Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba Zeycancım...sen nasılsın? var mı bulantın falan?
Tatlım bulantım kalmadı kramp ve ağrı var onun dışında iyim sen nasılsın oğluşun nasıl
canim hep yuksek giderse.. yani sabit duracak atesin.. duserse adet olucan demektir..

canimmmmmm nasilsin..??
Canım seni görmek ne güzel nasıl oldun yazdım ama cevap alamadım ben iyim kuzum

Saol canım iyi çok şükür sen nasılsın

iyiyiz cnm grip olduk onla uğraşıyoruz. aman iyi bulantı olmasın da...kasık ağrıları, kramplar normal zaten...

kızlar bişey sorucam şimdi ben oruçluyum ama alttan muayne etti dr orucum bozulmuşmudur:26::26::26:

hadi bakalım hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin hayırlı bol kazanç nasip etsin...

Merhaba hanımlar nasılsınız

merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın? konuştun mu eski işyerinle halledebildin mi iş olayını?

canım benim çok basit bişeymiş. böyle ufak şeyleri büyütmemeye çalışın. ikiniz de gerginsiniz ondan oluyor bunlar. bari sen büyütme...

ilk başta çok basitti ama bana eşşek demesi olmasın çocuğumuz zaten hep kavga ediyoruz demesi sanki ayrılmayı düşünüyor sıkıldım artık bu durumdan ya yinede böyle dememeliydi tamda yum günleri ne yapcam bilmiyorummm

canım öyle demesi hiç ama hiç hoş değil tabi.. ama şuan sizden de daha önemli bişey için çabalıyorsunuz... mutlaka özür dileyecektir sen de kesin bir dille ne kadar kırıldığını ve bidaha yapmaması gerektiğini söylersin canımcım...

Öle canım walla. çok sağol canımmm duan için Rabbimde senin gönlündekini versin inşallah

ah canım yaa incir kabuğunu doldurmucak bişi ne kadar da büyümüş.. :26:
sen aldırma, bi gün küser 2. gün barışırsınız, üzüldüğünle kalırsın.. bu zamanlarda morelli olman lazım.. hayırlısıyla bebişini çağırmaya gidiosun çünkü.. morelini bozmak yok

canım Allah gönlünüze göre versin, inşallah hayırlısıyla olur dükkan işiniz Olunca da Allah bol paralı müşteriler versin
aminnnn Deryammmm inşallah yaa... . Rabbimde sizin gönlünüzdekileri versin bir bir...

ben oruçluyum ama alttan muayne etti dr orucum bozulmuşmudur cnm ya.
öylde canım şeytan diyorki boşver sende artık çaba gösterme istediği olsun o babalık ben annelik duygusunun ne olduğunu bilmiyelim offfffffffffffffffffff ne bileyim yaaaaaa ölsemde kurtulsammm

ben de iyiyim çok şükür, bir sürü işim var ama hala buralarda takılıyorum ben de

kızlar bişey sorucam şimdi ben oruçluyum ama alttan muayne etti dr orucum bozulmuşmudur:26::26::26:
bence bozulmaz orucun ama istersen diyanetin sitesine bak canım kocanı da takma kafaya

aminnnn aminnnnn

ben de iyiyim çok şükür, bir sürü işim var ama hala buralarda takılıyorum ben de

bence bozulmaz orucun ama istersen diyanetin sitesine bak canım kocanı da takma kafaya

aminnnn aminnnnn

çok teşşekür ederim hepinize canlarım bana destek olup derdimi dinliyorsunuz sağolun sizi çok seviyorummmmmmmmmmmm

canım griden sonra tekrar yapmıştım normal çook açık pembe silik çıktı beklemedim hem öyle çok.. doktora giderken emin gittim nerdeyse.. doktor testin sonucunu al gel sulandırıcı igne yazayım dedi.. kesin gbi bekledim ama negatif işte.. böyle olması beni çok yıprattı..tüm hayat kalitem çöktü.. yedigimden içtigimden gezip tozdugumdan zevk alamaz hale geldim sürekli uyumak istiyorum.. keşke bi mucize olsa yarın kırmızılar gelmese ve hastahane testi yanlış yapmış olsa..:85: hesap sormıcam kimseye gerçekten sadece yanlış olmuş olsun.. :85:

Tatlım iyim Şuan dinleniyorum bakalım yarın görüşücem yoksa evdeyim işsizlik maaşı alıp bebişimi büyütcem

ahhh canım benim yaaa.... Denizimmm üzülme canım yaa... Bizlerede nasip edecek elbet kurban olduğum rabbim.. O güzel duyguyu bizlerde tatacaz inşallahhh üzülme.. Yeni bir yıl yeni bir ay, yeni umutlar.. Belkide 2014 bize uğurlu gelecek veeee pattt.. Ocak hamişi olacazzz ümidi yitirmek yok

çok teşşekür ederim hepinize canlarım bana destek olup derdimi dinliyorsunuz sağolun sizi çok seviyorummmmmmmmmmmm

denizcim üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun, ne diyelim başka... inşallah daha yeni oluşuyordur hamilelik, ama öyle değilse bile çok yıpratma kendini...

denizcim üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun, ne diyelim başka... inşallah daha yeni oluşuyordur hamilelik, ama öyle değilse bile çok yıpratma kendini...

canlarım ya çok sagolun sizin gibi iyi niyetli insanların duasını aldıkça elbet birgün olucak inşallah bu ay fenayım ben 15 aylık evliligimde hamileligimde dahil hiç mikmiksiz geçirmemiştim.. ama şimdi nerdese bir haftadır bir sogukluk çöktü ki bana anlatamam sadece sarılıp uyuyalım istiyorum hiç ama hiç cinsel kısma bir istek duymuyorum..kaç kez reddettim kocuşu..noldu bana anlamıyorum ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…