Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bnde senin gibiyim datlumm

eridi gibi cnm sabah uyandığimda bana sarılıyordu ben uyanınca kalktı giyindi işe gitti kahvaltı bile yapmdık beni öpmeden gitti okula akşam kesin barışmalıyım mmimik yapmam gerek

eritin eritin olmadı mola verin küslüğe, mikmikten sonra devam edersiniz triplerinize bu fırsat kaçmaz bak

ins canim sagol.... Persembe cuma kacinci gunun canim

25 aralıkta reglim başladı cnm perşembe günü 16 gün oluyor dün biraz daha büyüsünler cuma yada perşembe gel çatlatma iğnesşi vericez dedi 2 yumoş var miş biri sağda biri solda cnm :26::26:

kızlar günaydın.Cumartesi günü test yaptım pozitif çıktı dün hastanede kan verdim bthcg 1311 çıktı hamileyim çok mutluyum darısı isteyen herkeseeeeeeeeeee:)

25 aralıkta reglim başladı cnm perşembe günü 16 gün oluyor dün biraz daha büyüsünler cuma yada perşembe gel çatlatma iğnesşi vericez dedi 2 yumoş var miş biri sağda biri solda cnm :26::26:

MAŞALLAH hadi inşş bacım inşşşşşşşşşşş

kızlar günaydın.Cumartesi günü test yaptım pozitif çıktı dün hastanede kan verdim bthcg 1311 çıktı hamileyim çok mutluyum darısı isteyen herkeseeeeeeeeeee:)

Gözun aydın canım Masallah 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64:

hadi yaaa gözünüz aydınnn hayırlı olsunnn, inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

ayy gözün aydın bacımmmmmmmm darısı bizlere inşşş

bende pipili hissediyorum bakalım artık birde kiz olursa kv ismi olacak ya gönlüm erkekten yana.... Sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez kv ismi olur ne yapalım.... Şimdi birde şöyle düşünüyorum kv ismini koymamak için erkek istiom erkek olursada kesin karisirlar isim mevzuna sanki erkek olunca ses cikarmicaklar mi kendi kendime sinir oldum şimdi

eritin eritin olmadı mola verin küslüğe, mikmikten sonra devam edersiniz triplerinize bu fırsat kaçmaz bak

aynen sanırım biz tedavisiz bebğimiz olmayacak

tebrik edeim canım hayırlı olsun darısıda bize işalahhhhhhhh

MAŞALLAH hadi inşş bacım inşşşşşşşşşşş

sağol cnm benim

himmmm sen klomen mi kullanmıştın sadece birde yumurtalar kac mm dedi mi dr bence kesin 16.gun git gec mi yumurtluosun ki

yumurtanın kaç mm olduğunu söylemedi cnm serophene 50mg ve glifor 850 mg verdi cnm yumurtlama her ay düzenli olmuyormuş bunuda zaten ilaçla sağladı cnm perşembe günü giderim ozaman

herkese iyi günler veli toplantısı var bakalım öğretmen neler diyecek gitmek lazım ama midemde fena napalım herkes uzatsın bakiiim yanagını

moral sıfır yine bu ayda olmadı adet oldum . rahim filminden sonraki aylarda hamiş olma ihtşimali artıyor demişlerdi iyice kendimi kaptırmıştım bi baktım gününde adet oldum canım yine cok sıkıldı sanırım hiç bebişim olmucak bu gidişle

serophenede klomenin ayni canim glifor mu ne oda kilo almaman icin sanirin insulini dengeleyici die biliorum yumurtanin kac mm oldugunu sor...

yumurtlama düzensiz canım doğru ama ilaç kullandın benim hep 12. Gun yumoslar buyumus oluyordu ignemide 12. Gun oluyodum

cnm bilmem ki benm şmdi 31 aralıkta regli olmam gerekirken 25 aralıkta oldum onun etksi mi oldu acaba bide 10 cu gün bitti reglim:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…