Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Amin canım inşallah. Evet araştır iyi bir dr a git.İlgisiz doktorlarda vakit kaybetme hiç.
Reglini de son adet tarihin üzerinden hesaplayacaksın diye biliyorum canım.Tam emin değilim ama.Eski tarihlerini unutacaksın yani

hoşbulduk teşekkür ederim:) böyle deneyimli arkadaşlardan bunları duymak güzel gerçekten. Teşekkür ederim. Hayırlı olsun bu arada :)

Evet canım olursa ilk olacak.27 yaşındayım ben de.

günaydın canım... günün ilk iş günü yoğunluğa rağmen yüzümü güldürdün teşekkür ederim... evet hepsi çok güzel inşallah o günleri de görürüz...

inşallah canım. inşallah.Sen resimlerini atacaksın bize inşallah

günaydın canım... günün ilk iş günü yoğunluğa rağmen yüzümü güldürdün teşekkür ederim... evet hepsi çok güzel inşallah o günleri de görürüz...

inşallahhhh... baban nasıl oldu cnm?

hoşbulduk teşekkür ederim:) böyle deneyimli arkadaşlardan bunları duymak güzel gerçekten. Teşekkür ederim. Hayırlı olsun bu arada :)

teşekkür ederim. darısı isteyen herkesin başına inşallahhhh...

daha tam iyileşemedi canım ya dünde kötü bir gündü tansiyonu çok çıkmıştı.. bugün dr gidecekler kontrole bakalım dr ne diyecek.

Allah şifasını versin cnm...inşallah çabucak toparlar. sen nasılsın? gribe çok dikkat et ben son 3 gündür çok kötü oldum...

Allah şifasını versin cnm...inşallah çabucak toparlar. sen nasılsın? gribe çok dikkat et ben son 3 gündür çok kötü oldum...

Amin canım... inşallah toparlar babamın bu halini sevmiyorum çünkü hep sonumuz aylarca süren hastane köşeleri oluyor.. en çok korktuğumuz nokta bu oluyor... gribe dikkat etmeye çalışıyorum canım ama gelince geliyor işte.. sende çok dikkat et canım evdesin bol bol dinlen canım...

nasılsın tatlım?

iyi diyelim iyi olayım. Sen nasılsın beeğim?
ççok geçmiş olsun canım Allah şifa versin..

Kızzzzzzzz neleredesin bakiyyyym
günaydın kızlar iyi haftalar...

Hoş geldin bebeğim. Bi ara konuşalım senle tüpçüynen ilgili
Benim bazı sonuçlarım çıkmış yazsam bişiler söyleyebilir misiniz?
Söyle bebeği
Gunaydin kizlaar

Ne var ne yok buralarda nasilsinizz

İyilik güzellik canım. Sende neler var? Bebiş nasıl???

slm kızlar nasılsınız beni sorarsanız iyi deyilim dr geldim var mi yeni haberler geçmişi okumadım?:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…