Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Günaydın canım.Burdayım geçmişi okuyordum.Önceden oku oku bitmezdi şimdi hemen bitti.
Sen nerelerdeydin ne zamandır.Nasıl gidiyor işler...

Haklısın ya kimsecikler yok Yılbaşında kalabalık misafirim vardı. Haftalar öncesinden ona hazırlık yapıyordum canım. İşler iyi sayılır, hala bebiş yok. Yaş oldu 30. Şubatta eşimle doktora gidicez yol haritamızı çizmeye. Hayırlısı bakalım. Sen nasılsın???

İyiym canım.Ben de çatlatma iğnemi vuruldum yine 30 aralıkta.Bekleme aşamasındayım.
Sen de nefesal ve opera'nın tüpçüsüne gitsene.iyi bir doktormuş.Niye bekliyorsun ki canım.Hemen gitsen???

Anaaaaaam çok soğuk oralarrrrr. TErmal kıyafet gi sen canım.

Günaydınnnnnnnnnnnn...

Günaydınnnnn Sana ve bebişine

İlk prensesimize.

Ama bunlar çok tatlışlarrrrrrrr

İyiym canım.Ben de çatlatma iğnemi vuruldum yine 30 aralıkta.Bekleme aşamasındayım.
Sen de nefesal ve opera'nın tüpçüsüne gitsene.iyi bir doktormuş.Niye bekliyorsun ki canım.Hemen gitsen???

Hayırlısı olsun canım inşallah mutlu sonla biter.
Reglim yeni bitti canım doktorlar reglin 2. günü çağırıyorlar ya onu bekliym dedim. Hemen mi gitmeliyim? Normal muayene dışında hiç gitmedim de

Hangi doktora gidiyorlar ki onlar:44::44::44::44:

Anaaaaaam çok soğuk oralarrrrr. TErmal kıyafet gi sen canım.

Günaydınnnnn Sana ve bebişine

Ama bunlar çok tatlışlarrrrrrrr

Termal felan hayır etmiyor canım bacaklarım uyuşuyor.. Burda insanı dışarda ameliyat etseler hiçbir acı duymaz sanırım

Günaydın canım...

Allahım yarabbim çok tatlı yaaaaa elbiseler...kız kıyafetleri çok başka oluyo yaaa ama biz de dün ogluşumuza o kadar çok alışveriş yaptık ki, zıbınlar, pantolonlar, ana kucağı, puset, taşıma çantası, yelek, hastane çıkışları, bere, önlük, eldiven hatta ilk ayakkabısını bile aldık teyzeleri...ayyy kızlarrrrrrr bizim kıyafetlerden daha pahalıymış bebek kıyafetleri...

Nişantaşında Halit Fırat ERDEN diye bir dr varmış.Cumartesi gittiler.Geldiklerinde sorarsın memnun kalıp kalmadıklarını.İlerde sonuç alamazsam ben ta burdan gelmeyi düşünüyorum.İnşallah gerek kalmaz da.
Dr lar yumurtlama takibi yapacakları zaman adetin 2-3-4 günü çağırıyorlar.Ama ön muayane için istediğin tarihte gidebilirsin.Genel muayene yapar gün verir tekrar gel diye.Nefesal adetin ikinci günüydü ama tesadüfen randevusu o güne gelmişti.Operanın bitmişti adeti yanlış hatırlamıyorsam.Bence hemen randevu al.bekleme.benim dr bu ay olmazsa bir ay ara verelim dedi.Ben hiç ara vermek istemiyorum.Başka dr a gidecem.

ayyyyyyyyyyy ne güseldir hepsi kimbilir...
resimlerin gönder resimlerini.
onlara bakması bile çok zevkli yaaaa
Ben bir hediye falan almak için giriyorum bazen çoçuk mağazasına.kolay kolay geri çıkamıyorum :)))

günaydın arkadaşlar :) ben 6 aylık evliyim. 29 yaşındayım. Yaş nedeniyle artık bebek düşünmeye başladım. Ama biraz korkuyorum. Biraz rahatlamaya ihtiyacım var. Çocukluğumdan beri hamile bayanları görünce tansiyonum düşer ve bazen bayılma noktasına gelirim. Bunu biraz yendim ama tam atlatamadım. Doktora bile gittim bu yüzden. Sizlerle sohbet etmek istiyorum...

2 prensimiz 1 prensesimiz var şimdilik

Eklentiler

• $images (3).webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 24
ayyyyyyyyyyy ne güseldir hepsi kimbilir...
resimlerin gönder resimlerini.
onlara bakması bile çok zevkli yaaaa
Ben bir hediye falan almak için giriyorum bazen çoçuk mağazasına.kolay kolay geri çıkamıyorum :)))

albüme eklerim cnm bakarsın fotolara, küçük adam ayakkabıları gömlekleri falan aldık işte ama gerçekten sevimli...ayy seninki kız olursa aşırı kokoş olacak, erkek olursa da aşırı süslüüüüüüü...kesin papyonla gezer senin miniş...

Kerhaba canım.Hoşgeldin.
Canım ben de hamilelerin karnına dokunamazdım.Onlar yürüdükçe hareket ettikçe ben korkardım bişey olacak diye.Belki de böyle hassas olduğumuzdan korktuğumuzdan hamile kalamıyoruz. İnşallah sen de yenersin korkularını ve çok beklemeden hamile kalırsın.

Ayy evet canım.Giydirir giydirir bol bol resimlerini çekerim.Ama öyle süsleyip gezdirmeye korkarım valla nazar değer diye.

hoş geldin. ben de 2 hafta önce 30 oldum. ben de hemen çocuk istemiyodum ama baktım yaş gidiyo bi de benim ailem 30'lu yailarda menopoza giriyor hemen yapayım dedim, çok şükür çok beklemedim...ooooo bebek gelince o korku falan gidiyo, hiçbir şey kalmıyor :) deneyim konuşuyo :)

Ayy evet canım.Giydirir giydirir bol bol resimlerini çekerim.Ama öyle süsleyip gezdirmeye korkarım valla nazar değer diye.

evden çıkmadan felak, nas, ihlas okur çıkarırsın annesi hiçbir şey olmaz...ben de çok merak ediyorum topikteki kız erkek bebek sayısını...evlimutlu, Hicran öğrenecek sanırım bikaç hafta sonra...

Hmmmmm alayım bi randevu o zaman. Gelsinler de bi konuşalım bakalım. Ben biraz baktım da Gebze'deki Anadolu Sağlık Merkezine gitmek istiyorum aslında. Pendik'te oturuyorum ben evimize de yakın ama hayırlısı bakalım. Ben de beklemek istemiyorum artık. Rabbim güç kuvvet versin de bebişlerimiz gelsin inşallah.

Kızlar bişi sorcam. Ben bu ay antibiyotikten dolayı 5 gün geç regl oldum. Şimdi bir sonraki regl tarihimi nasıl hesaplıycam.

merhaba arkadaşım:) teşekkür ederim hoşbuldum. aynen ben de hamileler öksürse, hapşırsa fena olurdum. dediğin gibi hassasiyetten olabilir. bide ben çok sık hasta oluyorum, hamilelik durumunda ilaç kullanmak zorunda kalırsam diye pimpirikleniyorum. Bi zarar gelir diye bebeğe. yanii çok stresli bi yapım var zaten inşallah yenerim bu korkuları. peki senin olursa inşallah ilk mi olacak?Allah gönlüne göre verir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…