Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benimkide gosterirse bile sevgili dr mun soyleyecegini hic sanmiyorum

Iki konusunda kararsizim canim yaptirmayabilirim cuma gunu dr ile konusunca kesinlesir

hicranımm cuma günü dr a gidiyomuşsun hayırlı haberler alırsın inşşş bacım inşş yigenimizi gör bakalım

benimkide gosterirse bile sevgili dr mun soyleyecegini hic sanmiyorum

Iki konusunda kararsizim canim yaptirmayabilirim cuma gunu dr ile konusunca kesinlesir

cnm ikiliyi yaptırsan iyi olur, ben de ikiliyi yaptırdım üçlüyü yaptırmayacam, 20.haftada da ayrıntılı ultrasona girecem...

evet cuma günü ins bi aksilik olmazsa iyiyim canim sen nasılsın

işallah bi aksilk olmaz cnm dualarımız seninle iyi sayılırım cnm drr ya perşembe ya cuma gel dedi çatlatlatmaiğnesi verecek miş sence hangi gün gideyimm:26::26::26:

ayy inşşşşşşşşşşşşş bacımm inşşşşşşşşşş sen nasılsın deryamm
walla ne biliyim, iyi gibiyim bacım napiyim, bi o topik bi bu topik takılıyorum

ewet deryammmm MALAZ CENTER
Malçok daha iyi olmazmıydı

hoşgeldin slm balım iyidir senden naber tüpcü babaya gidecektiniz ne oldu naasıl gidiyor

hoşbulduk iyi sayılırım cnm düne göre eeee ne var ne yokkkkkkkk
eşinle aran nasıl peki tatlım? buzlar eridi mi?

hadi yaa, hiç haberim olmadı bundan... olsun yine de bi umut var, az da olsa sperm varmış bak, ya o da olmasaydı.. buna da şükür be operam

Gunaydin kizlarr.
Ne var ne yok bakalmmm
selammm iyilik sen nasılsın canım?

Günaydın kızlarrrr nasılsınız
günaydın canımm, iyilik sen nasılsın?

günaydınn

bnde senin gibiyim datlumm

eridi gibi cnm sabah uyandığimda bana sarılıyordu ben uyanınca kalktı giyindi işe gitti kahvaltı bile yapmdık beni öpmeden gitti okula akşam kesin barışmalıyım mmimik yapmam gerek

sanada günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…