Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

senin agzın bal yesin emi inşallah canım inşallah... sizinkilere kardeşcikler gelsin artık

Yaaa bunlardan yapmak istiom ben

bu soruyu iyiyim diye cevaplamak istiyorummmmmmmmmm:84: ama olmuyorrr
İnşallah herşey iyi olur Rabbim hayırlısını versin
büyüsün pıtırcık cnm iş buldun mu var mı yeni haberler:26:
Tatlım yarına kaldı görüşme hayırlısı bakalım yoksa evdeyim
oyyy bebişin cilveleri annesiii şükürr büyüyo MAŞALLAH
ben de yaşamk istiyomm migdem bulansın başım dönsün inşşş ALLAHIMMM

Rabbim herkese nasip etsin ama mide bılantısını asla nasip etmesin çom kötü bana da dua edin dualarım sizinle

kızlar günaydın.Cumartesi günü test yaptım pozitif çıktı dün hastanede kan verdim bthcg 1311 çıktı hamileyim çok mutluyum darısı isteyen herkeseeeeeeeeeee:)
:
1311 mi tebrikler canım hayırlı olsun çok şaşırdım ilk ögrnemene göre çok yüksekmiş ohh darısı bizlere kaçgün geçti reglinden..

selam kızlar bende yenı katıldım aranıza pcos var bendede 6 aydır çocuk ıstıyoruz ama malesef olmuyor doktorum glifor 1000 mg verdı bır bucuk aydır kullanıorum gecen ay 18ınde az da olsa regl olgum sımdı ocağın 18ınde tekrar olmam gerekiyor ama dün kahve rengi akıntı şeklınde akıntım oldu az once yıne oldu daha 12 gun var ama bu ne olabılır sızce yardımmmmm :18:

herkese teşekkür ederim evet bthcg 1311 çıktı ve reglm geçmemişti tam regl olacağım gün test yaptım pozitifti sonra kan verdim değerim 1311 çıktı darısı sizlere inşallah

:
1311 mi tebrikler canım hayırlı olsun çok şaşırdım ilk ögrnemene göre çok yüksekmiş ohh darısı bizlere kaçgün geçti reglinden..

regl geçmedi.Tam olacağım gün test yaptım hamile olduğumu öğrendim.darısı sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…