Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen öyle daha geçen birine dedim ki bu ay ki çok motomot oldu falan filan dedim.. bak tutarsa aşk kuşu olucak benim bebişim nolur dua edin aklınıza geldikçe çok istedim rabbimden bu ay çooooooookkkkkkk :85:

vlaa hepimiz istiyozz bacımm inşş RABBİMİN gönlü büyük hepimize bu ay verir inşşşşşşşşşşşşşş

aynen öyle daha geçen birine dedim ki bu ay ki çok motomot oldu falan filan dedim.. bak tutarsa aşk kuşu olucak benim bebişim nolur dua edin aklınıza geldikçe çok istedim rabbimden bu ay çooooooookkkkkkk :85:

Ben dua ederken kimseyi ayırmıyorum Rabbim gönlü yanan herkese ne dileği varsa hayırla nasip etsin inşallah...

Canım benim yaaaaa inşallah 8 günü değil 9 ay 10 günü böyle sabırsızlıkla heyecanla beklersin dilerim ki gönlünden geçen olmuştur

ayy senin agzını severim ALLAH razı olsun bacımmmmmmmmmm inşşşş inşş hepimz inşşş
ALLAHIM ne muradın varsa versin ALAH razı olsunn balımm

Azap cicegim mrb canim...

Esrarengizimmm ins tukkan isi olur :46

Deryam slm olsun sanada

Offfff netimmm kopuyooooo
Aminnn icranım inşallah...
senin hamişlik nasıl gidio bakalımm

Kime küstün sen bakim he annemmm

yanlız kaldım perim kanadım kimse bana cvp yazmadı derkennn bi baktımm kızçelerim yavaş yavaş yazdılar
benim küslükte bukadarcık sürmüş oldu yani

inşallah canım inşallah yatıp kalkıp onu diliyorum saglıklı bi evlat yuvamıza diye diye uyuyup uyanıyorum.. :85: hepimize nasip eder inşallah rabbim
Aminnn denizimm aminnn... tez vakitte inşallah.. eğer benim bu ay tutarsa, olayın beyinde bittiği konusundaki tezi doğrulamış olacağım.. çünkü bebek die yatıp bebek die kalkarken, kaç gündür dükkan diye yatıp, dükkan die kalkıoruz.. belkim o odaklanmayla bebişi az düşünürüz de olur geliverir annesinin bi tanesi..

hoşgeldin tadlummm

ne olsun bende bi heycan bekliorum işte.. bugün belli olacak bizim dükkan işi ya heycandan ölücem :18::18:
sen nasılsın ateşin ne alemde
oyy hadi hayırlısı, olsun artık inşallahhh Malaz center mıydı? ateşi çözmeye çalışıyorum ben de daha

Azap cicegim mrb canim...

Esrarengizimmm ins tukkan isi olur :46

Deryam slm olsun sanada

Offfff netimmm kopuyooooo
sağol hicranım sana da slm iyi misin?

son 8 günüm kaldıı :18::18::18: ALLAHIMMM yardım ettttttttttttttttttttttttt
ayy hadi az kalmışşş, hayırlı haberler olsun inşallah bacımmm

Ben dua ederken kimseyi ayırmıyorum Rabbim gönlü yanan herkese ne dileği varsa hayırla nasip etsin inşallah...
Allahh kabul etsin kuzucummm

slm kızlar nasılsınız ?
slm hoşgeldin, iyilik sen nasılsın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…