Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canimmm bu gunumuze sukur rabbim dermansız dert vermesin.... Esin ilk kez mi test yaptirdi

evet ilk kez ama görseniz ikinciyi istemezsiniz yani.. zaten çok zorlandı, strese girdi, ben de hsg sonrası triplere girdim..
yapcak bir sey yok..

ben şimdi dışarı cıkıyorum bilgi vereyim dedim size ben artık ov.testi, ateş ölçme, yum takibi vs yapmıyorum

ayy senin agzını severim ALLAH razı olsun bacımmmmmmmmmm inşşşş inşş hepimz inşşş
ALLAHIM ne muradın varsa versin ALAH razı olsunn balımm

Amin canımmmmm hepimizden Allah razı olsun ballı lokmalı bebişler gelsin

yanlız kaldım perim kanadım kimse bana cvp yazmadı derkennn bi baktımm kızçelerim yavaş yavaş yazdılar
benim küslükte bukadarcık sürmüş oldu yani

Senin küslüğünü yerim benn kızzz

herkese gunaydınn canlarım
opera canım benim bence teşhis konulması cok önemliydi yolu yarıladın demektir sperm sayısı az diyorsunda hiç bulanamaynlar var ameliyatla 1-2 tanecik sperm buluyorlar yani neler var. sizde sıfır değil anladığım kadarıyla bu demek oluyorki moralini bozma sakin ol ve izleyeceğiniz yola odaklan yeter.

deniz gülüm sendende ben şüpheleniyorum ya vücudun ciddi hazırlık yapıyor bebeğe ve vücut artık kesin istiyor yada sen bu ay hamilesin yumurtlama gunun 2 sefer oldu ve sen farketmedin diyorum

aman ne cok yazdım beaa

pipilerini kukularini gosterirler mi ki ikili yaptircan mi canim

aslında gostericegini sanmam zira görenlerin ultrason aletleri iyi diyorum ben yani ben öğrenemem gibi kullanıyorum oyumu
ikili testide yaptırma konusu orada esas karar veriririm ama yaptırırım yaaa zira digerlerindede yaptırmıstımya sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…