Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar lilinin selamı var herkese.
Denizliye dönmüş.Şimdi de 5 buçuk aylık hamile eltisine mantıya gidiyormuş. :)))

kızlar lilinin selamı var herkese.
Denizliye dönmüş.Şimdi de 5 buçuk aylık hamile eltisine mantıya gidiyormuş. :)))
Aleykümselam, gelir heralde artık buralara da

canım normal şeyler bunlar, hepimiz benzer olaylar yaşıyoruz... Ama gün gelecek bu günleri gülerek hatırlayacağız inşallah

hoşbulduk cnmm bız ıyıyız çok şükür bebişimin cicilerine bakıyodum bi yandanda bebek odası araştırdım netten onlarla uğraşıyorum...
ohh ne güzel ne keyifli şeyler canım yaa

o keyfi sizde tadın inşallahhh... canım çokk güzel bi duyguuu...

Slm bende geldim Cnm benide ekle bende beklemedeyim

Eşşek bunlar ya, valla eşşekler. Bazen tam bir kalas oluyorlar. Peki biz naapiyoruz, hiiiiiiç kafamıza takmıyoruz, hatta duymuyoruz. Ne o öyle ölsem de kurtulsam falaan. Sakın öyle şeyler duymayalım. Dua kapın açık olur, söylediklerin dua yerine geçermiş. Sakın söyleme kuzum bi daha. Düzelicek her şey.

Havva'cığım nasılsın ?

Görüşmeyeli moralin bozulmuş sanırım

Havva'cığım nasılsın ?

Görüşmeyeli moralin bozulmuş sanırım

evet cnm ya bu gün iyi deyilim hem kocamla aram kötü hem dr dediki polikistik over var küçük çaplı kistlerin var dedi adet düzensizliği yapıyor yumurtlama düzenli bir şekilde olmuyormuş tedavi görecem yani perşembe günü gideceğim yumoş kontorolüne çatlatma iğnesi verecek dr bakalım ne olacak eee sen nasılsın cnm neler yapıyosun maçlar nasıl gidiyor hı

as canim iyidir bi supurge yaptim belim koptu silsem bide başka bisey istemiyorum senden nbr

cnm dinlene dinlene yap çok yorma kendini cnm benim aşağida yazdım benim yok olasıca kistlerim varmış sende varmıydı polikistik over

Son düzenleme:
kısçeler bende hala bildirimler gelmiyor ya alıntı yaptığimda ne oluyor bilen var mı:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…