Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cok sukur canimm daha iyimmm siz nasilsiniz.. Aslan'nin nasil ???

biz de iyiyiz cnm, birazcık grip olduk işte o kadar. merak ettim seni ben de...kuzucum da iyi ama ben grip olunca çok sessiz oluyo...

ayy inşallah yaaaaaa 2014'e gripli girdim öyle gidecek diye korkuyorum...

günaydın monbebemmmmmmmmmmmm.. çok özledim seniiiiiiiii nasıl oldun canımcım

Bende sizi ozledimm yaa.. artik ayrilmak yok !!! cok sukur canimmm benim daha iim.. Sen nasilsin ??
monbebem günaydın, geçmiş olsun, ,iyileştin mi?
Sagol guzelimm.. cok sukue duzeliyorum.. yavas yavas.. SEn nasilsin ates olcmeye baslamissin

Dedigin gibi basta hevesle basliyosun da sonu pek gelmiyo :)) bakalim bebis icin olunca gelir belki esim de bakip bakip guluyo hic boyle gormedim seni diye baslayip bitrmeyi bilmiyorum da arayi ogrendim annem basladi o bitircek sonu gelince bitince fotograf atarim,tabii bitersee

Aa bu arada isim dusundunuz muu

Evet canim ya sansimiza yagis yoktu. Bende degerlendirmeye calistim dun dönuste yogun sis yuzunden feribot seferleri iptal edilmis biraz yolumuz uzadi oyuzden.onun disinda sorunsuz geldik cok sukur
hımm körfezi dolaşmak zorunda kaldınız demek, olsun değişiklik olmuştur

Trombofili paneli mi doktora demesine derim ama ukalalık sanıp kızmasın diye çekiniyorum... Gidince soracağım bi de bağlasalarrrrrr şu telefonu..
hımm, bazı doktorlar evet ukalalık sanabiliyor, ne biliyim bak sen dr un durumuna tutumuna göre, mülayim yaklaşıyorsa sorarsın perim

biz de iyiyiz cnm, birazcık grip olduk işte o kadar. merak ettim seni ben de...kuzucum da iyi ama ben grip olunca çok sessiz oluyo......

Oyy kiyamam cok gecmis olsun guzelim.. dikkat et kendine.. bol bol c vitamini tuket.. Ben iyimm bebegim

YAa ama annesi ben Aslanim diyorum sen kuzucummm.. Aslann o aslannn..

doğru diyorsun canım.. ya da telden bir sorabilrsin ne olduğunu anlar hemen zaten. oraya tahlilini yaptırıp gidersin. mail falan da atabilirsin sonuçları

Canım doktoru aradım baktı evet yanlış olmuş dedi yine gidicemmmmmmm (((((((((

Ya canım deli oldum yaaaaaaa aradım doktoru tekrar gel yanlış olmuş dedi ya delircemm

Bende sizi ozledimm yaa.. artik ayrilmak yok !!! cok sukur canimmm benim daha iim.. Sen nasilsin ??

Sagol guzelimm.. cok sukue duzeliyorum.. yavas yavas.. SEn nasilsin ates olcmeye baslamissin
Çabucak iyi ol inşallah evet tatlım ateş ölçmeye başladım ama daha acemisiyim be abla ff de erkenden çizgiyi çekiverdi, ama daha ne kasık ağrısı ne akıntı hiç bi belirti yok ki bende:26: sen hala ölçüyor musun?

biz de iyiyiz cnm, birazcık grip olduk işte o kadar. merak ettim seni ben de...kuzucum da iyi ama ben grip olunca çok sessiz oluyo...

Allah korusun kuzucum öyle deme... batıl bunlar.. sen bugün de iyi değilsin dr gitmelisin artk

oy canım benim ayrılmayalım artık iyi ol kuzum sen... ben de iyiyim işte ne olsun aynı şeyler. h.sonu eltimin bebeği olmuştu onu görmeye gittik. resimleri face attık herks bizim sandı (( bir de orda açıklama yapıp durduk insanlara meğer ne çok bekleyenimiz varmış da haberimiz yokmuş

ay aynı ben yaaaaa :) elime de hiç yakışmıyor elişi falan :) bebek için bitirirsin bence de...bitirmeyi de anneannesi yapıversin cnm aaaaa ortasını yapıyosun ya :))))))))))) Arın düşünüyorum şimdilik, ilk ismini babam koyacak bakalım o ne diyecek. Herkesin bi önerisi var...Doruk, Kutay, Berk falan :)

günaydın kızçelerimmmm :124::124::126::126::126:
günaydın canım hoşgeldin

Canım doktoru aradım baktı evet yanlış olmuş dedi yine gidicemmmmmmm (((((((((

Ya canım deli oldum yaaaaaaa aradım doktoru tekrar gel yanlış olmuş dedi ya delircemm
haydeeee
walla doktor sana bunu diyebiliyorsa sen de korkma sor canım. Bütün pıhtılaşma testleri yapılsın istiyorum de, sonradan tekrar tekrar çağırmasınlar

günaydın canım hoşgeldin

haydeeee
walla doktor sana bunu diyebiliyorsa sen de korkma sor canım. Bütün pıhtılaşma testleri yapılsın istiyorum de, sonradan tekrar tekrar çağırmasınlar

Ya canım bi de sordum testlerin hepsi bu mu diye evet bunlar dedi o zaman çok eksik di mi ne yapmış ki...

günaydın Esracım nasılsın?

bari testin sonucunu al da öyle git dra onkere git gel yapma

Öyle yapıcam canım o da öyle dedi zaten sonuçlarını getir önce bakayım sonra tekrar kan verirsin dedi (((

Yaniii muhim olan ortasi zatenn

Saydiklarin arasinda en guzeli arın cidden. Haddim degil ama isim secerken cok dikkat etmemiz lazim ya.dini acidan da anlamli bi isim olmali ki sorumlu olmayalim bu konuda. Bizim daha hiiic fikrimiz yok bakalim ne olacak

Gozunuz aydin o zaman..Allah'im annali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.. darisi size insallah..
Aciklama yapmak zorunda degilsin canimm.. Bosver !!
Aminnnn.. Gordum masallah erkenden cizmis ff cizgiyi.. belki atesin tekrar duserse baska birgune de cizebilir ama orda da kalabilir.. hayirlisi bakalim.. ben ara verdim atese.. geri basliycam ama .. bakalim hayirlisii..
Canim coook gecmis olsun.Allah sifa versin. 4-5 gundur yoktum simdi gordum seni.
SAgol canim benimm.. Bebiss nasill ?? az kalmis kavusmaya

Az olur mu kiizz,cok var dahaa. Beklemedeyiz iste bakalim

sağol tatlımmm.. benim buaralar çok olmaya başladı bu ya fıtık falan olmasından korkuyorum bir dr gitmem şart oldu yani size de geçmiş olsun canımm
tekrarlıyorsa ihmal etme git mutlaka canım benim

size de çok geçmiş olsun minikbebişim

hımm, o zaman şöyle desen; bi doktor akrabamız var, faktör leiden, mthfr testlerini yaptılar mı diye sordu. Bunları da istediniz mi benden. İstemediyeseniz ister misiniz fln desen?:26:

çok sağolun kızlar destek oluyosunuz rahtlatıyorsunuz beni koçişlede konuşmuyoruz dr giderken kavga ettik bu zor zamanımda bi tekmeyide o vurdu sizleri çok seviyorum canlarım benimmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…