben de.Karnındaki de senin çocuğun onu da düşünmek zorundasın dedi.Karından baktı bişey göremedi,vajinal baktı,ve çok şükür kalp atışlarını gördük ve duyduk.Kesin istirahat edeceksin dedi ve progestan verdi.lekelenme ertesi gün de sürdü, tabi ben iki gün sürekli yattım.kızıma da bir sakinlik geldi Allah tarafından o da.Zorlamadı beni hiç.Şimdi lekelenmeler bitti çok şükür.inşallah tekrarlamaz.Bende durum şimdilik böyle...
Gecmiş olsun canım üzüldüm inan !bizde Perşembe günü sperm testı yaptıracagız en son yavaş hareketliydi bakalım şimdi nasıl hayırlısı neyse o olsun nedeyım kloemen içiyorum günde uç tane pazartesı gunü son bıtıyor Perşembe günü de yumoşlarım kontrolum var hakkımızda hayırlısı yanı senlede aşağı yukarı aynı sorunları yasıyorum
canlarım malesef negatifsabah doktoruma gittim direk.. tahlil yazdı rahim kalınlaşmış dedi ki bu gebelige hazırlıkta oluyo.. ama doktor bizzat aradı 3.2 mi ne malesef negatif dedi.. test dedim yanıltabiliyor bazen öyle dedi.. teşekkür bile edemedim kadına öylece tamam deyip kapattım telefonu.. moralim bozuktu gezdim çarşıya falan çıktık eşimle.. neyseki ona söylememiştim.. :85: ha doktor bide diyo 3 gün varmış daha da adetim geçince yine gelecekmişim de tekrar test yapacakmış.. ohhooo aptal avuntusu işte..neyse önümüzdeki aya inşallah..
Kızlaarr çok moralim bozukkkk
Eşim spermiogram vermişti sperm sayısı ii ama hareketlilik düşük çıktıdoktor bu engel dedi ( bide varikosel çıktı sağda ama normalde ya solda olurmuş yada her iki taraftada doktor şaşırdı sağda olmasına başka bî yerden daha ultrason çektirelim dedi ona göre bakalım,hmn gittik bi radyoloji merkezine çektirdik ama doktora salı göstercez..kızlarrr yaa napcaz şimdiii
selam kızlar..
ben bugün tüpçüye gittim, ultrasın normal dedi hsg çektirdim onda da sorun görünmüyor. yarın eşim sperm testi yaptıracak ben de pazartesi hormon testi için kan vericem.
sürece hızlı bir giriş yaptık bakalım hayırlısı...
Merhaba canim .gecmis olsun bu ara rahatsizsin hep, dikkat kendine
Benim tupcu maceram pek iyi gecmedi.adetimin ikinci gunuydu bugun alttan muayene etti.sag tupun etrafinda biseyler var endometriozis olabilir dedi
Rahim filmine bakti tupun acik ama etrafinda bulutlanma gibi biseyler varmis.disardan yapisiklik olabilirmis.
Bi suru tahlil istedi. Buna gore kesin bisey dicekmis.
Laparoskopi ameliyati yapilir eger ameliyattan 7-8 ay sonra kendiliginden hamile kalamazsan tup bebege gecilir dedi
Durum bu maalesef
Kendinize iyi bakinn
selam kızlar nasılsınız? ben şimdi iyiyim,ama iki gündür çok kötüydüm,perşembe sabahı kahverengi lekelenme farkettim,öğleye kadar da devam etti.Cuma doktora gidecektim hemen arayıp randevumu perşembeye aldırdım,eşimi aradım geldi hast. gittik.kendini yoruyo musun diye sordu,bir kızım var ve biraz fazla efor sarfediyoruz dedim ben de.Karnındaki de senin çocuğun onu da düşünmek zorundasın dedi.Karından baktı bişey göremedi,vajinal baktı,ve çok şükür kalp atışlarını gördük ve duyduk.Kesin istirahat edeceksin dedi ve progestan verdi.lekelenme ertesi gün de sürdü, tabi ben iki gün sürekli yattım.kızıma da bir sakinlik geldi Allah tarafından o da.Zorlamadı beni hiç.Şimdi lekelenmeler bitti çok şükür.inşallah tekrarlamaz.Bende durum şimdilik böyle...
caanııııııım geçmiş olsun RABBİM şifa versin,sana tek söyleyeceğim şey eşin şuanda belki sana iyi görünebilir ama muhakkak yıkılmıştır,,sakın onun yanında çocuk olmuyoru şaka olarak bile söyleme,çok büyük bir sorununuz yok ama erkekler saçı dökülse organ kaybetmiş gibi üzülüyor ki bunu düşünemiyorum,ALLAH tan tedavisi var şükür,tedavi süresince gezin eğlenin ama birbirinizi üzmeyin,sadece söylemek istediğim bu sana ,tekrar geçmiş olsun..
günydın canımmm hggnasılsn??
kolay gelsin canim daha iyiyim evde pinekliyoruz kocisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?