Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Biz aşılama kararı aldık, klomen içtim perşembe bitti,çatlatma iğnesi de dolapta hazır bekliyor cuma dr.a gittim maalesef hiç yumurta oluşmamış "" hmm anlaşıldı;bu ay geç olacak yumurtamızz " dedi dr.um

Bugün bir daha istedi beni, saat 4 te randevum var

sagolasin canim sende dikkat et grip salgını var bu ara.... Bat ne zaman

Evet canım kuzenimin çoçukları hep hasta.bu grip te uzun sürüyormuş.
bat 15-16 ocak canım.30aralıkta iğne vuruldum canım.geçen ay 16.gün regl olmuştum
dr bu ay olmazsa gonal f kullanacaksın dedi.ama benim serophene ile yumurtalarım büyüyor.Kullansam mı kullanmasam mı acaba.onu düşünüyorum.Sen kullanmışmıydın canım.

Canım klomenle birlikte bal+tarçın+çörekotu karışımı kullansaydın.Bir dene istersen.

dinlenerek yapiorum canim bu veled cok yoruyo beni

Evet bende pko luyum kistlerim vardi bu kistler zararasiz küçük , adetle atilan kistler kalıcı değil yani

adet düzensizliği yaptımı sende cnm bende yumurtlama olmuyormuş düzenli ben farkediyordum ama bi ay regli olacağim zamn gögüslerim ağrımıyordu yumoş akıntısı olmuyordu hangi tedavi uyguladı cnm dr
senin o velete deki teyzen kızıyor bak doğunca yanaklarıni sıkacakmış bak ona göre de

allah yardımcın olsun gönlündekini veriri işallah cümlemizinnnnnnnnnn dualarım seninle cnm benim çörek otu bal karışımı var onuda yap bence cnm

domuz gribi virusunun bi benzeriymis canim buda.....

Himm on gun var bata rabbim güldürsün gül yüzünü.....

Ben gonal kullandim canim 3 kutu yumurta sayin fazla olur canım

Amin canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Gonal kullanınca da OHSS olmaktan korkuyorum (

Canım klomenle birlikte bal+tarçın+çörekotu karışımı kullansaydın.Bir dene istersen.

Canım daha önce aralıklarla 8 kez klomen kullandım ben, hatta ikncisinde hamile de kaldım

Her seferinde 4-5 yumurtam oluyordu bu sefer tık yok, şaşırdık açıkçası.

bitkisel hiç birşey kullanmadım, yalnızca sağlıklı beslenirim hep..

evet kendimi bildim bileli adetim düzensiz canim.... Tedavi suresince hero düzenli regl oldum ama... 4ay hap 3ay igne bir asilama hsg iki ay hap... gördüğüm tedaviler bunlar.... Sen bana lh ve fsh degerlerini yazsana bi birde kilon var miiydi

ıh şuLH hormonu ise LH 22,97
FSH 7,95 KİLOM 63 CNM SENCE NASIL BİDE BU TEST 28 ARALIKTA YAPILDI CNM YENİ YANİ

Lh , fsh in iki kati veya iki katindan buyukse pko diyo dr lar canim.... Seninde lh yuksek sanirim....boyun kac kilo almamaya dikkat et kilo pkonun bir numaralı düşmanı

Son düzenleme:
Ayrıca ilgin için teşekkür ederim, müsadenle çıkayım, randevu saatim yaklaştı.

Rabbim isteyen hiç kimseyi evlatsız bırakmasın, tabii seni de..

Rica ederim canım.inşallah güzel haberlerle dönersin.Hayırlısı olsun.İnşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün

canim benim ohss yuksek dozlarda oluyor genelde tup tedavisinde görülüyor dr n dozunu iyi ayarlamasi gerek canim bu gonal 300ml 450ml 900ml olarak satilio galiba tupculer 900 kullanio

hmmm.ben düşük doz kullanacam o zaman galiba.Sen kaçlık kullandın canım???

lh , tsh in iki kati veya iki katindan buyukse pko diyo dr lar canim.... Seninde lh yuksek sanirim....boyun kac kilo almamaya dikkat et kilo pkonun bir numaralı düşmanı

1.68 var cnm of yaa kilo vermeye çalışıyorum evlendiğimde 53 kilo idim şimdi 63 kilo vericem eskisi gibi olacak kilom Kısçem başka dikkat etmem gereken şeyler var mı:26::26:

kızlar merhaba nasılsınız artık eskisi gibi girmiyorum kendimi nu düşüncelerden alayım diyorum

pkolular cabuk kilo alir zor verir canim seninde öyle çok fazlan yok belki biraz versen daha ii olur... Bak ben dr gittigimde 47kiloydum dr bana kesinlikle kilo almayacaksin dedi sukur ki bende kilo yok ama tuylenme cok iste... Baska dikkat etmen gereken imm düşünüyorum da beslenmene dikkat et sağlıklı ve düzenli.. Pko da yapacak pek bisey de yok aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…