Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gözun aydın canım Masallah 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64:
teşekkür ederim darısı sizlere inşallahhh:)

ablammm afiyet olsun.... Merak ettim seni sadece yazmayınca dunde konusamadik bugunde gorunmedin

şu iki gündür iş yerinde olaylar biraz karıştı .. ben bile işime yetişemiyorum.. baktığım zamanda geçmişi okuyup öyle geliyorum. hayırlısı ile inşallah şu dönemi atlatırız.. sanki her şey benim hamileliğimi beklemiş gibi... bi geçsin sorunlar yine yanınızdayım eğer bana ihtiyacın olursa özelden yaz görür görmez cevap yazarım canım... bebişini görmene çok az kaldı.. inşallah hayırlı haberlerini alırız bebişle senin canım... yazmıyorum ama hepinizi takip ediyorum....

deger cok güzel masallahhhh canim muayene oldun mu
evet değerim iyi çıktı çok şükür muayene oldum ultrasonla baktı doktor ama henüz keseyi göremiyoruz bunun için erken cumartesi bakalım keseyi görürüz ozaman dedi sabırsızlıkla bekliyorum 9 aydır deniyorduk olmuyordu nihayet tutturduk şükürler olsun

bazen öyle oluyor her şey üst üste gelip insani bunaltiyor ablam geçer ins tum sikintilar baban nasil oldu

Uykularim duzenim bozuldu yine ablam birde bu tansiyon dusuklugu beni cok halsiz yapio... Bende cok heyecanliyim ins bebisimi hareketlerini gorurum uzun uzun... Babamizida iceri alirlar ins

inşallah canım... babam dün dr gitti biraz iyileşme var demiş.. Allah'ıma şükürler olsun... uyku düzeninin bozulması çok normal... cinsiyet öğrenince ve bebiş yukarı çıkınca düzeliyor birazcık rahatlamış oluyorsun.. bizim babamızda biliyorsun yeni tanıştı ve cinsiyetini gösterdi. babalarını bekliyorlar herhalde.. 16. haftayla 12. hafta arasında dağlar kadar fark oluyor... 1 ay sonra gözlerine inanamayacaksın... benim bulunduğum hafta da bende çok tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. ağzına yarım saatte bir bir şeyler at. duba olacağız artık ama ne yapalım bebişler için mecburrrrrrrr...

neden kimse cevap vermiyooooo

cnm ben yeni öğrendim yani dün öğrendim pko olduğumu hormonlar dengesizleştiğinde oluyor cnm bi dr gözük derim
slm ben geldim yemeğimi ham yapıp geldim naberrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tekrar geçmiş olsun ablam......

Uyku duzenimin bozulmasinin nedeni yuz ustu yatmayayim die sola yatmaya cabalamamdan... Ins en kisa zamanda vazgecerim.yuz ustu yatmaktann... Uykunun icinde değişio pozisyon...

Geçen devlete gittiğim dr 20.haftaya kadar tuzlu yiyeceksin dedi artik tuzlu yiyom

Benim dr cins biliosun ablam esimi yine almaz iceri cinsiyet tahmini yapacaginida sanmiyorum

teşekkür ederim canım..

maalesef yatma pozisyonu alışkanlığımızdan vazgeçemiyoruz ama senin yüzüstü yatman iyi değil tabi bende sağdan başka tarafa yatamazdım.. benimde ondan oluyordu. valla epey kavga ettim benim minişle ama kazanan o oldu. dün akşamda mesela ne sağa ne sola yatırdı dümdüz yat dedi öyle yattım. yoksa acayip tekmeliyor beni.. bi zıplıyorum evdeki herkes önceden noluyor diye önce yanıma geliyor ama artık alıştılar artık yüzüme bakıp gülüyorlar

ben artık dr umu değiştirdim canım doğum yaptıracak doktorumla görüşüyorum artık.. 20. haftada gideceğim. 2li testte sorun olmadığından ve sırtında da şükür bir şey olmadığından 3lü ve 4lü testi istemedi. daha sonra ayrıntılı çektiririz dedi. babamızda kulaklarıyla duyduğundan o da artık bir şey demiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…