- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
biz iyiyiz cnm çok şükür. gripliyim sadece. habire bitki çayı, meyve çayı sus falan içiyorum. az kalmış öğren bakalım neymiş miniş :)
günaydın cnm.. az kalmış hadi hayırlısıyla müjdeyi verirsin inş
cnm değerlerin normal aralıkta çıkmış sadece iki değerin biraz yüksek onların yanında da H var zaten. en sonuncuda yanlış tüpe koymuşlar herhalde o en son test için bidaha kan verebilrsin belki. dra ne zaman gideceksin???
günaydın şekerim
canım değerlerin iyi görünüyor, anlamlı bi değişiklik yok ama sanırım tekrar kan vermen gerekebilir o yanlış numuneden dolayı
genetikle alakalı sonuçlar henüz çıkmamış ama...
günaydın canım, döndün mü?
ben de iyi gibiyim bugün canım. Haftasonu kocam bi tarafta ben bi tarafta yatıp durduk. Eşim raporluydu zaten, çok hasta oldu. Şimdi atlattık gibi birazcık
günaydınnn, aminnn canımmm
nasılsın canımcım?
Allah sifa versinn cok zor ya insallah atlatirsin bi an once.
Az kaldi diyosun da bi de bana sorzaman gecmiyo,insallah bu gidiste hareketli olur da gosterir
nasılsın canımcım?
pokistik over varmış bende ufak çaplı kistlerim varmış ondan böyle adetlerim düzensiz miş düzenli bir şekide yumurtlama olmuyormuş perşembe günü tekkrar gideceğim biri sağda biri solda 2 tane yumurta oluşmuş kullandığım ilaçlarla perşbe günü gel dedi biraz bekliycez yumoşlar büyüsündedi çatlatma iğnesi yapacak miş kistlerin var diyince beynimden vurulmuşa döndüm 28 aralıkta gititm kist felan yok dedi şimdi var dedi canım çok sıkkın kızlar
Hosbuldummbende iyiyim biraz yoruldum yollarda ama degdi. Gezdim alisveris yaptim. Ailelerimizi gormus olduk. Tabi uzaklik olunca bi kac gun yetmiyor ama hic yoktan iyidir
buralardayım canım nerde olcam..
canım Allah şifa versin babacığına...
günaydın canım iyi haftalar sana da
günaydın cnm
günaydın Denizcim nasılsın?
günaydınn
bebeğim yaz illa bilen olur
günaydın canımcım h.g. biz iyiyiz sen nsılsın bakalım anlat neler yaptın
neden iyi değilsin Havvacım
çok geçmiş olsun canım, sıkma canını, 2 yumurtan oluşmuş bile, önemli olan bu bence, kistlere şimdilik takılma, kafan rahat olsun ki, yumyumlar bebiş olsunpokistik over varmış bende ufak çaplı kistlerim varmış ondan böyle adetlerim düzensiz miş düzenli bir şekide yumurtlama olmuyormuş perşembe günü tekkrar gideceğim biri sağda biri solda 2 tane yumurta oluşmuş kullandığım ilaçlarla perşbe günü gel dedi biraz bekliycez yumoşlar büyüsündedi çatlatma iğnesi yapacak miş kistlerin var diyince beynimden vurulmuşa döndüm 28 aralıkta gititm kist felan yok dedi şimdi var dedi canım çok sıkkın kızlar
sen bi sor bakalım canım, bundan başka test istediniz mi diye? 3 sayfada pıhtılaşmayla alakalı testler var ama, genetik pıhtılaşma değil onlar bildiğim kadarı ile, sonradan kazanılan pıhtılaşma. Ama tabi doktor daha iyi bilir. Bi de zaten onların da sonuçları tam çıkmamış. Eğer trombofili paneli testi istemediyse, söyle de hazır kan vermişken onlara da baksınlar canım.wbc bağışıklık sistemi mi.. Hmmm... 3. de var bişi zaten gideyim cıngal çıkartacam
Sorma canım yaa şimdiden sinir oldum.. Genetik ile ilgili sanırım çıkmamış belki de öyle test vermedi ne verdiğini de tam bilmiyorum arayıp soracağımm birazdan
Şimdi gidip o kan alan kızların saçını başını yolucam benim damarlarım zaten sorunlu çok ince ve derinde hemen patlıyor canım çok yanıyor kan verirken uyuzlar ya
hoşgeldin mademEvet dun döndüm deryacim
ay sorma yaaa benim de kontrole 1 hafta kala zaman duruyo gibi...bu haftalarda genelde gösteriyo cnm...
Gunaydinnnnnnnnnnn...
günaydın cnm...nasılsın?
çok geçmiş olsun canım, sıkma canını, 2 yumurtan oluşmuş bile, önemli olan bu bence, kistlere şimdilik takılma, kafan rahat olsun ki, yumyumlar bebiş olsun
sen bi sor bakalım canım, bundan başka test istediniz mi diye? 3 sayfada pıhtılaşmayla alakalı testler var ama, genetik pıhtılaşma değil onlar bildiğim kadarı ile, sonradan kazanılan pıhtılaşma. Ama tabi doktor daha iyi bilir. Bi de zaten onların da sonuçları tam çıkmamış. Eğer trombofili paneli testi istemediyse, söyle de hazır kan vermişken onlara da baksınlar canım.
hoşgeldin mademhava da güzeldi bursa'da, güzelce gezeydin
çok geçmiş olsun canım, sıkma canını, 2 yumurtan oluşmuş bile, önemli olan bu bence, kistlere şimdilik takılma, kafan rahat olsun ki, yumyumlar bebiş olsun
sen bi sor bakalım canım, bundan başka test istediniz mi diye? 3 sayfada pıhtılaşmayla alakalı testler var ama, genetik pıhtılaşma değil onlar bildiğim kadarı ile, sonradan kazanılan pıhtılaşma. Ama tabi doktor daha iyi bilir. Bi de zaten onların da sonuçları tam çıkmamış. Eğer trombofili paneli testi istemediyse, söyle de hazır kan vermişken onlara da baksınlar canım.
hoşgeldin mademhava da güzeldi bursa'da, güzelce gezeydin
nasıl olayım canım.. iyi diyelim iyi olsun..
Canım normalde doktora ayın 15i gibi gidecektim ama arayacağım bi sıkıntı varsa daha erken giderim tekrar kan vermem gerekecek sanırımmm oyy ufff
ay sorma yaaa benim de kontrole 1 hafta kala zaman duruyo gibi...bu haftalarda genelde gösteriyo cnm...
günaydın kızlar:126:
Gunaydinnnnnnnnnnn...
iyiyim ben de canımcım.. h.sonu biz de eltimin bebeğini görmeye gittik pazar temizlikle geçti.. şuanda da boynum tutk vaziyetteyim
canım kist çoğu kadında olan bişey artık bilyorsun. inş. iyi huyludur öyle dua et. pko için de Hicranı örnek al.Rabbim çözümsüz dert vermesin. sen enazından sorununu buluyorsun ve çözeceksiniz inş. öyle düşün lütfen
ohhh çok iyi yapmışsın canımcım... evet birkaç gün yetmiyor ama buna da şükürbir gün de onlar gelir artık ee hamişsin yaniii
Oyyy çok geçmiş olsun, geçen hafta da ben öyle tutuk vaziyetteydim. Sucak su torbası yapıp koy boynuna, çok iyi geliyor walla, eşime de kendime de yaptım beniyiyim ben de canımcım.. h.sonu biz de eltimin bebeğini görmeye gittik pazar temizlikle geçti.. şuanda da boynum tutk vaziyetteyim
canım kist çoğu kadında olan bişey artık bilyorsun. inş. iyi huyludur öyle dua et. pko için de Hicranı örnek al.Rabbim çözümsüz dert vermesin. sen enazından sorununu buluyorsun ve çözeceksiniz inş. öyle düşün lütfen
ohhh çok iyi yapmışsın canımcım... evet birkaç gün yetmiyor ama buna da şükürbir gün de onlar gelir artık ee hamişsin yaniii
günaydın canımgünaydın kızlar:126:
monbebem günaydın, geçmiş olsun, ,iyileştin mi?Gunaydinnnnnnnnnnn...
İnsallahbende hayatimda ilk kez orgu ormeye calisiyorum annemin basinin etini yedim ben oruyorum zaten diyo,yok bi tane de ben orcem ozendim dedim biraz ogrendim sanirim yumusacik ve cabuk orulen bi ip aldik battaniye orcem, doguma kadar biter insallah
Aynenartik ben gelmicem dedim zaten, siz gelceksini dedim de bakalim dayanabilirsem tabi
Oyyy çok geçmiş olsun, geçen hafta da ben öyle tutuk vaziyetteydim. Sucak su torbası yapıp koy boynuna, çok iyi geliyor walla, eşime de kendime de yaptım ben
günaydın canım
monbebem günaydın, geçmiş olsun, ,iyileştin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?