Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bilmiyorum ki olabilir yummuşlar büyüdüyse sorun yok

nerden çıktı bu kistler ya şimdi cnm hamile kalınca geçiyormu bu yoksa doğum yapınca tekrarmı başlıyor kistler oluşmaya bide sende kistler varken mi hamile kaldın çok soru sordum kusura bakmacnm çaresizim napayım

Son düzenleme:
canim bu kistleri takma onlar olur adetle atılır yine olur falan düzenli regl olduğun surece kist olma ihtimali azalır benim tedaviye basladigimda vardi düzenli regl olunca gitti kistler simdi yok olsa dr söylerdi birde düzenli regl olamazdim.... Dogumdan sonrada yine devam eder bu pko çünkü kesin tedavisi yok

havam bacımm benmde kistlerim vardıı s.kürü ile gecti gerci edetimi günlerini bozdu ama kistlerim yok oldu dr dedi kistlerin gitmiş dedi s.kürü yaptı dedim içimden cünkü ilaç kullanmamıştım üzülmee geciyoo sende dene istersen canımm :
RABBİM şifa versin inş tez zamnda kurtulursun inşş bide ayagını hep sıcak tut

kısmet canım herşey sıkma canını bizlerde bekliyoruz aylardır rahim filmi de çekildik ama olmadı fos yani Allah yardımcımız olsun inş.

çok sağol cnm perşembe günü bi gideyim ne diyecek işalah musmutlu gelirim

cnm zaten bu ay olmazsa 15 tatilde kocam amaliyat olacak bende o ay soğan kürü yaparım hayırlısı olsun ne diyim cnm sen pkolu musun

kısmet canım herşey sıkma canını bizlerde bekliyoruz aylardır rahim filmi de çekildik ama olmadı fos yani Allah yardımcımız olsun inş.

doktor 5 günlük bir ilaç verdi bakalım onun etkisi olucak mı adtein ikinci yada üçüncü günü içilmeye baslancakmış

Kızlar birde bisey dicem dudagimda ucuk var bi türlü kabuk baglayamadi surekli soyuluyo ne yapim buna ben böyle giderse iyilesemeyecek

yok hayr pko yok bnde şükür bacım dene derim s.kürünü

Yaaa bunlardan yapmak istiom ben

Eklentiler

• $bebe.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $erkek-bebek-orgu-modelleri7.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 38

Eklentiler

• $erkek-bebekler-i_in-mavi-ceket-bere-ve-atk_-modelleri.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 26
  • $830642-112x150-2.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $481788_446634752072457_547133577_n.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar birde bisey dicem dudagimda ucuk var bi türlü kabuk baglayamadi surekli soyuluyo ne yapim buna ben böyle giderse iyilesemeyecek

cnm ruj sürüyorlar geçsin diye ama sen bence ezzaneden merhem al cnm daha etkili çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…