Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Oyy kiyamam cok gecmis olsun guzelim.. dikkat et kendine.. bol bol c vitamini tuket.. Ben iyimm bebegim

YAa ama annesi ben Aslanim diyorum sen kuzucummm.. Aslann o aslannn..

teyzesi minik adam gömleği bile aldık minişimize :) converse tipi ayakkabılar :) minik aslancığımız çabucak gelse de giyse :)

aradım doktoru, alerjik astımım var oksijen de nebul de veremiyolar hamileyim diye. seruma vitamin de katamazlar daha yeni iğne oldum. doktorun da yapabileceği bişi yokmuş. yatacakmışım, bol bol c vitamini alacakmışım. çok sarstı beni ama bu kez...

amin canım inş hayırlısıyla hepimize. canım açıklama derken bizim değil eltimin ya da kaynımın bebeği demeyi kastetmiştim

teyzesi minik adam gömleği bile aldık minişimize :) converse tipi ayakkabılar :) minik aslancığımız çabucak gelse de giyse :)...

YArabimm yerim ben onuuu.. masallah.. ne guzel yaa.. allah'im bizede yasatsin bu duygulari insallah..

günaydın canım hoşgeldin

haydeeee
walla doktor sana bunu diyebiliyorsa sen de korkma sor canım. Bütün pıhtılaşma testleri yapılsın istiyorum de, sonradan tekrar tekrar çağırmasınlar

günaydın Esracım nasılsın?

bari testin sonucunu al da öyle git dra onkere git gel yapma

canlarımm ben iyiyim ne olsun yeni bir yıl, yeni bir ay, yeni umut.. nasip diyorum ama buay eğerki şu dükkan işimiz olursa sanırım kafams adece orayla meşgul olacağı için bi süpriz yaparda gelir belki bebeğim

ya kızlarrr ne olursunuz dua edin benim için ne olurrrrrrr yarın belli olacak dükkan işimiz. anlaşılırsa bizde kendi işimizin patronu olucaz adını bilem düşündük.. çok eskiden kocişle karar vermiştik dükkanın adı komik bişi olacak, bizim için komik en azından.. anlamı ve içeriğini bi biz bilioz.. ebide şimdi siz bilceniz eğer şuan çalıştığı çarşıdaki dükkanla anlaşsaydık ( patronlar çok böbürleniyo, komik oluyolar, hep eşimle bana patron egosu tatmini yaşayan insanlar denk geldiği için, eski patronları görünce anlasınlar die ) 'PATRON AYAKKABI' olacaktı şimdi o çarşıda değil başka biyerde bulduk.. ordada 'MALAZ CENTER AYAKKABI' OLACAK mal-az :))) merkezi demek yani malın az olduğu nokta ayakkabı biz böle düşündük

Ben o gün de dedim ki faktör 4 bişiler varmış felan demiştim o da tamam ben hepsini yazacağım bakarız hepsine demişti ne bileyim :S Şu 3. sayfada istanbul a gönderilmiş ya laboratuara acaba o mu ne bilim :S

evet gitmem lazım hiç de sevmiyorum hastane işlerini ya anlamıyorum da

çok sağolun kızlar destek oluyosunuz rahtlatıyorsunuz beni koçişlede konuşmuyoruz dr giderken kavga ettik bu zor zamanımda bi tekmeyide o vurdu sizleri çok seviyorum canlarım benimmmmmmmmmm

üzüldüm cnm sana en çok destek olacak kişi o yani. nedenini bilmiyorum ama bu yaptığı doğru değil tabi... neyse bak biz yanındayız senin sıkıldıkça gel yaz buraya

tüh üzüldümn canım... inşallah en yakın zamanda atlatırsın

Kuranda geçmesi gerekmiyor ismin sanırım anlamı güzel olmalıymış. Arın saflık, temizlik demek. Kız olsa da Alya olabilir diyodum. O da saflık, berraklık demek. Cinsiyeti öğrenince kendiliğinden çıkar isimler ortaya merak etme. Seninki de erkek gibi geliyor bana ama bilemiyorum, serapınkini tutturamadım :)

Çok teşekkürler Derya, çabucak geçer inşallahhhh...

çok sağolun kızlar destek oluyosunuz rahtlatıyorsunuz beni koçişlede konuşmuyoruz dr giderken kavga ettik bu zor zamanımda bi tekmeyide o vurdu sizleri çok seviyorum canlarım benimmmmmmmmmm

ne olduki bebemmmm neden kavga ettiniz kocişlen :26: senin neyin var çook geçmiş olsun :26:

inşallahhh gönlünüze göre olur cnm...isim de çok manidarmış :)

neyse ölçelim bakalım biraz daha, neler çıkacak peki bat zamanı ateş düşerse mi iyi yüksek kalırsa mı? yani hamilelik açısından?

inşallahhh gönlünüze göre olur cnm...isim de çok manidarmış :)

sağol canımmmm.. Yarın belli olacak, sen sabisin şimdi.. Duaların kabul olur ne olursun dua et hayırlısıysa olsun
Ewet isim çok güzell.. Bizim malaz die bi ilçede anımızda vardı ondan da aslına

sağol canımmmm.. Yarın belli olacak, sen sabisin şimdi.. Duaların kabul olur ne olursun dua et hayırlısıysa olsun
Ewet isim çok güzell.. Bizim malaz die bi ilçede anımızda vardı ondan da aslına

hayırlısı olsun cnm...dua ediyorum zaten herkese senin için de ederim...hadi bakalım ben de bekliyorum ama sonucu yarın kesin yaz yani...sizde bayağı anısı var demek malazın :) ama heceleyince de komik olmuş yani :)

Ne zaman kizzzzz...
Kontrol 12 gun sonra :2:

Orasi oyle canim:) bana da erkek gibi geliyo benimki kiz olursa cok sasircamm

ne olduki bebemmmm neden kavga ettiniz kocişlen :26: senin neyin var çook geçmiş olsun :26:

sağol cnm polikistik over varmış küçük kistlerim varmış yumurtlama düzenli olmuyormuş cnm o yüzden reglimde düzensiz dr gider ken şarkı söyledim gıcıklık yaptı beni güldürmek için bide sesin güzel olsa dedi bende kızdım niye öyle dedin diye şaka yaptığımı anlamıyormusun eşekmisin dedi bağırdm kızdım sensin dedim geri eve döndüyordu sakın dedim okadar ilaç kullandım hepsi boşamı gidecek dedim zaten her zaman kavga ediyoruz olmasın çocuğumuz dedi sonra dr gitik böyle dedi sinirlerim çok bozuk okadar yanlız hisediyorum ki kendimi.
kendimi tutamıyorum o okula gitiğinden beri ağlıyorum tam bana destek olacaği zaman böyle yaptı

Son düzenleme:
canım Allah gönlünüze göre versin, inşallah hayırlısıyla olur dükkan işiniz Olunca da Allah bol paralı müşteriler versin

Ben o gün de dedim ki faktör 4 bişiler varmış felan demiştim o da tamam ben hepsini yazacağım bakarız hepsine demişti ne bileyim :S Şu 3. sayfada istanbul a gönderilmiş ya laboratuara acaba o mu ne bilim :S
Belki de istemiştir canım ama tüp yanlış olduğu için çıkmamıştır, sen yine de sor, bu çıkmayanlar faktör V fln mı diye

aynen yaa, ben de bıktım şu hastane işlerinden. Yazdan beri hastanelerde doktorlarda koşturmaktan bıktım walla.. Allah yokluklarını da göstermesin tabi yine de Hele şu son 1 haftadır dişçi ve hematolojiden bıktım walla :26: inşallah bi sonraki doktor ziyaretim hamilelik sebebi ile olur

Merhaba hanımlar nasılsınız
merhaba canım hoşgeldin, iyilik sen nasılsın?

Kontrol 12 gun sonra :2:

Orasi oyle canim:) bana da erkek gibi geliyo benimki kiz olursa cok sasircamm

ben de hep erkek hissediyodum da sonradan herkes kıza döndü bizde, ben de o kadar etkilenmişim ki son hafta kız gördüm rüyamda hep...hayırlı, sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil, zaten ikisi de yoktu bizde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…