- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
evet cnm ya bu gün iyi deyilim hem kocamla aram kötü hem dr dediki polikistik over var küçük çaplı kistlerin var dedi adet düzensizliği yapıyor yumurtlama düzenli bir şekilde olmuyormuş tedavi görecem yani perşembe günü gideceğim yumoş kontorolüne çatlatma iğnesi verecek dr bakalım ne olacak eee sen nasılsın cnm neler yapıyosun maçlar nasıl gidiyor hı
sagolasin canim sende dikkat et grip salgını var bu ara.... Bat ne zaman
Biz aşılama kararı aldık, klomen içtim perşembe bitti,çatlatma iğnesi de dolapta hazır bekliyor cuma dr.a gittim maalesef hiç yumurta oluşmamış "" hmm anlaşıldı;bu ay geç olacak yumurtamızz " dedi dr.um
Bugün bir daha istedi beni, saat 4 te randevum var
domuz gribi virusunun bi benzeriymis canim buda.....
dinlenerek yapiorum canim bu veled cok yoruyo beni
Evet bende pko luyum kistlerim vardi bu kistler zararasiz küçük , adetle atilan kistler kalıcı değil yani
Biz aşılama kararı aldık, klomen içtim perşembe bitti,çatlatma iğnesi de dolapta hazır bekliyor cuma dr.a gittim maalesef hiç yumurta oluşmamış "" hmm anlaşıldı;bu ay geç olacak yumurtamızz " dedi dr.um
Bugün bir daha istedi beni, saat 4 te randevum var
domuz gribi virusunun bi benzeriymis canim buda.....
Himm on gun var batarabbim güldürsün gül yüzünü.....
Ben gonal kullandim canim 3 kutu yumurta sayin fazla olur canım
Canım klomenle birlikte bal+tarçın+çörekotu karışımı kullansaydın.Bir dene istersen.
evet kendimi bildim bileli adetim düzensiz canim.... Tedavi suresince hero düzenli regl oldum ama... 4ay hap 3ay igne bir asilama hsg iki ay hap... gördüğüm tedaviler bunlar.... Sen bana lh ve fsh degerlerini yazsana bi birde kilon var miiydi
Canım klomenle birlikte bal+tarçın+çörekotu karışımı kullansaydın.Bir dene istersen.
canim benim ohss yuksek dozlarda oluyor genelde tup tedavisinde görülüyor dr n dozunu iyi ayarlamasi gerek canim bu gonal 300ml 450ml 900ml olarak satilio galiba tupculer 900 kullanio
evet kendimi bildim bileli adetim düzensiz canim.... Tedavi suresince hero düzenli regl oldum ama... 4ay hap 3ay igne bir asilama hsg iki ay hap... gördüğüm tedaviler bunlar.... Sen bana lh ve fsh degerlerini yazsana bi birde kilon var miiydi
Ayrıca ilgin için teşekkür ederim, müsadenle çıkayım, randevu saatim yaklaştı.
Rabbim isteyen hiç kimseyi evlatsız bırakmasın, tabii seni de..
canim benim ohss yuksek dozlarda oluyor genelde tup tedavisinde görülüyor dr n dozunu iyi ayarlamasi gerek canim bu gonal 300ml 450ml 900ml olarak satilio galiba tupculer 900 kullanio
evet kendimi bildim bileli adetim düzensiz canim.... Tedavi suresince hero düzenli regl oldum ama... 4ay hap 3ay igne bir asilama hsg iki ay hap... Gördüğüm tedaviler bunlar.... Sen bana lh ve fsh degerlerini yazsana bi birde kilon var miiydi
lh , tsh in iki kati veya iki katindan buyukse pko diyo dr lar canim.... Seninde lh yuksek sanirim....boyun kac kilo almamaya dikkat et kilo pkonun bir numaralı düşmanı
ben 300ml kullandim canim ama soyle kullandim gonal + menegon(buda yumurta gelistirici igne) yada serophene +gonal olarak kullandım
kızlar merhaba nasılsınız artık eskisi gibi girmiyorum kendimi nu düşüncelerden alayım diyorum
pkolular cabuk kilo alir zor verir canim seninde öyle çok fazlan yok belki biraz versen daha ii olur... Bak ben dr gittigimde 47kiloydum dr bana kesinlikle kilo almayacaksin dedi sukur ki bende kilo yok ama tuylenme cok iste... Baska dikkat etmen gereken imm düşünüyorum da beslenmene dikkat et sağlıklı ve düzenli.. Pko da yapacak pek bisey de yok aslinda
mrb canim iyi olacakszn gelme ama sen hala uzgunsun sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?