Hmmmmm alayım bi randevu o zaman. Gelsinler de bi konuşalım bakalım. Ben biraz baktım da Gebze'deki Anadolu Sağlık Merkezine gitmek istiyorum aslında. Pendik'te oturuyorum ben evimize de yakın ama hayırlısı bakalım. Ben de beklemek istemiyorum artık. Rabbim güç kuvvet versin de bebişlerimiz gelsin inşallah.
hoş geldin. ben de 2 hafta önce 30 oldum. ben de hemen çocuk istemiyodum ama baktım yaş gidiyo bi de benim ailem 30'lu yailarda menopoza giriyor hemen yapayım dedim, çok şükür çok beklemedim...ooooo bebek gelince o korku falan gidiyo, hiçbir şey kalmıyor :) deneyim konuşuyo :)
İlk prensesimize.
merhaba arkadaşım:) teşekkür ederim hoşbuldum. aynen ben de hamileler öksürse, hapşırsa fena olurdum. dediğin gibi hassasiyetten olabilir. bide ben çok sık hasta oluyorum, hamilelik durumunda ilaç kullanmak zorunda kalırsam diye pimpirikleniyorum. Bi zarar gelir diye bebeğe. yanii çok stresli bi yapım var zaten inşallah yenerim bu korkuları. peki senin olursa inşallah ilk mi olacak?Allah gönlüne göre verir inşallah...
günaydın canım... günün ilk iş günü yoğunluğa rağmen yüzümü güldürdün teşekkür ederim... evet hepsi çok güzel inşallah o günleri de görürüz...
günaydın canım... günün ilk iş günü yoğunluğa rağmen yüzümü güldürdün teşekkür ederim... evet hepsi çok güzel inşallah o günleri de görürüz...
hoşbulduk teşekkür ederim:) böyle deneyimli arkadaşlardan bunları duymak güzel gerçekten. Teşekkür ederim. Hayırlı olsun bu arada :)
inşallahhhh... baban nasıl oldu cnm?
teşekkür ederim. darısı isteyen herkesin başına inşallahhhh...
daha tam iyileşemedi canım ya dünde kötü bir gündütansiyonu çok çıkmıştı.. bugün dr gidecekler kontrole bakalım dr ne diyecek.
Allah şifasını versin cnm...inşallah çabucak toparlar. sen nasılsın? gribe çok dikkat et ben son 3 gündür çok kötü oldum...
nasılsın tatlım?Günaydın tatlışşşş
daha tam iyileşemedi canım ya dünde kötü bir gündütansiyonu çok çıkmıştı.. bugün dr gidecekler kontrole bakalım dr ne diyecek.
Gunaydin kizlaar
Ne var ne yok buralardanasilsinizz
nasılsın tatlım?
ççok geçmiş olsun canım Allah şifa versin..
günaydın kızlar iyi haftalar...
Söyle bebeğiBenim bazı sonuçlarım çıkmış yazsam bişiler söyleyebilir misiniz?
Gunaydin kizlaar
Ne var ne yok buralardanasilsinizz
ççok geçmiş olsun canım Allah şifa versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?