- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Cok sukur canimm daha iyimmm siz nasilsiniz.. Aslan'nin nasil ???
şimdi geçmişi okudum canım. sen demiştin zaten gri diye sanırım haklı çıktın... Rabbim inş. enyakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin
doğru diyorsun canım.. ya da telden bir sorabilrsin ne olduğunu anlar hemen zaten. oraya tahlilini yaptırıp gidersin. mail falan da atabilirsin sonuçları
bebişimmmmmiyileş artık kuzummmm
günaydın cnm
günaydın monbebemmmmmmmmmmmm.. çok özledim seniiiiiiiiinasıl oldun canımcım
günaydın monbebemmmmmmmmmmmm.. çok özledim seniiiiiiiiinasıl oldun canımcım
Sagol guzelimm.. cok sukue duzeliyorum.. yavas yavas.. SEn nasilsin ates olcmeye baslamissinmonbebem günaydın, geçmiş olsun, ,iyileştin mi?
ayyy süper yaaa...ben de geçenlerde ip şiş falan aldım azıcık yaptım sıkıldım bıraktım. ben bi de solağım bana kimse ögretemiyo da :) kendim uydurup duruyorum bişiler :) yaparsın yaaa başlarda hevesle başlıyosun sonrasında da ha bitti ha bitecek derken örersin kısa zamanda...yap bakalım nasıl bişi olacak belki ben de hevesler başlarım yeniden :)
hımm körfezi dolaşmak zorunda kaldınız demek, olsun değişiklik olmuşturEvet canim ya sansimiza yagis yoktu. Bende degerlendirmeye calistimdun dönuste yogun sis yuzunden feribot seferleri iptal edilmis biraz yolumuz uzadi oyuzden.onun disinda sorunsuz geldik cok sukur
hımm, bazı doktorlar evet ukalalık sanabiliyor, ne biliyim bak sen dr un durumuna tutumuna göre, mülayim yaklaşıyorsa sorarsın perimTrombofili paneli mi doktora demesine derim ama ukalalık sanıp kızmasın diye çekiniyorum... Gidince soracağım bi de bağlasalarrrrrr şu telefonu..
biz de iyiyiz cnm, birazcık grip olduk işte o kadar. merak ettim seni ben de...kuzucum da iyi ama ben grip olunca çok sessiz oluyo......
Cok sukur canimm daha iyimmm siz nasilsiniz.. Aslan'nin nasil ???
doğru diyorsun canım.. ya da telden bir sorabilrsin ne olduğunu anlar hemen zaten. oraya tahlilini yaptırıp gidersin. mail falan da atabilirsin sonuçları
hımm körfezi dolaşmak zorunda kaldınız demek, olsun değişiklik olmuştur
hımm, bazı doktorlar evet ukalalık sanabiliyor, ne biliyim bak sen dr un durumuna tutumuna göre, mülayim yaklaşıyorsa sorarsın perim
Çabucak iyi ol inşallahBende sizi ozledimm yaa.. artik ayrilmak yok !!! cok sukur canimmm benim daha iim.. Sen nasilsin ??
Sagol guzelimm.. cok sukue duzeliyorum.. yavas yavas.. SEn nasilsin ates olcmeye baslamissin
biz de iyiyiz cnm, birazcık grip olduk işte o kadar. merak ettim seni ben de...kuzucum da iyi ama ben grip olunca çok sessiz oluyo...
ayy inşallah yaaaaaa 2014'e gripli girdim öyle gidecek diye korkuyorum...
Bende sizi ozledimm yaa.. artik ayrilmak yok !!! cok sukur canimmm benim daha iim.. Sen nasilsin ??
Sagol guzelimm.. cok sukue duzeliyorum.. yavas yavas.. SEn nasilsin ates olcmeye baslamissin
Dedigin gibi basta hevesle basliyosun da sonu pek gelmiyo :)) bakalim bebis icin olunca gelir belkiesim de bakip bakip guluyo hic boyle gormedim seni diye baslayip bitrmeyi bilmiyorum da arayi ogrendim annem basladi o bitircek sonu gelince bitince fotograf atarim,tabii bitersee
Aa bu arada isim dusundunuz muu
günaydın canım hoşgeldingünaydın kızçelerimmmm :124::124::126::126::126:
haydeeeeCanım doktoru aradım baktı evet yanlış olmuş dedi yine gidicemmmmmmm(((((((((
Ya canım deli oldum yaaaaaaa aradım doktoru tekrar gel yanlış olmuş dedi ya delircemm
günaydın kızçelerimmmm :124::124::126::126::126:
Canım doktoru aradım baktı evet yanlış olmuş dedi yine gidicemmmmmmm(((((((((
Ya canım deli oldum yaaaaaaa aradım doktoru tekrar gel yanlış olmuş dedi ya delircemm
günaydın canım hoşgeldin
haydeeee
walla doktor sana bunu diyebiliyorsa sen de korkma sor canım. Bütün pıhtılaşma testleri yapılsın istiyorum de, sonradan tekrar tekrar çağırmasınlar
günaydın Esracım nasılsın?
bari testin sonucunu al da öyle git dra onkere git gel yapma
ay aynı ben yaaaaa :) elime de hiç yakışmıyor elişi falan :) bebek için bitirirsin bence de...bitirmeyi de anneannesi yapıversin cnm aaaaa ortasını yapıyosun ya :))))))))))) Arın düşünüyorum şimdilik, ilk ismini babam koyacak bakalım o ne diyecek. Herkesin bi önerisi var...Doruk, Kutay, Berk falan :)
Gozunuz aydin o zaman..Allah'im annali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.. darisi size insallah..oy canım benim ayrılmayalım artıkiyi ol kuzum sen... ben de iyiyim işte ne olsun aynı şeyler. h.sonu eltimin bebeği olmuştu onu görmeye gittik. resimleri face attık herks bizim sandı (( bir de orda açıklama yapıp durduk insanlara meğer ne çok bekleyenimiz varmış da haberimiz yokmuş
Aminnnn.. Gordum masallah erkenden cizmis ff cizgiyi.. belki atesin tekrar duserse baska birgune de cizebilir ama orda da kalabilir.. hayirlisi bakalim.. ben ara verdim atese.. geri basliycam ama .. bakalim hayirlisii..Çabucak iyi ol inşallahevet tatlım ateş ölçmeye başladım ama daha acemisiyim be abla ff de erkenden çizgiyi çekiverdi, ama daha ne kasık ağrısı ne akıntı hiç bi belirti yok ki bende:26: sen hala ölçüyor musun?
SAgol canim benimm.. Bebiss nasill ?? az kalmis kavusmayaCanim coook gecmis olsun.Allah sifa versin. 4-5 gundur yoktum simdi gordum seni.
Gozunuz aydin o zaman..Allah'im annali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.. darisi size insallah..
Aciklama yapmak zorunda degilsin canimm.. Bosver !!
Aminnnn.. Gordum masallah erkenden cizmis ff cizgiyi.. belki atesin tekrar duserse baska birgune de cizebilir ama orda da kalabilir.. hayirlisi bakalim.. ben ara verdim atese.. geri basliycam ama .. bakalim hayirlisii..
SAgol canim benimm.. Bebiss nasill ?? az kalmis kavusmaya
Az olur mu kiizz,cok var dahaa. Beklemedeyiz iste bakalim
tekrarlıyorsa ihmal etme git mutlaka canım benimsağol tatlımmm.. benim buaralar çok olmaya başladı bu yafıtık falan olmasından korkuyorum bir dr gitmem şart oldu yani size de geçmiş olsun canımm
size de çok geçmiş olsun minikbebişimbiz de iyiyiz cnm, birazcık grip olduk işte o kadar. merak ettim seni ben de...kuzucum da iyi ama ben grip olunca çok sessiz oluyo...
ayy inşallah yaaaaaa 2014'e gripli girdim öyle gidecek diye korkuyorum...
hımm, o zaman şöyle desen; bi doktor akrabamız var, faktör leiden, mthfr testlerini yaptılar mı diye sordu. Bunları da istediniz mi benden. İstemediyeseniz ister misiniz fln desen?:26:Ya canım bi de sordum testlerin hepsi bu mu diye evet bunlar dedi o zaman çok eksik di mi ne yapmış ki...
Öyle yapıcam canım o da öyle dedi zaten sonuçlarını getir önce bakayım sonra tekrar kan verirsin dedi(((
iyiyim ben de canımcım.. h.sonu biz de eltimin bebeğini görmeye gittik pazar temizlikle geçti.. şuanda da boynum tutk vaziyetteyim
canım kist çoğu kadında olan bişey artık bilyorsun. inş. iyi huyludur öyle dua et. pko için de Hicranı örnek al.Rabbim çözümsüz dert vermesin. sen enazından sorununu buluyorsun ve çözeceksiniz inş. öyle düşün lütfen
ohhh çok iyi yapmışsın canımcım... evet birkaç gün yetmiyor ama buna da şükürbir gün de onlar gelir artık ee hamişsin yaniii
çok geçmiş olsun canım, sıkma canını, 2 yumurtan oluşmuş bile, önemli olan bu bence, kistlere şimdilik takılma, kafan rahat olsun ki, yumyumlar bebiş olsun
sen bi sor bakalım canım, bundan başka test istediniz mi diye? 3 sayfada pıhtılaşmayla alakalı testler var ama, genetik pıhtılaşma değil onlar bildiğim kadarı ile, sonradan kazanılan pıhtılaşma. Ama tabi doktor daha iyi bilir. Bi de zaten onların da sonuçları tam çıkmamış. Eğer trombofili paneli testi istemediyse, söyle de hazır kan vermişken onlara da baksınlar canım.
hoşgeldin mademhava da güzeldi bursa'da, güzelce gezeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?