- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Oyy kiyamam cok gecmis olsun guzelim.. dikkat et kendine.. bol bol c vitamini tuket.. Ben iyimm bebegim
YAa ama annesi ben Aslanim diyorum sen kuzucummm.. Aslann o aslannn..
Allah korusun kuzucum öyle deme... batıl bunlar.. sen bugün de iyi değilsin dr gitmelisin artk
oy canım benim ayrılmayalım artıkiyi ol kuzum sen... ben de iyiyim işte ne olsun aynı şeyler. h.sonu eltimin bebeği olmuştu onu görmeye gittik. resimleri face attık herks bizim sandı (( bir de orda açıklama yapıp durduk insanlara meğer ne çok bekleyenimiz varmış da haberimiz yokmuş
Gozunuz aydin o zaman..Allah'im annali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.. darisi size insallah..
Aciklama yapmak zorunda degilsin canimm.. Bosver !!
Aminnnn.. Gordum masallah erkenden cizmis ff cizgiyi.. belki atesin tekrar duserse baska birgune de cizebilir ama orda da kalabilir.. hayirlisi bakalim.. ben ara verdim atese.. geri basliycam ama .. bakalim hayirlisii..
SAgol canim benimm.. Bebiss nasill ?? az kalmis kavusmaya
teyzesi minik adam gömleği bile aldık minişimize :) converse tipi ayakkabılar :) minik aslancığımız çabucak gelse de giyse :)...
günaydın canım hoşgeldin
haydeeee
walla doktor sana bunu diyebiliyorsa sen de korkma sor canım. Bütün pıhtılaşma testleri yapılsın istiyorum de, sonradan tekrar tekrar çağırmasınlar
günaydın Esracım nasılsın?
bari testin sonucunu al da öyle git dra onkere git gel yapma
tekrarlıyorsa ihmal etme git mutlaka canım benim
size de çok geçmiş olsun minikbebişim
hımm, o zaman şöyle desen; bi doktor akrabamız var, faktör leiden, mthfr testlerini yaptılar mı diye sordu. Bunları da istediniz mi benden. İstemediyeseniz ister misiniz fln desen?:26:
hımm, o zaman şöyle desen; bi doktor akrabamız var, faktör leiden, mthfr testlerini yaptılar mı diye sordu. Bunları da istediniz mi benden. İstemediyeseniz ister misiniz fln desen?:26:
çok sağolun kızlar destek oluyosunuz rahtlatıyorsunuz beni koçişlede konuşmuyoruz dr giderken kavga ettik bu zor zamanımda bi tekmeyide o vurdu sizleri çok seviyorum canlarım benimmmmmmmmmm
teyzesi minik adam gömleği bile aldık minişimize :) converse tipi ayakkabılar :) minik aslancığımız çabucak gelse de giyse :)
aradım doktoru, alerjik astımım var oksijen de nebul de veremiyolar hamileyim diye. seruma vitamin de katamazlar daha yeni iğne oldum. doktorun da yapabileceği bişi yokmuş. yatacakmışım, bol bol c vitamini alacakmışım. çok sarstı beni ama bu kez...
Yaniii muhim olan ortasi zatenn
Saydiklarin arasinda en guzeli arın cidden. Haddim degil ama isim secerken cok dikkat etmemiz lazim ya.dini acidan da anlamli bi isim olmali ki sorumlu olmayalim bu konuda. Bizim daha hiiic fikrimiz yok bakalim ne olacak
çok sağolun kızlar destek oluyosunuz rahtlatıyorsunuz beni koçişlede konuşmuyoruz dr giderken kavga ettik bu zor zamanımda bi tekmeyide o vurdu sizleri çok seviyorum canlarım benimmmmmmmmmm
YArabimm yerim ben onuuu.. masallah.. ne guzel yaa.. allah'im bizede yasatsin bu duygulari insallah..
canlarımm ben iyiyim ne olsun yeni bir yıl, yeni bir ay, yeni umut.. nasip diyorum ama buay eğerki şu dükkan işimiz olursa sanırım kafams adece orayla meşgul olacağı için bi süpriz yaparda gelir belki bebeğim
ya kızlarrr ne olursunuz dua edin benim için ne olurrrrrrryarın belli olacak dükkan işimiz. anlaşılırsa bizde kendi işimizin patronu olucaz adını bilem düşündük.. çok eskiden kocişle karar vermiştik dükkanın adı komik bişi olacak, bizim için komik en azından.. anlamı ve içeriğini bi biz bilioz.. ebide şimdi siz bilceniz eğer şuan çalıştığı çarşıdaki dükkanla anlaşsaydık ( patronlar çok böbürleniyo, komik oluyolar, hep eşimle bana patron egosu tatmini yaşayan insanlar denk geldiği için, eski patronları görünce anlasınlar die ) 'PATRON AYAKKABI' olacaktı şimdi o çarşıda değil başka biyerde bulduk.. ordada 'MALAZ CENTER AYAKKABI' OLACAK mal-az :))) merkezi demek yani malın az olduğu nokta ayakkabı biz böle düşündük
neyse ölçelim bakalım biraz daha, neler çıkacakGozunuz aydin o zaman..Allah'im annali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.. darisi size insallah..
Aciklama yapmak zorunda degilsin canimm.. Bosver !!
Aminnnn.. Gordum masallah erkenden cizmis ff cizgiyi.. belki atesin tekrar duserse baska birgune de cizebilir ama orda da kalabilir.. hayirlisi bakalim.. ben ara verdim atese.. geri basliycam ama .. bakalim hayirlisii..
SAgol canim benimm.. Bebiss nasill ?? az kalmis kavusmaya
inşallahhh gönlünüze göre olur cnm...isim de çok manidarmış :)
sağol canımmmm.. Yarın belli olacak, sen sabisin şimdi.. Duaların kabul olur ne olursun dua et hayırlısıysa olsun
Ewet isim çok güzell.. Bizim malaz die bi ilçede anımızda vardı ondan da aslına
Merhaba hanımlar nasılsınız
Kontrol 12 gun sonraNe zaman kizzzzz...
Kuranda geçmesi gerekmiyor ismin sanırım anlamı güzel olmalıymış. Arın saflık, temizlik demek. Kız olsa da Alya olabilir diyodum. O da saflık, berraklık demek. Cinsiyeti öğrenince kendiliğinden çıkar isimler ortaya merak etme. Seninki de erkek gibi geliyor bana ama bilemiyorum, serapınkini tutturamadım :)
Çok teşekkürler Derya, çabucak geçer inşallahhhh...
evet gitmem lazımhiç de sevmiyorum hastane işlerini ya anlamıyorum da
üzüldüm cnm sana en çok destek olacak kişi o yani. nedenini bilmiyorum ama bu yaptığı doğru değil tabi... neyse bak biz yanındayız senin sıkıldıkça gel yaz buraya
çok sağol cnm sizden başka dertleşecek bunlar anlatacak kimsem yok allah sizden razı olsun hayırlı evlatlar nasip eylesin
tüh üzüldümn canım... inşallah en yakın zamanda atlatırsın
ne olduki bebemmmmneden kavga ettiniz kocişlen :26: senin neyin var çook geçmiş olsun :26:
canim hep yuksek giderse.. yani sabit duracak atesin.. duserse adet olucan demektir..neyse ölçelim bakalım biraz daha, neler çıkacakpeki bat zamanı ateş düşerse mi iyi yüksek kalırsa mı? yani hamilelik açısından?
canimmmmmm nasilsin..??Merhaba hanımlar nasılsınız
canım Allah gönlünüze göre versin, inşallah hayırlısıyla olur dükkan işinizcanlarımm ben iyiyim ne olsun yeni bir yıl, yeni bir ay, yeni umut.. nasip diyorum ama buay eğerki şu dükkan işimiz olursa sanırım kafams adece orayla meşgul olacağı için bi süpriz yaparda gelir belki bebeğim
ya kızlarrr ne olursunuz dua edin benim için ne olurrrrrrryarın belli olacak dükkan işimiz. anlaşılırsa bizde kendi işimizin patronu olucaz adını bilem düşündük.. çok eskiden kocişle karar vermiştik dükkanın adı komik bişi olacak, bizim için komik en azından.. anlamı ve içeriğini bi biz bilioz.. ebide şimdi siz bilceniz eğer şuan çalıştığı çarşıdaki dükkanla anlaşsaydık ( patronlar çok böbürleniyo, komik oluyolar, hep eşimle bana patron egosu tatmini yaşayan insanlar denk geldiği için, eski patronları görünce anlasınlar die ) 'PATRON AYAKKABI' olacaktı şimdi o çarşıda değil başka biyerde bulduk.. ordada 'MALAZ CENTER AYAKKABI' OLACAK mal-az :))) merkezi demek yani malın az olduğu nokta ayakkabı biz böle düşündük
Belki de istemiştir canım ama tüp yanlış olduğu için çıkmamıştır, sen yine de sor, bu çıkmayanlar faktör V fln mı diyeBen o gün de dedim ki faktör 4 bişiler varmış felan demiştim o da tamam ben hepsini yazacağım bakarız hepsine demişti ne bileyim :S Şu 3. sayfada istanbul a gönderilmiş ya laboratuara acaba o mu ne bilim :S
aynen yaa, ben de bıktım şu hastane işlerinden. Yazdan beri hastanelerde doktorlarda koşturmaktan bıktım walla.. Allah yokluklarını da göstermesin tabi yine deevet gitmem lazımhiç de sevmiyorum hastane işlerini ya anlamıyorum da
üzüldüm cnm sana en çok destek olacak kişi o yani. nedenini bilmiyorum ama bu yaptığı doğru değil tabi... neyse bak biz yanındayız senin sıkıldıkça gel yaz buraya
tüh üzüldümn canım... inşallah en yakın zamanda atlatırsın
merhaba canım hoşgeldin, iyilik sen nasılsın?Merhaba hanımlar nasılsınız
Kontrol 12 gun sonra:2:
Orasi oyle canim:) bana da erkek gibi geliyo benimkikiz olursa cok sasircamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?