öncelikle herkese günaydııııınn,kimsecikler yok yine
denizciim acele ediyosun bence senin bebek var bir kaç gün sonra değerlerin artacak inşaallah,yine tekrar edeyim dpo 10. gün böyle çıkan teste sonuç iyidir inşaallah.hiç canını sıkma,
caanııııııım geçmiş olsun RABBİM şifa versin,sana tek söyleyeceğim şey eşin şuanda belki sana iyi görünebilir ama muhakkak yıkılmıştır,,sakın onun yanında çocuk olmuyoru şaka olarak bile söyleme,çok büyük bir sorununuz yok ama erkekler saçı dökülse organ kaybetmiş gibi üzülüyor ki bunu düşünemiyorum,ALLAH tan tedavisi var şükür,tedavi süresince gezin eğlenin ama birbirinizi üzmeyin,sadece söylemek istediğim bu sana ,tekrar geçmiş olsun..
hadi bakalım senin bi sıkıntı yok gibi,hsg den sonra inşallah olur hemen sevindim adına...
geçmiş olsun canım benim bir arkadaşım var oda aynen seninle aynı sorundaydı ama ameliyattan 2 ay sonra hemen hamile kaldı,darısı başına inşaallah
seninle aynı durumdayız haftalar doğum tarihi ve 2. çocuk,geçmiş olsun canım,benimde sabahları mide bulantım başladı bakalım,sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alırız inşaallah
canim rabbim dermansız dert vermedin şükür çaresi var cik. Kistinin ayrica senin de kesin değilmiş canim benim yaa en azindan şöyle düşün bi adim attiniz bu bile büyük gelişme
KUKUCANLARIN DİKKATİNESon bir haftadır görüyorum ki hepiniz başka başka topiklerde geziyor, gezmelere gidiyor, moralim bozuk ve ya temizlik yapıcam diyor(ki buna ben de dahilim) ve burayı ihmal ediyorsunuz. Birinin buna dur demesi gerek diye düşünüyorum.
Bu yolculuğa beraber başlamasak ta bir yerde yollarımız kesişti ve aynı duyguları paylaştık. Hamile olanlarımız, aşılama olanlarımız ya da tüp bebiş yolunda adım atanlarımız oldu. Ben inanıyorum ki hepimiz birbirimizi merak ediyoruz. Bu nedenlerle buraya gereken hassasiyeti gösterelim lütfen. En azından günde bir kez girelim.
Şaka bir yana, ben sizlerden haber alamayınca gerçekten merak ediyorum. Ve muhabbet etmeyi özlüyorum. Umarım beni yanlış anlamazsınız. Hepinizi öpüyorum.
canim rabbim dermansız dert vermedin şükür çaresi var cik. Kistinin ayrica senin de kesin değilmiş canim benim yaa en azindan şöyle düşün bi adim attiniz bu bile büyük gelişme
endometriozis cikolata kisti değil mi canım hımm karistirdim ben pardon iyi düşünelim iyi olsun kuzucum... Sebepsiz infertilitede elin kolun bağlı oluyor arkadaşlarım var keşke bi sorunumuz olsaydı en azından çözmek için ugrasirdik diolar
çok sağol canım,ilkimde hiç böyle şeyler yaşamadığım için çok panikledim ama geçti şükür,artık çok dikkat ediyorum,dediğin gibi 3 ayı bir geçirsek hayırlısıyla...Canım gecmış olsun Allah bır daha yaşatmasın ınsallah,dıkkat et ke dıne sen ıyı olursan bebegınde ıyı olur şu uç ay dıkkat et kendıne
öncelikle herkese günaydııııınn,kimsecikler yok yine
denizciim acele ediyosun bence senin bebek var bir kaç gün sonra değerlerin artacak inşaallah,yine tekrar edeyim dpo 10. gün böyle çıkan teste sonuç iyidir inşaallah.hiç canını sıkma,
caanııııııım geçmiş olsun RABBİM şifa versin,sana tek söyleyeceğim şey eşin şuanda belki sana iyi görünebilir ama muhakkak yıkılmıştır,,sakın onun yanında çocuk olmuyoru şaka olarak bile söyleme,çok büyük bir sorununuz yok ama erkekler saçı dökülse organ kaybetmiş gibi üzülüyor ki bunu düşünemiyorum,ALLAH tan tedavisi var şükür,tedavi süresince gezin eğlenin ama birbirinizi üzmeyin,sadece söylemek istediğim bu sana ,tekrar geçmiş olsun..
hadi bakalım senin bi sıkıntı yok gibi,hsg den sonra inşallah olur hemen sevindim adına...
geçmiş olsun canım benim bir arkadaşım var oda aynen seninle aynı sorundaydı ama ameliyattan 2 ay sonra hemen hamile kaldı,darısı başına inşaallah
seninle aynı durumdayız haftalar doğum tarihi ve 2. çocuk,geçmiş olsun canım,benimde sabahları mide bulantım başladı bakalım,sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alırız inşaallah
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
naber bebeğim nasılsın?
hasretcim nerlerdesin yaaaaaaa
Sen nerede yaşıyorsun bebeğim bu kadar soğuk. İstanbul bu sabah çok soğuk değildi. Gerçi ben işe arabayla geliyorum. Dışarı çıkınca da hissetmedim hiç. Kalın giyin tatlım bere falan tak. Sakın grip olma bir ay geçmiyor bu seneki grip :2::2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?