Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

topik anamiz beni.hamileler sitesinden silebilir misin maalesef dun sbh itibariyle hamile degilimmmm (((((

Canım benim geçmiş olsun. Rabbim sabrını versin. Yanında olduğumuzu unutma. Seni çok seviyoruz.
Ama bununla ilgili bi araştırma yaptır. Neden düşüyo diye.

ben cikiyorumm bir hafta boyunca giremicem. invoice cnm bnde ztn ksn pihtilasmasi ignesi vuruluordum hergn ama kismt dgilmis hayirlisi

canım benim ya çok üzüldüm allah sabır versin sana

sağol cnm ben geldim suyumu içtim geldim yemek daha pişmedi bekliycem mecburçok aciktimmmmm

Allah mübarek etsin canım şimdiden afiyet bal şeker şifa olsun yiyeceklerin veee benim yerimede yesene ben pek bir şey yiyemiyorumdaa

ben yeni katıldım aranıza.bat 19 aralık.bu ay klomenle ilk ay.7 yaşında oğlum var benim.yaş 32.1 yıl önce gelişmeyen gebelik 7 haftalık kürtaj oldum ve tekrar hamile kalamadım..allah hepimizin kucağını doldursun..

3ayin bitmesine az kaldı hiç azalma yok mu yaw .....benimde istahim kapalii bu ara...

Sen simartirim seni bebikimm gel böğrümee

yok azalmadı umudumda yok artık diğerleri gibi olmasa diyorum içimden diğerlerinde 9 ay sürmüştü
evet gelim şımart beni yaaa komsu aradı simdi gel cay iç diyor ben hic birsey içemiyorumki en kotusude susayıp su içememek ama içersem 2 yudum olsa mahfolurum kıvranıyorum o zaman

kuzuu naptınnn gecenn dr gicektinnnnn

slm cnm hoşgeldin aramıza düşüğün için üzüldüm cnm allah sabır versin oğlunu sana bağişlasın işalah ilk aydan tuturursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…