bilmiyorum ki olabilir yummuşlar büyüdüyse sorun yok
bilmiyorum ki olabilir yummuşlar büyüdüyse sorun yok
canim bu kistleri takma onlar olur adetle atılır yine olur falan düzenli regl olduğun surece kist olma ihtimali azalır benim tedaviye basladigimda vardi düzenli regl olunca gitti kistler simdi yok olsa dr söylerdi birde düzenli regl olamazdim.... Dogumdan sonrada yine devam eder bu pko çünkü kesin tedavisi yok
nerden çıktı bu kistler ya şimdicnm hamile kalınca geçiyormu bu yoksa doğum yapınca tekrarmı başlıyor kistler oluşmaya bide sende kistler varken mi hamile kaldın çok soru sordum kusura bakmacnm çaresizim napayım
moral sıfır yine bu ayda olmadı adet oldum . rahim filminden sonraki aylarda hamiş olma ihtşimali artıyor demişlerdi iyice kendimi kaptırmıştım bi baktım gününde adet oldum canım yine cok sıkıldı sanırım hiç bebişim olmucak bu gidişle
canim bu kistleri takma onlar olur adetle atılır yine olur falan düzenli regl olduğun surece kist olma ihtimali azalır benim tedaviye basladigimda vardi düzenli regl olunca gitti kistler simdi yok olsa dr söylerdi birde düzenli regl olamazdim.... Dogumdan sonrada yine devam eder bu pko çünkü kesin tedavisi yok
havam bacımm benmde kistlerim vardıı s.kürü ile gecti gerci edetimi günlerini bozdu ama kistlerim yok oldu dr dedi kistlerin gitmiş dedi s.kürü yaptı dedim içimden cünkü ilaç kullanmamıştım üzülmee geciyoo sende dene istersen canımm:
RABBİM şifa versin inş tez zamnda kurtulursun inşş bide ayagını hep sıcak tut
kısmet canım herşey sıkma canını bizlerde bekliyoruz aylardır rahim filmi de çekildik ama olmadı fos yani Allah yardımcımız olsun inş.
Çok uyku baskii yaa.... Ayran ictim ondan mi aceba
çok sağol cnm perşembe günü bi gideyim ne diyecek işalah musmutlu gelirim
cnm zaten bu ay olmazsa 15 tatilde kocam amaliyat olacak bende o ay soğan kürü yaparım hayırlısı olsun ne diyim cnm sen pkolu musun
gündüz uyuyamam ki canim böyle mala bagliyorum
Kızlar birde bisey dicem dudagimda ucuk var bi türlü kabuk baglayamadi surekli soyuluyo ne yapim buna ben böyle giderse iyilesemeyecek
ama kremde kullanamam kiii agzima falan kaçar
kuzucuuummmm sen nasılsın :26:selammmm nasilsinizzzz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?