canim dun sabah dusuk yaptimtelden girdigm icin takvimi silemiorum
nsılsınız ?? benim adetime 7 gün var ama ateşim birden düştü(( bence bu ay da hamile değilim yine değilim değilim değilimmmmm (((((
nsılsınız ?? benim adetime 7 gün var ama ateşim birden düştü(( bence bu ay da hamile değilim yine değilim değilim değilimmmmm (((((
canım dpo ne ki ??? ovulasyondan sonra 36.7-36.8 lerdeyken birden 36.3 e düştüCanım okadar erken düşmez ki dpo kaçtasın
Canım dur bi hemen panik yapma.. Bekle bakalım... Olmadıysa da üzülme lütfen ya.. Elbet birgün mutlaka gebe olacağız Rabbimin izniyle..
canım dpo ne ki ??? ovulasyondan sonra 36.7-36.8 lerdeyken birden 36.3 e düştü(( adetimede 1 hafta var...
üzülüyorum artık canım elimde değil((
üzülüyorum artık canım elimde değil((
Canım dpo demek yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı adetine 7 gün varsa erken bence
günaydınlarrr herkese
çok karışıgım canımsen nasılsın
s.a kıslarrrrrrrrrrrgününüz aydın dularınız kabul olsun inşşşş
nasılsınızz bakemm
hadi bakalım az kalmış iyi haberler ver bize çok ihtiyacımız var
bendeee cok karısıgım valla tatlım bugun işten ayrılıyorum onun uzuntusu variş bulamazsam ne yapıcamm hıc bılmıyorummm ufffffff cok sıkıldım herseydenn herseyı dusunmektennn
ayy inşş bacım inşşşşsen nasılsın balımm
inşalllllllaaaaahhhhh canım..aşıydı dimi senin ki? benim halim çok karışık hiç tahmin edemicem bişey oldu geç yumurtlamışım adetin 15.günü yerine 20.günü yumurtlamışım.. bugün normal regli günümdü ama ateş topiginden ögrendigim kadarıyla 3-5 gün geç gelecek reglim.. dua et hiç gelmesin kuzucum 9 ay gelmesin..
Günaydın canlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?