Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

assssssss hg bacımmm naslsn cann

hoşgeldin havvammm
nasılsın bakalım.. :26: kocişle aran nasıl? düzeldimi :26:

iyi sayılırım cnm hoşbulduk sabah uyandığim da bana sarılıyordu bişey demedim çünkü bu gün mimik yapmalıyım da ondan bu ay olmzsa mart ayına kalacak çünkü ee sizler nasılsınız bakemmm dükkan işi ne oldu çiceğim kaç gün kaldı maç sonuçlarını belli olacağina

ayy inşşşşşşşşşşşşş bacımm inşşşşşşşşşş sen nasılsın deryamm

ALLAH iyilik versin balımm bnde cumaya kadr durmk yok mik mike devam
8 günüm kaldı canım :18::18:

bu gün nasipse eşim görüşcek, bu gün belli olacak canım :18::18: Hayırlısıysa olsun ne diim
iyi yapmışsın uzatmamakta.. mikmik günleri önemli canım inşallah tutar da bebişler gelir bu ay hepimizin

selam kızlar...
nabersiniz bakalım???

hoşgeldin slm balım iyidir senden naber tüpcü babaya gidecektiniz ne oldu naasıl gidiyor

hoşbulduk iyi sayılırım cnm düne göre eeee ne var ne yokkkkkkkk

aminnnnnnnnn inşş cümlemizin dükanınız hayrlı olsun bacımm inş olur istediginz gibi

asssssssssssssss hgggggggggggg cann hgg

as canim hg iyi bakalım yuvarlanip gidioz sen nasilsin

hoşgeldin operamm
kendi adımaaa, sinirlii heycanlııı :18::18: ve umutluyum
sen nasılsın operam

selam canım iyilik sen nasılsın? ateşe başladın mı?

nasıl olayım işte, ateş mateş yalan oldu.. doktor normal yolla hamile kalman imkansız tüp yapcaksın dedi.
onun şokunu atlatmaya çalışıyoruz, darmadağın olduk..
hormon testlerimi falan yaptırıp hazır oldugum zamanı bekliycez işte.. (eşimin sperm sayısı,yapısı,hareketi cok cok cok az)

inşallah canım inşallah.. bebekte arada kaynasın gelsin

ALLAH iyilik versin balımm bnde cumaya kadr durmk yok mik mike devam
8 günüm kaldı canım :18::18:

hmmmm yoğunsun yani bu hafta işalah senin koçiş gol atmıştırrrrrrrrr

işALKAH CNM RABBİM HERKEZİN GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN BEN İKİZ İSTİYORUM KIZLARRRRRRRRRRRRRRR

hadi yaaa :26: canım sen aşılama denedin mi?? tüp özeldemi ol dedi :
Gunaydin kizlarr.
Ne var ne yok bakalmmm

as hg bacımmm

Tupcu arkadasimmn
Hakkimizda hayirlisi

hmmmm yoğunsun yani bu hafta işalah senin koçiş gol atmıştırrrrrrrrr

işALKAH CNM RABBİM HERKEZİN GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN BEN İKİZ İSTİYORUM KIZLARRRRRRRRRRRRRRR

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bacımm inşşşşş RABBİM herkezin gönlüne göre versin inşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…