- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
evt canım ayın 30 da aşılama oldum balımmpeki degerlendirdin mi yum yumun cok caşıltın mı?? ayy hadi inşşşşşşşşşşşşşş gelmezz pis kırmızılarr dualarım seninle tatlım
bebegim biz ayın 15.gün bitirdik sanıyoduk ama tamda 20.gün ve 21.gün sabah ne olduysa bi kıpraşmalar falan :78: derken aman varsa zarar verir mi bebege diye diye mik mik yaptık :78: kaçamak oldu yani.. bilinçsizinşallah Rabbim mucizesini yollamaya vesile kılmıştır onları..
Canım benim güzel gönlüne göre Rabbim inşallah bebiş vermiştir.. Ben bişi sorucam.. Mesela yum yum günlerinde mik mik yapıyorsun eğer yumurta döllendiyse sonrasında mik mik yapmak zarar veriyor mu ona?
bugün böyle uyandim canim birde son zamanlarda uyku problemi yaşıyorum kabuslar rüyalar görüyorum falan....
bendeee cok karısıgım valla tatlım bugun işten ayrılıyorum onun uzuntusu variş bulamazsam ne yapıcamm hıc bılmıyorummm ufffffff cok sıkıldım herseydenn herseyı dusunmektennn
canım saglıklı bi bebege bişeycik olmuyo 9 ay devam eden varmış.. ama düşük tehlikesi olunca ki benim durumumu biliyorsun doktorlar cinsel perhiz veriyo... ama o kadar küçükken sanmam bişey olsun benimki evham sadece..
bebegim biz ayın 15.gün bitirdik sanıyoduk ama tamda 20.gün ve 21.gün sabah ne olduysa bi kıpraşmalar falan :78: derken aman varsa zarar verir mi bebege diye diye mik mik yaptık :78: kaçamak oldu yani.. bilinçsizinşallah Rabbim mucizesini yollamaya vesile kılmıştır onları..
bugün böyle uyandim canim birde son zamanlarda uyku problemi yaşıyorum kabuslar rüyalar görüyorum falan....
Sen nasılsin canim bence sen reglini bekle gelmeyecek o kırmızılar gelmeyecek
günaydın canlarımmmmnasılsınız ne var ne yok? yaa bi ateş ölçmeye başladım, gelemez oldum buraya Ne ateşmiş arkadaş
hadi inşşş bacım inş aşk bebeşi geliyo desene
ayy denizim inşallah sağlıcakla tutunmuştur bebişin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?