- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
son 8 günüm kaldıı :18::18::18: ALLAHIMMM yardım ettttttttttttttttttttttttt
Anladım canım benim de kürtaj oldu ya o yüzden merak ettim sordum o kadar olumsuz bir etkisi varsa dikkat ederim diye..
aynen öyle daha geçen birine dedim ki bu ay ki çok motomot oldu falan filan dedim.. bak tutarsa aşk kuşu olucak benim bebişimnolur dua edin aklınıza geldikçe çok istedim rabbimden bu ay çooooooookkkkkkk :85:
aynen öyle daha geçen birine dedim ki bu ay ki çok motomot oldu falan filan dedim.. bak tutarsa aşk kuşu olucak benim bebişimnolur dua edin aklınıza geldikçe çok istedim rabbimden bu ay çooooooookkkkkkk :85:
Canım benim yaaaaa inşallah 8 günü değil 9 ay 10 günü böyle sabırsızlıkla heyecanla beklersin dilerim ki gönlünden geçen olmuştur
Ben dua ederken kimseyi ayırmıyorum Rabbim gönlü yanan herkese ne dileği varsa hayırla nasip etsin inşallah...
Aminnn icranım inşallah...Azap cicegim mrb canim...
Esrarengizimmm ins tukkan isi olur :46
Deryam slm olsun sanada
Offfff netimmm kopuyooooo
Kime küstün sen bakim he annemmm
Aminnn denizimm aminnn... tez vakitte inşallah..inşallah canım inşallah yatıp kalkıp onu diliyorum saglıklı bi evlat yuvamıza diye diye uyuyup uyanıyorum.. :85: hepimize nasip eder inşallah rabbim
slm kızlar nasılsınız ?
şükür canım iyi şimdilik buyuyoruz yavaş yavaş
şükür canım iyi şimdilik buyuyoruz yavaş yavaş
Ben dua ederken kimseyi ayırmıyorum Rabbim gönlü yanan herkese ne dileği varsa hayırla nasip etsin inşallah...
oyy hadi hayırlısı, olsun artık inşallahhhhoşgeldin tadlummm
ne olsun bende bi heycan bekliorum işte.. bugün belli olacak bizim dükkan işi ya heycandan ölücem :18::18:
sen nasılsın ateşin ne alemde
sağol hicranım sana da slmAzap cicegim mrb canim...
Esrarengizimmm ins tukkan isi olur :46
Deryam slm olsun sanada
Offfff netimmm kopuyooooo
ayy hadi az kalmışşş, hayırlı haberler olsun inşallah bacımmmson 8 günüm kaldıı :18::18::18: ALLAHIMMM yardım ettttttttttttttttttttttttt
Allahh kabul etsin kuzucummmBen dua ederken kimseyi ayırmıyorum Rabbim gönlü yanan herkese ne dileği varsa hayırla nasip etsin inşallah...
slm hoşgeldin, iyilik sen nasılsın?slm kızlar nasılsınız ?
selam kızlar...
nabersiniz bakalım???
as canim hg
hoşgeldin operammselam kızlar...
nabersiniz bakalım???
selam canım iyilik sen nasılsın? ateşe başladın mı?selam kızlar...
nabersiniz bakalım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?