Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

nsılsınız ?? benim adetime 7 gün var ama ateşim birden düştü (( bence bu ay da hamile değilim yine değilim değilim değilimmmmm (((((

nsılsınız ?? benim adetime 7 gün var ama ateşim birden düştü (( bence bu ay da hamile değilim yine değilim değilim değilimmmmm (((((

Canım dur bi hemen panik yapma.. Bekle bakalım... Olmadıysa da üzülme lütfen ya.. Elbet birgün mutlaka gebe olacağız Rabbimin izniyle..

Canım okadar erken düşmez ki dpo kaçtasın
canım dpo ne ki ??? ovulasyondan sonra 36.7-36.8 lerdeyken birden 36.3 e düştü (( adetimede 1 hafta var...
Canım dur bi hemen panik yapma.. Bekle bakalım... Olmadıysa da üzülme lütfen ya.. Elbet birgün mutlaka gebe olacağız Rabbimin izniyle..

üzülüyorum artık canım elimde değil ((

üzülüyorum artık canım elimde değil ((

Canım ben hemen gebe kalmıştım kürtaj oldum bu acıyı yaşadığım için onun acısını daha iyi bilirim belki seni tam anlayamam ama sabırlı olmakta fayda var ben de şimdi ikinci adetimi beklicem ama yeniden gebe kalır mıyım o korku sardı.. Mutlaka sıkıntı edecek bişiyimiz oluyor.. Hayırlı zamanı Rabbim bilir verir sıkma canını.. Benim bebeğim hayırlı zamanda gelmemiş demekki bak kürtaj oldum.. Rabbim verdiği zaman sonuna kadar ulaş inşallah sağlıkla..

s.a kıslarrrrrrrrrrr gününüz aydın dularınız kabul olsun inşşşş
nasılsınızz bakemm

bendeee cok karısıgım valla tatlım bugun işten ayrılıyorum onun uzuntusu var iş bulamazsam ne yapıcamm hıc bılmıyorummm ufffffff cok sıkıldım herseydenn herseyı dusunmektennn

aaa canım benim çok üzüldüm yılın ortasında neden öyle oldu ki...neyse sen sıkma canını illaki bi iş bulursun.. meslek neydi?

ayy inşş bacım inşşşş sen nasılsın balımm

inşalllllllaaaaahhhhh canım.. aşıydı dimi senin ki? benim halim çok karışık hiç tahmin edemicem bişey oldu geç yumurtlamışım adetin 15.günü yerine 20.günü yumurtlamışım.. bugün normal regli günümdü ama ateş topiginden ögrendigim kadarıyla 3-5 gün geç gelecek reglim.. dua et hiç gelmesin kuzucum 9 ay gelmesin..

evt canım ayın 30 da aşılama oldum balımm peki degerlendirdin mi yum yumun cok caşıltın mı?? ayy hadi inşşşşşşşşşşşşşş gelmezz pis kırmızılarr dualarım seninle tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…