Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok sağol cnm kalkayım yemek yapayım niyetliyim orucumu açayım gelirim müsait olursamm byy ha çok teşşkkür ederim tatlım muckssssssss byyyyyyyyyy

topik anamiz beni.hamileler sitesinden silebilir misin maalesef dun sbh itibariyle hamile degilimmmm (((((

ben 300ml kullandim canim ama soyle kullandim gonal + menegon(buda yumurta gelistirici igne) yada serophene +gonal olarak kullandım

hmm anladım canım.bana 1 ay ara verelim gonale geçelim dedi dr ama ben ara vermek istemiyorum.Başka dr gidecem zaten bu ay olmazsa.Geçen ay başka dr a gidecektim.Annem tedavini o yaptı dr değiştirme ona görün falan dedi.ben de yine ona gittim.ama bu ay kesin değiştirecem.

hic bilmrum cnm cumartesi doktira gttm hersey yolundydi kalp atisi gelisimi buyumesi fln ama iste

Canım benim çok geçmiş olsun.
Biraz ağla açıl ama kendini çok üzme.inşallah en kısa zamanda yeniden gelir meleğin sana.Allah'ın takdiri canım.

bencede dr n iyiyse degistirme bir aydan bisey olmaz ilaclarin etkisi devam ediyor bir ayda iğneyle dene derim

Yok canım daha iyi dr buldum değiştirecem.Kadın iyi ama yeterince ilgilenmiyor gibi hissediyorum.İnsani olarak ilgileniyorda tedavi olarak yetersiz geliyor.Önceki yaşadığım şehirdeki dr um nerdeyse her gittiğimde kan testi yapardı hormonlara bakardı.Ki ben de tiroit hormonları bazen anormal çıkıyor.Bu bir kere yaptı normal çıktı. bida yapmadı.

Canım benim çok geçmiş olsun.
Biraz ağla açıl ama kendini çok üzme.inşallah en kısa zamanda yeniden gelir meleğin sana.Allah'ın takdiri canım.

cok saol canim suan felaket oyke bombos kafam. beden.olarak iyiyimo ama moralmen felakettttt durumdayim

cok saol canim suan felaket oyke bombos kafam. beden.olarak iyiyimo ama moralmen felakettttt durumdayim

Canım Rabbim herşeyin eniyisini bilir.Belki senin ve bebeğin için hayırlı olan buydu.
Ne diyor...
Sizin şer gördüklerinizde hayır, hayır gördüklerinizde şer vardır...

rabbim güç versin sana yawrun melek oldu seni cennet kapisinda bekleyecekler canim ben inaniyorum en kisa zamanda sağlıklı bi gebelik gecircen... Biz hep yanindayiz ve seni coooooook seviyoruz...

aminnnn canimmnn aminnn insallahhhh saolunn canimm bende sizi cojk seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…