Tatlım bulantım kalmadı kramp ve ağrı var onun dışında iyim sen nasılsın oğluşun nasılmerhaba Zeycancım...sen nasılsın? var mı bulantın falan?
Canım seni görmek ne güzel nasıl oldun yazdım ama cevap alamadım ben iyim kuzumcanim hep yuksek giderse.. yani sabit duracak atesin.. duserse adet olucan demektir..
canimmmmmm nasilsin..??
canım Allah gönlünüze göre versin, inşallah hayırlısıyla olur dükkan işinizOlunca da Allah bol paralı müşteriler versin
Belki de istemiştir canım ama tüp yanlış olduğu için çıkmamıştır, sen yine de sor, bu çıkmayanlar faktör V fln mı diye
aynen yaa, ben de bıktım şu hastane işlerinden. Yazdan beri hastanelerde doktorlarda koşturmaktan bıktım walla.. Allah yokluklarını da göstermesin tabi yine deHele şu son 1 haftadır dişçi ve hematolojiden bıktım walla :26: inşallah bi sonraki doktor ziyaretim hamilelik sebebi ile olur
merhaba canım hoşgeldin, iyilik sen nasılsın?
Tatlım bulantım kalmadı kramp ve ağrı var onun dışında iyim sen nasılsın oğluşun nasıl
Canım seni görmek ne güzel nasıl oldun yazdım ama cevap alamadım ben iyim kuzum
Saol canım iyi çok şükür sen nasılsın
canlarımm ben iyiyim ne olsun yeni bir yıl, yeni bir ay, yeni umut.. nasip diyorum ama buay eğerki şu dükkan işimiz olursa sanırım kafams adece orayla meşgul olacağı için bi süpriz yaparda gelir belki bebeğim
ya kızlarrr ne olursunuz dua edin benim için ne olurrrrrrryarın belli olacak dükkan işimiz. anlaşılırsa bizde kendi işimizin patronu olucaz adını bilem düşündük.. çok eskiden kocişle karar vermiştik dükkanın adı komik bişi olacak, bizim için komik en azından.. anlamı ve içeriğini bi biz bilioz.. ebide şimdi siz bilceniz eğer şuan çalıştığı çarşıdaki dükkanla anlaşsaydık ( patronlar çok böbürleniyo, komik oluyolar, hep eşimle bana patron egosu tatmini yaşayan insanlar denk geldiği için, eski patronları görünce anlasınlar die ) 'PATRON AYAKKABI' olacaktı şimdi o çarşıda değil başka biyerde bulduk.. ordada 'MALAZ CENTER AYAKKABI' OLACAK mal-az :))) merkezi demek yani malın az olduğu nokta ayakkabı biz böle düşündük
Merhaba hanımlar nasılsınız
sağol cnm polikistik over varmış küçük kistlerim varmış yumurtlama düzenli olmuyormuş cnm o yüzden reglimde düzensiz dr gider ken şarkı söyledim gıcıklık yaptı beni güldürmek için bide sesin güzel olsa dedi bende kızdım niye öyle dedin diye şaka yaptığımı anlamıyormusun eşekmisin dedi bağırdm kızdım sensin dedim geri eve döndüyordu sakın dedim okadar ilaç kullandım hepsi boşamı gidecek dedim zaten her zaman kavga ediyoruz olmasın çocuğumuz dedi sonra dr gitik böyle dedi sinirlerim çok bozuk okadar yanlız hisediyorum ki kendimi.
kendimi tutamıyorum o okula gitiğinden beri ağlıyorum tam bana destek olacaği zaman böyle yaptı
hadi bakalım hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin hayırlı bol kazanç nasip etsin...
merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın? konuştun mu eski işyerinle halledebildin mi iş olayını?
canım benim çok basit bişeymiş. böyle ufak şeyleri büyütmemeye çalışın. ikiniz de gerginsiniz ondan oluyor bunlar. bari sen büyütme...
ilk başta çok basitti ama bana eşşek demesi olmasın çocuğumuz zaten hep kavga ediyoruz demesi sanki ayrılmayı düşünüyor sıkıldım artık bu durumdan ya yinede böyle dememeliydi tamda yum günleri ne yapcam bilmiyorummm
hayırlısı olsun cnm...dua ediyorum zaten herkese senin için de ederim...hadi bakalım ben de bekliyorum ama sonucu yarın kesin yaz yani...sizde bayağı anısı var demek malazın :) ama heceleyince de komik olmuş yani :)
ah canım yaa incir kabuğunu doldurmucak bişi ne kadar da büyümüş.. :26:sağol cnm polikistik over varmış küçük kistlerim varmış yumurtlama düzenli olmuyormuş cnm o yüzden reglimde düzensiz dr gider ken şarkı söyledim gıcıklık yaptı beni güldürmek için bide sesin güzel olsa dedi bende kızdım niye öyle dedin diye şaka yaptığımı anlamıyormusun eşekmisin dedi bağırdm kızdım sensin dedim geri eve döndüyordu sakın dedim okadar ilaç kullandım hepsi boşamı gidecek dedim zaten her zaman kavga ediyoruz olmasın çocuğumuz dedi sonra dr gitik böyle dedi sinirlerim çok bozuk okadar yanlız hisediyorum ki kendimi.
kendimi tutamıyorum o okula gitiğinden beri ağlıyorum tam bana destek olacaği zaman böyle yaptı
aminnnn Deryammmm inşallah yaa...canım Allah gönlünüze göre versin, inşallah hayırlısıyla olur dükkan işinizOlunca da Allah bol paralı müşteriler versin
hadi bakalım hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin hayırlı bol kazanç nasip etsin...
canım öyle demesi hiç ama hiç hoş değil tabi.. ama şuan sizden de daha önemli bişey için çabalıyorsunuz... mutlaka özür dileyecektir sen de kesin bir dille ne kadar kırıldığını ve bidaha yapmaması gerektiğini söylersin canımcım...
ben de iyiyim çok şükür, bir sürü işim var ama hala buralarda takılıyorum ben deTatlım bulantım kalmadı kramp ve ağrı var onun dışında iyim sen nasılsın oğluşun nasıl
Saol canım iyi çok şükür sen nasılsın
bence bozulmaz orucun ama istersen diyanetin sitesine bak canımkızlar bişey sorucam şimdi ben oruçluyum ama alttan muayne etti dr orucum bozulmuşmudur:26::26::26:
aminnnn aminnnnnÖle canım walla. çok sağol canımmm duan için Rabbimde senin gönlündekini versin inşallah
ah canım yaa incir kabuğunu doldurmucak bişi ne kadar da büyümüş.. :26:
sen aldırma, bi gün küser 2. gün barışırsınız, üzüldüğünle kalırsın.. bu zamanlarda morelli olman lazım.. hayırlısıyla bebişini çağırmaya gidiosun çünkü.. morelini bozmak yok
aminnnn Deryammmm inşallah yaa.... Rabbimde sizin gönlünüzdekileri versin bir bir...
Öle canım walla. çok sağol canımmm duan için Rabbimde senin gönlündekini versin inşallah
ah canım yaa incir kabuğunu doldurmucak bişi ne kadar da büyümüş.. :26:
sen aldırma, bi gün küser 2. gün barışırsınız, üzüldüğünle kalırsın.. bu zamanlarda morelli olman lazım.. hayırlısıyla bebişini çağırmaya gidiosun çünkü.. morelini bozmak yok
aminnnn Deryammmm inşallah yaa.... Rabbimde sizin gönlünüzdekileri versin bir bir...
ben de iyiyim çok şükür, bir sürü işim var ama hala buralarda takılıyorum ben de
bence bozulmaz orucun ama istersen diyanetin sitesine bak canımkocanı da takma kafaya
aminnnn aminnnnn
şimdi geçmişi okudum canım. sen demiştin zaten gri diye sanırım haklı çıktın... Rabbim inş. enyakın zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin
doğru diyorsun canım.. ya da telden bir sorabilrsin ne olduğunu anlar hemen zaten. oraya tahlilini yaptırıp gidersin. mail falan da atabilirsin sonuçları
bebişimmmmmiyileş artık kuzummmm
günaydın cnm
günaydın monbebemmmmmmmmmmmm.. çok özledim seniiiiiiiiinasıl oldun canımcım
merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın? konuştun mu eski işyerinle halledebildin mi iş olayını?
canım benim çok basit bişeymiş. böyle ufak şeyleri büyütmemeye çalışın. ikiniz de gerginsiniz ondan oluyor bunlar. bari sen büyütme...
canım griden sonra tekrar yapmıştım normal çook açık pembe silik çıktı beklemedim hem öyle çok.. Doktora giderken emin gittim nerdeyse.. Doktor testin sonucunu al gel sulandırıcı igne yazayım dedi.. Kesin gbi bekledim ama negatif işte..Böyle olması beni çok yıprattı..tüm hayat kalitem çöktü.. Yedigimden içtigimden gezip tozdugumdan zevk alamaz hale geldim sürekli uyumak istiyorum.. Keşke bi mucize olsa yarın kırmızılar gelmese ve hastahane testi yanlış yapmış olsa..:85: Hesap sormıcam kimseye gerçekten sadece yanlış olmuş olsun.. :85:
çok teşşekür ederim hepinize canlarım bana destek olup derdimi dinliyorsunuz sağolun sizi çok seviyorummmmmmmmmmmm
canım griden sonra tekrar yapmıştım normal çook açık pembe silik çıktı beklemedim hem öyle çok.. doktora giderken emin gittim nerdeyse.. doktor testin sonucunu al gel sulandırıcı igne yazayım dedi.. kesin gbi bekledim ama negatif işte..böyle olması beni çok yıprattı..tüm hayat kalitem çöktü.. yedigimden içtigimden gezip tozdugumdan zevk alamaz hale geldim sürekli uyumak istiyorum.. keşke bi mucize olsa yarın kırmızılar gelmese ve hastahane testi yanlış yapmış olsa..:85: hesap sormıcam kimseye gerçekten sadece yanlış olmuş olsun.. :85:
merhabalar nasılsınıızz bakalımmm...
ahhh canım benim yaaa....Denizimmm üzülme canım yaa... Bizlerede nasip edecek elbet kurban olduğum rabbim.. O güzel duyguyu bizlerde tatacaz inşallahhh üzülme.. Yeni bir yıl yeni bir ay, yeni umutlar.. Belkide 2014 bize uğurlu gelecek veeee pattt.. Ocak hamişi olacazzz ümidi yitirmek yok
denizcim üzüldümhakkımızda hayırlısı olsun, ne diyelim başka... inşallah daha yeni oluşuyordur hamilelik, ama öyle değilse bile çok yıpratma kendini...
merhaba, hoşgeldiniyilik sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?