Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

biz iyiyiz cnm çok şükür. gripliyim sadece. habire bitki çayı, meyve çayı sus falan içiyorum. az kalmış öğren bakalım neymiş miniş :)

Allah sifa versinn cok zor ya insallah atlatirsin bi an once.
Az kaldi diyosun da bi de bana sor zaman gecmiyo,insallah bu gidiste hareketli olur da gosterir

Canım normalde doktora ayın 15i gibi gidecektim ama arayacağım bi sıkıntı varsa daha erken giderim tekrar kan vermem gerekecek sanırımmm oyy ufff

Evet dun döndüm deryacim

Allah sifa versinn cok zor ya insallah atlatirsin bi an once.
Az kaldi diyosun da bi de bana sor zaman gecmiyo,insallah bu gidiste hareketli olur da gosterir

ay sorma yaaa benim de kontrole 1 hafta kala zaman duruyo gibi...bu haftalarda genelde gösteriyo cnm...

nasılsın canımcım?

iyiyim ben de canımcım.. h.sonu biz de eltimin bebeğini görmeye gittik pazar temizlikle geçti.. şuanda da boynum tutk vaziyetteyim

canım kist çoğu kadında olan bişey artık bilyorsun. inş. iyi huyludur öyle dua et. pko için de Hicranı örnek al. Rabbim çözümsüz dert vermesin. sen enazından sorununu buluyorsun ve çözeceksiniz inş. öyle düşün lütfen

Hosbuldumm bende iyiyim biraz yoruldum yollarda ama degdi. Gezdim alisveris yaptim. Ailelerimizi gormus olduk. Tabi uzaklik olunca bi kac gun yetmiyor ama hic yoktan iyidir

ohhh çok iyi yapmışsın canımcım... evet birkaç gün yetmiyor ama buna da şükür bir gün de onlar gelir artık ee hamişsin yaniii

buralardayım canım nerde olcam..

hepimiz burdayız canım ya...

Amin... teşekkür ederim canım..

çok geçmiş olsun canım, sıkma canını, 2 yumurtan oluşmuş bile, önemli olan bu bence, kistlere şimdilik takılma, kafan rahat olsun ki, yumyumlar bebiş olsun

sen bi sor bakalım canım, bundan başka test istediniz mi diye? 3 sayfada pıhtılaşmayla alakalı testler var ama, genetik pıhtılaşma değil onlar bildiğim kadarı ile, sonradan kazanılan pıhtılaşma. Ama tabi doktor daha iyi bilir. Bi de zaten onların da sonuçları tam çıkmamış. Eğer trombofili paneli testi istemediyse, söyle de hazır kan vermişken onlara da baksınlar canım.

Evet dun döndüm deryacim
hoşgeldin madem hava da güzeldi bursa'da, güzelce gezeydin

ay sorma yaaa benim de kontrole 1 hafta kala zaman duruyo gibi...bu haftalarda genelde gösteriyo cnm...

İnsallah bende hayatimda ilk kez orgu ormeye calisiyorum annemin basinin etini yedim ben oruyorum zaten diyo,yok bi tane de ben orcem ozendim dedim biraz ogrendim sanirim yumusacik ve cabuk orulen bi ip aldik battaniye orcem, doguma kadar biter insallah

Evet canim ya sansimiza yagis yoktu. Bende degerlendirmeye calistim dun dönuste yogun sis yuzunden feribot seferleri iptal edilmis biraz yolumuz uzadi oyuzden.onun disinda sorunsuz geldik cok sukur

Trombofili paneli mi doktora demesine derim ama ukalalık sanıp kızmasın diye çekiniyorum... Gidince soracağım bi de bağlasalarrrrrr şu telefonu..

nasıl olayım canım.. iyi diyelim iyi olsun..

şimdi geçmişi okudum canım. sen demiştin zaten gri diye sanırım haklı çıktın... Rabbim inş. enyakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin
Canım normalde doktora ayın 15i gibi gidecektim ama arayacağım bi sıkıntı varsa daha erken giderim tekrar kan vermem gerekecek sanırımmm oyy ufff

doğru diyorsun canım.. ya da telden bir sorabilrsin ne olduğunu anlar hemen zaten. oraya tahlilini yaptırıp gidersin. mail falan da atabilirsin sonuçları

bebişimmmmm iyileş artık kuzummmm

günaydın kızlar:126:

günaydın cnm

Gunaydinnnnnnnnnnn...

günaydın monbebemmmmmmmmmmmm.. çok özledim seniiiiiiiii nasıl oldun canımcım

Aynen artik ben gelmicem dedim zaten, siz gelceksini dedim de bakalim dayanabilirsem tabi

Oyyy çok geçmiş olsun, geçen hafta da ben öyle tutuk vaziyetteydim. Sucak su torbası yapıp koy boynuna, çok iyi geliyor walla, eşime de kendime de yaptım ben

günaydın kızlar:126:
günaydın canım

Gunaydinnnnnnnnnnn...
monbebem günaydın, geçmiş olsun, ,iyileştin mi?

ayyy süper yaaa...ben de geçenlerde ip şiş falan aldım azıcık yaptım sıkıldım bıraktım. ben bi de solağım bana kimse ögretemiyo da :) kendim uydurup duruyorum bişiler :) yaparsın yaaa başlarda hevesle başlıyosun sonrasında da ha bitti ha bitecek derken örersin kısa zamanda...yap bakalım nasıl bişi olacak belki ben de hevesler başlarım yeniden :)

sağol tatlımmm.. benim buaralar çok olmaya başladı bu ya fıtık falan olmasından korkuyorum bir dr gitmem şart oldu yani size de geçmiş olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…