Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

slmm kıslarr günydınn günüz aydın dualarınız kabul olur inşşşşşşşşşşşşşş

günaydın cnm...nasılsın? kontrolün ne zaman? çok merak ediyorum kız erkek dengelenecek mi diye :)
İyi gibiyim,dun yolculuk biraz yordu sadece. Sen nasilsin oglusun nasil,ben hala hareket falan hissetmiyorum bu arada kontrolum haftaya cumartesi bana kalsa baska bi dr a giderdim arada ama esim gerek yok zararli diyo,bekliyorum bende
Bende iyiyim canim bebis de iyidir herhalde,15 gundur gorusmedik

havamm hayırdrr neyin varr bacımm inşş kötü bişi demzsinn

daha tam iyileşemedi canım ya dünde kötü bir gündü tansiyonu çok çıkmıştı.. bugün dr gidecekler kontrole bakalım dr ne diyecek.

canım Allah şifa versin babacığına...

Günaydınlar iyi haftalar

günaydın canım iyi haftalar sana da

Günaydın tatlışşşş

günaydın cnm

ççok geçmiş olsun canım Allah şifa versin..

günaydın Denizcim nasılsın?

günaydın kızlar iyi haftalar...

günaydınn

Benim bazı sonuçlarım çıkmış yazsam bişiler söyleyebilir misiniz?

bebeğim yaz illa bilen olur

Gunaydin kizlaar

Ne var ne yok buralarda nasilsinizz

günaydın canımcım h.g. biz iyiyiz sen nsılsın bakalım anlat neler yaptın
slm kızlar nasılsınız beni sorarsanız iyi deyilim dr geldim var mi yeni haberler geçmişi okumadım?:26::26:

neden iyi değilsin Havvacım

günaydın kızlar iyi haftalar...
günaydın şekerim

Benim bazı sonuçlarım çıkmış yazsam bişiler söyleyebilir misiniz?
canım değerlerin iyi görünüyor, anlamlı bi değişiklik yok ama sanırım tekrar kan vermen gerekebilir o yanlış numuneden dolayı
genetikle alakalı sonuçlar henüz çıkmamış ama...

Gunaydin kizlaar

Ne var ne yok buralarda nasilsinizz
günaydın canım, döndün mü?

ben de iyi gibiyim bugün canım. Haftasonu kocam bi tarafta ben bi tarafta yatıp durduk. Eşim raporluydu zaten, çok hasta oldu. Şimdi atlattık gibi birazcık

günaydınnn, aminnn canımmm

nasılsın canımcım?

Neyin var kuzuuuum

havamm hayırdrr neyin varr bacımm inşş kötü bişi demzsinn

pokistik over varmış bende ufak çaplı kistlerim varmış ondan böyle adetlerim düzensiz miş düzenli bir şekide yumurtlama olmuyormuş perşembe günü tekkrar gideceğim biri sağda biri solda 2 tane yumurta oluşmuş kullandığım ilaçlarla perşbe günü gel dedi biraz bekliycez yumoşlar büyüsündedi çatlatma iğnesi yapacak miş kistlerin var diyince beynimden vurulmuşa döndüm 28 aralıkta gititm kist felan yok dedi şimdi var dedi canım çok sıkkın kızlar

biz iyiyiz cnm çok şükür. gripliyim sadece. habire bitki çayı, meyve çayı sus falan içiyorum. az kalmış öğren bakalım neymiş miniş :)

Hosbuldumm bende iyiyim biraz yoruldum yollarda ama degdi. Gezdim alisveris yaptim. Ailelerimizi gormus olduk. Tabi uzaklik olunca bi kac gun yetmiyor ama hic yoktan iyidir

günaydın cnm.. az kalmış hadi hayırlısıyla müjdeyi verirsin inş

Eki Görüntüle 920537 Eki Görüntüle 920538 Eki Görüntüle 920539

Kızlar ya sanırım bi tahlili yanlış tüpe mi koymuşlar ne bidaha mı kan vercem ((((((

cnm değerlerin normal aralıkta çıkmış sadece iki değerin biraz yüksek onların yanında da H var zaten. en sonuncuda yanlış tüpe koymuşlar herhalde o en son test için bidaha kan verebilrsin belki. dra ne zaman gideceksin???

nasıl olayım canım.. iyi diyelim iyi olsun..

slm cnm yukarıda yazdım başıma gelenleri cnm

wbc bağışıklık sistemi mi.. Hmmm... 3. de var bişi zaten gideyim cıngal çıkartacam

canım değerlerin iyi görünüyor, anlamlı bi değişiklik yok ama sanırım tekrar kan vermen gerekebilir o yanlış numuneden dolayı
genetikle alakalı sonuçlar henüz çıkmamış ama...

Sorma canım yaa şimdiden sinir oldum.. Genetik ile ilgili sanırım çıkmamış belki de öyle test vermedi ne verdiğini de tam bilmiyorum arayıp soracağımm birazdan

Şimdi gidip o kan alan kızların saçını başını yolucam benim damarlarım zaten sorunlu çok ince ve derinde hemen patlıyor canım çok yanıyor kan verirken uyuzlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…