assssssss hg bacımmmnaslsn cann
hoşgeldin havvammm
nasılsın bakalım.. :26: kocişle aran nasıl? düzeldimi :26:
oyy hadi hayırlısı, olsun artık inşallahhhMalaz center mıydı?
sağol hicranım sana da slmiyi misin?
ayy hadi az kalmışşş, hayırlı haberler olsun inşallah bacımmm
Allahh kabul etsin kuzucummm
slm hoşgeldin, iyilik sen nasılsın?
oyy hadi hayırlısı, olsun artık inşallahhhMalaz center mıydı?
iyi sayılırım cnm hoşbulduk sabah uyandığim da bana sarılıyordu bişey demedim çünkü bu gün mimik yapmalıyım da ondan bu ay olmzsa mart ayına kalacak çünkü ee sizler nasılsınız bakemmm dükkan işi ne oldu çiceğim kaç gün kaldı maç sonuçlarını belli olacağina
iyi sayılırım cnm hoşbulduk sabah uyandığim da bana sarılıyordu bişey demedim çünkü bu gün mimik yapmalıyım da ondan bu ay olmzsa mart ayına kalacak çünkü ee sizler nasılsınız bakemmm dükkan işi ne oldu çiceğim kaç gün kaldı maç sonuçlarını belli olacağina
selam kızlar...
nabersiniz bakalım???
oyy hadi hayırlısı, olsun artık inşallahhhMalaz center mıydı? ateşi çözmeye çalışıyorum ben de daha
sağol hicranım sana da slmiyi misin?
ayy hadi az kalmışşş, hayırlı haberler olsun inşallah bacımmm
Allahh kabul etsin kuzucummm
slm hoşgeldin, iyilik sen nasılsın?
bu gün nasipse eşim görüşcek, bu gün belli olacak canım :18::18: Hayırlısıysa olsun ne diim
iyi yapmışsın uzatmamakta.. mikmik günleri önemli canıminşallah tutar da bebişler gelir bu ay hepimizin
asssssssssssssss hgggggggggggg cann hgg
as canim hgiyi bakalım yuvarlanip gidioz sen nasilsin
hoşgeldin operamm
kendi adımaaa, sinirliiheycanlııı :18::18: ve umutluyum
sen nasılsın operam
selam canım iyilik sen nasılsın? ateşe başladın mı?
iyiyim canim şükür bu halimize
Aminnn icranım inşallah...
senin hamişlik nasıl gidio bakalımm
yanlız kaldım perim kanadım kimse bana cvp yazmadı derkennn bi baktımm kızçelerim yavaş yavaş yazdılar
benim küslükte bukadarcık sürmüş oldu yani
Aminnn denizimm aminnn... tez vakitte inşallah..eğer benim bu ay tutarsa, olayın beyinde bittiği konusundaki tezi doğrulamış olacağım.. çünkü bebek die yatıp bebek die kalkarken, kaç gündür dükkan diye yatıp, dükkan die kalkıoruz.. belkim o odaklanmayla bebişi az düşünürüz de olur geliverir annesinin bi tanesi..
ALLAH iyilik versin balımmbnde cumaya kadr durmk yok mik mike devam
8 günüm kaldı canım :18::18:
bu gün nasipse eşim görüşcek, bu gün belli olacak canım :18::18: Hayırlısıysa olsun ne diim
iyi yapmışsın uzatmamakta.. mikmik günleri önemli canıminşallah tutar da bebişler gelir bu ay hepimizin
hadi yaaa :26: canım sen aşılama denedin mi?? tüp özeldemi ol dedi :nasıl olayım işte, ateş mateş yalan oldu.. doktor normal yolla hamile kalman imkansız tüp yapcaksın dedi.
onun şokunu atlatmaya çalışıyoruz, darmadağın olduk..
hormon testlerimi falan yaptırıp hazır oldugum zamanı bekliycez işte.. (eşimin sperm sayısı,yapısı,hareketi cok cok cok az)
Gunaydin kizlarr.
Ne var ne yok bakalmmm
nasıl olayım işte, ateş mateş yalan oldu.. doktor normal yolla hamile kalman imkansız tüp yapcaksın dedi.
onun şokunu atlatmaya çalışıyoruz, darmadağın olduk..
hormon testlerimi falan yaptırıp hazır oldugum zamanı bekliycez işte.. (eşimin sperm sayısı,yapısı,hareketi cok cok cok az)
canimmm bu gunumuze sukur rabbim dermansız dert vermesin.... Esin ilk kez mi test yaptirdi
günaydın nefesimmmmm iyilik senden naberGunaydin kizlarr.
Ne var ne yok bakalmmm
hadi yaaa :26: canım sen aşılama denedin mi?? tüp özeldemi ol dedi :
as hg bacımmm
hmmmm yoğunsun yani bu hafta işalah senin koçiş gol atmıştırrrrrrrrr
işALKAH CNM RABBİM HERKEZİN GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN BEN İKİZ İSTİYORUM KIZLARRRRRRRRRRRRRRR
Hosbulduk cnm .nasil gidiyor.kac gun gecti asilamanin uzerinden
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bacımm inşşşşşRABBİM herkezin gönlüne göre versin inşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?