- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Yaaa bunlardan yapmak istiom ben
yok hayr pko yok bnde şükür bacım dene derim s.kürünü
selammmm nasilsinizzzz(
ama kremde kullanamam kiii agzima falan kaçar
herkese gunaydınn canlarım
opera canım benim bence teşhis konulması cok önemliydi yolu yarıladın demektir sperm sayısı az diyorsunda hiç bulanamaynlar var ameliyatla 1-2 tanecik sperm buluyorlar yani neler var. sizde sıfır değil anladığım kadarıyla bu demek oluyorki moralini bozma sakin ol ve izleyeceğiniz yola odaklan yeter.
deniz gülüm sendende ben şüpheleniyorum ya vücudun ciddi hazırlık yapıyor bebeğe ve vücut artık kesin istiyor yada sen bu ay hamilesin yumurtlama gunun 2 sefer oldu ve sen farketmedin diyorum
aman ne cok yazdım beaa
bizim sirket bıraz durumu kötü oyuzden ısten cıkaıyolar benım bölüm muhasebe-finans canım
ehhhh canim iyi olmaya calisiorum ewde degilim kv kaliyorz kendimi toplayana kadarkuzucuuummmm sen nasılsın :26:
as hg bacımm gecmiş olsunn bacımm
çok sağol cnm ben pkoluyumda
deniycem soğan kürünü
slm cnm bi iyiyiz sen nasılsın cnm geçmiş olsun çok üzüldüm cnm
canım pkoya nasl oluyo faydası bilmiyorum inşşşşş
sende faydasını görürsün inşşş bacımm tekrar gecmiş olsunn ilaçla kulanmıcan bide
bitkisel merhemler var cnm evde hazılana bilir nette istersen bi bak[/QU
İnşallah herşey iyi olur Rabbim hayırlısını versinbu soruyu iyiyim diye cevaplamak istiyorummmmmmmmmm:84: ama olmuyorrr
Tatlım yarına kaldı görüşme hayırlısı bakalım yoksa evdeyimbüyüsün pıtırcık cnm iş buldun mu var mı yeni haberler:26:
oyyy bebişin cilveleri annesiiişükürr büyüyo MAŞALLAH
ben de yaşamk istiyomm migdem bulansın başım dönsüninşşş ALLAHIMMM
çok sağol cnm ben pkoluyumda
deniycem soğan kürünü
slm cnm bi iyiyiz sen nasılsın cnm geçmiş olsun çok üzüldüm cnm
bitkisel merhemler var cnm evde hazılana bilir nette istersen bi bak
kuzucukummmmm yazdım ama görmedin naber
:kızlar günaydın.Cumartesi günü test yaptım pozitif çıktı dün hastanede kan verdim bthcg 1311 çıktı hamileyim çok mutluyum darısı isteyen herkeseeeeeeeeeee:)
kiyamammm sanaa.....
:26::26::26::26::26:
aynen sanırım biz tedavisiz bebğimiz olmayacak
tebrik edeim canım hayırlı olsun darısıda bize işalahhhhhhhh
sağol cnm benim
yumurtanın kaç mm olduğunu söylemedi cnm serophene 50mg ve glifor 850 mg verdi cnm yumurtlama her ay düzenli olmuyormuş bunuda zaten ilaçla sağladı cnm perşembe günü giderim ozaman
:
1311 mitebrikler canım hayırlı olsun çok şaşırdım ilk ögrnemene göre çok yüksekmiş ohh darısı bizlere kaçgün geçti reglinden..
Serap abla nerelerde :44:
tebrikler canim sağlıkla al kucağına.inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?