topikte ilk kez sen kiz dedinhadi bakalım
bnde senin gibiyim datlumm
eridi gibi cnm sabah uyandığimda bana sarılıyordu ben uyanınca kalktı giyindi işe gitti kahvaltı bile yapmdık beni öpmeden gitti okula akşam kesin barışmalıyım mmimik yapmam gerek
ins canim sagol.... Persembe cuma kacinci gunun canim
rabbim herkese bu heyecanlari yasatsin
25 aralıkta reglim başladı cnm perşembe günü 16 gün oluyor dün biraz daha büyüsünler cuma yada perşembe gel çatlatma iğnesşi vericez dedi 2 yumoş var miş biri sağda biri solda cnm :26::26:
himmmm sen klomen mi kullanmıştın sadece birde yumurtalar kac mm dedi mi dr bence kesin 16.gun git gec mi yumurtluosun ki
kızlar günaydın.Cumartesi günü test yaptım pozitif çıktı dün hastanede kan verdim bthcg 1311 çıktı hamileyim çok mutluyum darısı isteyen herkeseeeeeeeeeee:)
hadi yaaakızlar günaydın.Cumartesi günü test yaptım pozitif çıktı dün hastanede kan verdim bthcg 1311 çıktı hamileyim çok mutluyum darısı isteyen herkeseeeeeeeeeee:)
kızlar günaydın.Cumartesi günü test yaptım pozitif çıktı dün hastanede kan verdim bthcg 1311 çıktı hamileyim çok mutluyum darısı isteyen herkeseeeeeeeeeee:)
bende pipili hissediyorum bakalım artık
eritin eritinolmadı mola verin küslüğe, mikmikten sonra devam edersiniz triplerinize bu fırsat kaçmaz bak
MAŞALLAHhadi inşş bacım inşşşşşşşşşşş
himmmm sen klomen mi kullanmıştın sadece birde yumurtalar kac mm dedi mi dr bence kesin 16.gun git gec mi yumurtluosun ki
herkese iyi günler veli toplantısı var bakalım öğretmen neler diyecek gitmek lazım ama midemde fena napalım herkes uzatsın bakiiim yanagını
serophenede klomenin ayni canim glifor mu ne oda kilo almaman icin sanirin insulini dengeleyici die biliorum yumurtanin kac mm oldugunu sor...
yumurtlama düzensiz canım doğru ama ilaç kullandın benim hep 12. Gun yumoslar buyumus oluyordu ignemide 12. Gun oluyodum
güle güle canım dikkat et kendine
serophenede klomenin ayni canim glifor mu ne oda kilo almaman icin sanirin insulini dengeleyici die biliorum yumurtanin kac mm oldugunu sor...
yumurtlama düzensiz canım doğru ama ilaç kullandın benim hep 12. Gun yumoslar buyumus oluyordu ignemide 12. Gun oluyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?