Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Herkese selam;

Benim de keyfim yok bu aralar. Girdiğimde de kimseyi bulamıyorum. Pazar günleri malum ya gezme ya temizlik. Bu gün payıma temizlik düştü. Kociş eğitime gitti.
Psipsikom san da kolay gelsin.
Hicrancım umarım bu gün iyisindir
Sweetgiirl geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.
Opera sana da kolaylıklar diliyorum. Gelişmeleri bizimle paylaş olur mu?
azap çiçeğim Son 10 günün sonunda 10 numara bir bebiş haberi ver bizlere inşallah.

KUKUCANLARIN DİKKATİNE

Son bir haftadır görüyorum ki hepiniz başka başka topiklerde geziyor, gezmelere gidiyor, moralim bozuk ve ya temizlik yapıcam diyor(ki buna ben de dahilim) ve burayı ihmal ediyorsunuz. Birinin buna dur demesi gerek diye düşünüyorum.
Bu yolculuğa beraber başlamasak ta bir yerde yollarımız kesişti ve aynı duyguları paylaştık. Hamile olanlarımız, aşılama olanlarımız ya da tüp bebiş yolunda adım atanlarımız oldu. Ben inanıyorum ki hepimiz birbirimizi merak ediyoruz. Bu nedenlerle buraya gereken hassasiyeti gösterelim lütfen. En azından günde bir kez girelim.

Şaka bir yana, ben sizlerden haber alamayınca gerçekten merak ediyorum. Ve muhabbet etmeyi özlüyorum. Umarım beni yanlış anlamazsınız. Hepinizi öpüyorum.

teşekkür ederim cnm ,inşallah öyle olur benimde , hayırlısı

Haklısınnn canımmm

canim rabbim dermansız dert vermedin şükür çaresi var cik. Kistinin ayrica senin de kesin değilmiş canim benim yaa en azindan şöyle düşün bi adim attiniz bu bile büyük gelişme

kist demedi cnm . kist çok ilerleyince oluşuyo sanırım .tahlillerimde çıksın netleşicek zaten ama %90 ultrasonda teşhis konuluyormuş , tahlillede netleşir zaten .
hayırlısı olsun artık napalım
sende dikkat et kendine çok takılmayabilirim artık

endometriozis cikolata kisti değil mi canım hımm karistirdim ben pardon iyi düşünelim iyi olsun kuzucum... Sebepsiz infertilitede elin kolun bağlı oluyor arkadaşlarım var keşke bi sorunumuz olsaydı en azından çözmek için ugrasirdik diolar

Canım gecmış olsun Allah bır daha yaşatmasın ınsallah,dıkkat et ke dıne sen ıyı olursan bebegınde ıyı olur şu uç ay dıkkat et kendıne
çok sağol canım,ilkimde hiç böyle şeyler yaşamadığım için çok panikledim ama geçti şükür,artık çok dikkat ediyorum,dediğin gibi 3 ayı bir geçirsek hayırlısıyla...

ne güzel aynı topiklerde ilerleyeceğiz desene,benim hiç mide bulantısı aşerme v.s yok,çok kasık ağrısı var sadece.işte herkeste farklı seyrediyor.inşallah sağlıkla tamamlarız dediğin gibi.

neyse topik yine çok sessiz bugün, ben yine kaçar,iyi geceler herkese,gerçi şu an kimse yok ama sonradan açan olursa üstüne alınabilir...

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydinn canim

Çok soğuk yaaaaaaaaaaaaaaa... Servis beklerken bir ilk yaşadım resmen saçlarım buz tuttu.. Kendi resmimi çektim baktım sanki ihtiyar biriyim saçlarım bembeyaz :2:

Sizler nasılsınızz?????

Sen nerede yaşıyorsun bebeğim bu kadar soğuk. İstanbul bu sabah çok soğuk değildi. Gerçi ben işe arabayla geliyorum. Dışarı çıkınca da hissetmedim hiç. Kalın giyin tatlım bere falan tak. Sakın grip olma bir ay geçmiyor bu seneki grip :2::2::2::2::2::2:

Güneş nerede üşüyebilir ki zzzzzzzzzzzzz... erzurum :))

Zaten kat kat giyiniyorum kuzum.. Üstüm 4-5 kat altım 4-5 kat.. Artık kımıldayamıyorum bazen
Ben domuz gribinin ilk çıktığı sene onun başlangıcını geçirmiştim virüs ilacı bulmakta zorlanıyorduk.. 24-25 saat yatakta kımıldamadan yatmıştım.. O yıldan sonra grip olmuyorum şükürler olsun sadece o yıldan sonra boğazım çok hassasiyet kazandı en ufak şeyde ağrıyor aça kötü olmadan icabına bakıyorum :))

İlk prensesimize.

Eklentiler

• $eHM2ZTNkMTI=_o_volga-tamz---knal-bebek-feat-demet-sarolu-tam-90dan.webp
    7 KB · Görüntüleme: 30
  • $images (2).webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $2012-yazlik-bebek-kiyafetleri-modelleri-8.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 21
  • $HM-Kız-Bebek-Kıyafet-Modelleri20.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 23
  • $HM-DEN-0-1-AY-KIZ-BEBEK-ELBISE__66913585_0.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 23
  • $32087628.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…