Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

oyyy kıyamam yaaaa bebisler kac kilo doğdu canim vitamin kullanıyor musun bari

canım benim ilaç alerjim var ne kan ilcaı ne vitamin veremiyorlar bulantım azalsın diye ilacda veremiyorlar hersey cok yoruyor beni kansızlıkla başladım zaten ama kanda veremeyiz dediler ilaç denenicek sanırsam dua et yaa

nazee sorma kuzum persembe gece yine rahatsizlandim ates bulantı kusma cuma erkenden kadin dogumcuya gittim muayene oldum bebis buyumus 10+5gunluk dedi arayi 3gun kapatmis atesim icinde hiç bisey yapmadi acile gönderdi serum taktilar yeni yeni toparladimda hiç istahim kalmadi bisey yiyemiomm

ayy gerçekten çok üzüldüm canim kizin oğlanlar kac kilo dogdu dedim ama :44: rabbim yardimcin olsun beb şimdi bisey yiyemiom die nasil vicdan azabı cekiom seni.çok iyi anlıyorum o yüzden

canım ben kızımı doğurduktan sonra rahatsızlandım onlara hamileykende coook zor bir hamilelik yasamıstım ama ilaç alabiliyordum bu farklı zorlukda dua et çocuklar normal kiloda dogmustular
ben 30-45 dakika lık bir işim var beni merak etmeyinnbulusalım mı burdaaa

kızlar hamile olup bilgisi olan yanıtlayabilirmi bugün itibariyle 7+4 hamileyim ve 2 gündür kasık ağrısı çekiyorum,böyle adet olacakmışım gibi ,kasıklarımda gergin bir ağrı var,şükür ki kanamam yok sizdede oldu mu bu durum

benimde olmuştu hatta düşürücem mi acaba diye bile düşünmüştüm dinlenmeye çalış coook iyi geliyor

söylenecek çok şey yok aslında bunun üzerine Allahım sabrını versin... sonra da sağlıklı bir bebiş nasip etsin...

Günaydın herkese.... Gününüz çok güzel geçsin inşallah... Herkese kolaylıklar diliyorum

Hatırlatma yapayım kızlar istanbul buluşması Ocak 11 de gelecek olanlar bana özel mesajla ulaşsın

Işlerim biraz yoğun işyerinde ki nette de sorun var ondan dolayı çok fazla bakamıyorum online gözüktüğümde de yazamıyorum sayfalar açılmıyor

Günaydın herkese.... Gününüz çok güzel geçsin inşallah... Herkese kolaylıklar diliyorum

Hatırlatma yapayım kızlar istanbul buluşması Ocak 11 de gelecek olanlar bana özel mesajla ulaşsın

Işlerim biraz yoğun işyerinde ki nette de sorun var ondan dolayı çok fazla bakamıyorum online gözüktüğümde de yazamıyorum sayfalar açılmıyor

Nasılsınız?

Meltem canım çok zor bir durum ben de 3 hafta kendime gelemedim hep ağladım ama inan ki sakın bizden buradan kopma eşimden sonra burdaki arkadaşlarım öyle yardımcı oldu ki bana toparlayabildim kendimi şimdi yeni gebelik için birçok hazırlık yapıyorum tahliller testler ilaçlar felan.. Kendime iyi bakıyorum melek olan yavrumun kardeşi için.. Dikkat et kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…