Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bebegim biz ayın 15.gün bitirdik sanıyoduk ama tamda 20.gün ve 21.gün sabah ne olduysa bi kıpraşmalar falan :78: derken aman varsa zarar verir mi bebege diye diye mik mik yaptık :78: kaçamak oldu yani.. bilinçsiz inşallah Rabbim mucizesini yollamaya vesile kılmıştır onları..

Canım benim güzel gönlüne göre Rabbim inşallah bebiş vermiştir.. Ben bişi sorucam.. Mesela yum yum günlerinde mik mik yapıyorsun eğer yumurta döllendiyse sonrasında mik mik yapmak zarar veriyor mu ona?

Günaydın bacılarrrr

ayyy ben bu gün çoookk heycanlıyım... bugün belli olacak nasipse dükkan muhabbetimiz.. ya olacak yada biz böle olucaz

sizlerle paylaşırsam belki birazda sinirlerim yatışır.. sabah benim çalıştığım markete (benim bürom değil, direk market) fare girmiş ve işin tuhafı bizim elemanda görüo ama müşteri var die bişi yapmıo. neyse anlatıodu. bende boş bulundum çığlık ataydın ya.. kaçardı dedim, ama o an müşterinin olduğunu bilmeyerek söledim. benim o salak, o kara cahil, bi (çok afedersiniz) boku bilmeyen ama herşeyin en iyisini bildiğini söleyen gerizekalı patronum da bana ' bağırılırmı kızım müşteri var, hastamısın sen dedi' bende dedim 'müşteri varsa bişi diemem yoksa bağırıp kaçırırdı die söledim dedim.. neyse aramızda salakça bi sohbet oldu ve bitti. ya adama bakarmısınız ya.. ay bide cevap veremiorum, şimdi ben hasta değilimde senden şüpheleniorum demek var ama .. adam küsüyo kızlar, tartıştığımızda küsüyo.. salak salak hareketler yapıo. hani 5 yaşında çocuklar birbiri ile küsünce sen git der kıskandırmak için diğerine sarılır ya, inanın öle salak salak şeyler yapıo.. diğer elemana kızımmm die sarılıo filan aklınca beni kıskandırıyo. sanki normalde ben kendime sarıldırtıyorumda.. hey Allahım yaaa.. kafanızı şişirdimse kusuruma bakmayın ama anlatmassam çatlardım..
ee sizlerde varmı güzel haberler?

Canım benim güzel gönlüne göre Rabbim inşallah bebiş vermiştir.. Ben bişi sorucam.. Mesela yum yum günlerinde mik mik yapıyorsun eğer yumurta döllendiyse sonrasında mik mik yapmak zarar veriyor mu ona?

canım saglıklı bi bebege bişeycik olmuyo 9 ay devam eden varmış.. ama düşük tehlikesi olunca ki benim durumumu biliyorsun doktorlar cinsel perhiz veriyo... ama o kadar küçükken sanmam bişey olsun benimki evham sadece..

bendeee cok karısıgım valla tatlım bugun işten ayrılıyorum onun uzuntusu var iş bulamazsam ne yapıcamm hıc bılmıyorummm ufffffff cok sıkıldım herseydenn herseyı dusunmektennn

canım üzme kendini yaa. Rabbim bi kapıyı kapatır diğer kapıyı açar.. zor durum biliorum anlıorumda seni.. neden hemen çıkıyorsun peki ? keşke iş bulupta çıksaydın ya canım..:26: sonra çok zor oluyo bilirim yaşadım.. iş aramak bile parayla.. yol parası, tel parası.. Allah yardımcın olsun inşallah gönlüne göre en kısa zamanda bi iş bulursun canım..

Anladım canım benim de kürtaj oldu ya o yüzden merak ettim sordum o kadar olumsuz bir etkisi varsa dikkat ederim diye..

hadi inşşş bacım inş aşk bebeşi geliyo desene

ayy denizim inşallah sağlıcakla tutunmuştur bebişin sana

günaydın canlarımmmm nasılsınız ne var ne yok? yaa bi ateş ölçmeye başladım, gelemez oldum buraya Ne ateşmiş arkadaş

bugün böyle uyandim canim birde son zamanlarda uyku problemi yaşıyorum kabuslar rüyalar görüyorum falan....

Sen nasılsin canim bence sen reglini bekle gelmeyecek o kırmızılar gelmeyecek

Allah Allah hamilelikten mi acaba.. hamilelerle ugraşırlarmış ya.. dualarını oku yat canım eşinde okusun ayetelkürsü çok iyi geliyor.. reglimide beklemedeyim zaten bugün adet günü sanıp ateş yükseldi diye çoştum ama malesef geç yumurtlamışım.. daha beklicem yani umutlanmak için erken.. hislerim bi gerçek olsa bu defa doguma hatta büyütmeye giden yola bi girsem inşallah bakalım

günaydın canlarımmmm nasılsınız ne var ne yok? yaa bi ateş ölçmeye başladım, gelemez oldum buraya Ne ateşmiş arkadaş

hoşgeldin tadlummm

ne olsun bende bi heycan bekliorum işte.. bugün belli olacak bizim dükkan işi ya heycandan ölücem :18::18:
sen nasılsın ateşin ne alemde

Azap cicegim mrb canim...

Esrarengizimmm ins tukkan isi olur :46

Deryam slm olsun sanada

Offfff netimmm kopuyooooo

son 8 günüm kaldıı :18::18::18: ALLAHIMMM yardım ettttttttttttttttttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…