ins en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik geçirirsin canım hg
ay yazmamisim eltimler gelmedi kaynimin isi cikmis da.... Esimle gecirdik tüm günü oh be ne güzel böyle...
oyyy kıyamam yaaaa bebisler kac kilo doğdu canim vitamin kullanıyor musun bari
oyyy kıyamam yaaaa bebisler kac kilo doğdu canim vitamin kullanıyor musun bari
nazee sorma kuzum persembe gece yine rahatsizlandim ates bulantı kusma cuma erkenden kadin dogumcuya gittim muayene oldum bebis buyumus 10+5gunluk dedi arayi 3gun kapatmis
boşuna telaş yaptirdilar bana eltim böyle kendi kendine gelin güvey olur kocasida hic getirmez
ayy gerçekten çok üzüldüm canim kizin oğlanlar kac kilo dogdu dedim ama :44: rabbim yardimcin olsun beb şimdi bisey yiyemiom die nasil vicdan azabı cekiom seni.çok iyi anlıyorum o yüzden
ayy gerçekten çok üzüldüm canim kizin oğlanlar kac kilo dogdu dedim ama :44: rabbim yardimcin olsun beb şimdi bisey yiyemiom die nasil vicdan azabı cekiom seni.çok iyi anlıyorum o yüzden
tmm canim byeeeeeeeeee
hic bilmrum cnm cumartesi doktira gttm hersey yolundydi kalp atisi gelisimi buyumesi fln ama iste
topik anamiz beni.hamileler sitesinden silebilir misin maalesef dun sbh itibariyle hamile degilimmmm(((((
kızlar hamile olup bilgisi olan yanıtlayabilirmi bugün itibariyle 7+4 hamileyim ve 2 gündür kasık ağrısı çekiyorum,böyle adet olacakmışım gibi ,kasıklarımda gergin bir ağrı var,şükür ki kanamam yok sizdede oldu mu bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?