pkolular cabuk kilo alir zor verir canim seninde öyle çok fazlan yok belki biraz versen daha ii olur... Bak ben dr gittigimde 47kiloydum dr bana kesinlikle kilo almayacaksin dedi sukur ki bende kilo yok ama tuylenme cok iste... Baska dikkat etmen gereken imm düşünüyorum da beslenmene dikkat et sağlıklı ve düzenli.. Pko da yapacak pek bisey de yok aslinda
rica edrim allah kabul etsin afiyet olsun bye
ben 300ml kullandim canim ama soyle kullandim gonal + menegon(buda yumurta gelistirici igne) yada serophene +gonal olarak kullandım
ne oldu bebegimmmmmmmtopik anamiz beni.hamileler sitesinden silebilir misin maalesef dun sbh itibariyle hamile degilimmmm(((((
bencede dr n iyiyse degistirme bir aydan bisey olmaz ilaclarin etkisi devam ediyor bir ayda iğneyle dene derim
ne oldu bebegimmmmmmm:14/
çok üzüldüm çok rabbim sana sabır versin...ne oldu bebegimmmmmmm:14/
canim dun sabah dusuk yaptimtelden girdigm icin takvimi silemiorum
çok üzüldüm çok rabbim sana sabır versin...ignenin dozumu az geldi canim
hic bilmrum cnm cumartesi doktira gttm hersey yolundydi kalp atisi gelisimi buyumesi fln ama iste
bencede dr n iyiyse degistirme bir aydan bisey olmaz ilaclarin etkisi devam ediyor bir ayda iğneyle dene derim
rabbim güç versin sana
çok sağol cnm kalkayım yemek yapayım niyetliyim orucumu açayım gelirim müsait olursamm byy ha çok teşşkkür ederim tatlım muckssssssss byyyyyyyyyy
Canım benim çok geçmiş olsun.
Biraz ağla açıl ama kendini çok üzme.inşallah en kısa zamanda yeniden gelir meleğin sana.Allah'ın takdiri canım.
topik anamiz beni.hamileler sitesinden silebilir misin maalesef dun sbh itibariyle hamile degilimmmm(((((
guven eksikliği varsa değiştir tabi canım hakkında hayırlısı olsun
cok saol canim suan felaket oyke bombos kafam. beden.olarak iyiyimo ama moralmen felakettttt durumdayim
cok saol canim suan felaket oyke bombos kafam. beden.olarak iyiyimo ama moralmen felakettttt durumdayim
rabbim güç versin sanayawrun melek oldu seni cennet kapisinda bekleyecekler canim ben inaniyorum en kisa zamanda sağlıklı bi gebelik gecircen... Biz hep yanindayiz ve seni coooooook seviyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?