en kısa zamanda aramıza bekliyoruz canım sen güçlü bi kadinsinkiyamammm sanaa.....
toparlicam canim toparlicam da iste
kurudu canim aslinda ama uzeri kabuk bagliyo sabaha kadar sabah soyuluyor gecemedi
bende klasik yeleklerden sevmiom canimda bunlar gerçekten çok cici yaaa
hadi yaaagözünüz aydınnn hayırlı olsunnn, inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
teşekkür ederim darısı sizlere inşallahhh:)Gözun aydın canım Masallah64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64: 64:
ablammm afiyet olsun.... Merak ettim seni sadece yazmayınca dunde konusamadik bugunde gorunmedin
deger cok güzel masallahhhh canim muayene oldun mu
ablammm afiyet olsun.... Merak ettim seni sadece yazmayınca dunde konusamadik bugunde gorunmedin
evet değerim iyi çıktı çok şükür muayene oldum ultrasonla baktı doktor ama henüz keseyi göremiyoruz bunun için erken cumartesi bakalım keseyi görürüz ozaman dedi sabırsızlıkla bekliyorum 9 aydır deniyorduk olmuyordu nihayet tutturduk şükürler olsundeger cok güzel masallahhhh canim muayene oldun mu
bazen öyle oluyor her şey üst üste gelip insani bunaltiyor ablam geçer ins tum sikintilar baban nasil oldu
ne mutlu sana canım rabbim kucagina sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin
canim okudumda bi fikrim.yok :44: bende pkoluyum ama böyle birşey yaşamadımneden kimse cevap vermiyooooo
bazen öyle oluyor her şey üst üste gelip insani bunaltiyor ablam geçer ins tum sikintilar baban nasil oldu
Uykularim duzenim bozuldu yine ablam birde bu tansiyon dusuklugu beni cok halsiz yapio... Bende cok heyecanliyim ins bebisimi hareketlerini gorurum uzun uzun... Babamizida iceri alirlar ins
neden kimse cevap vermiyooooo
tekrar geçmiş olsun ablam......
aglama canim yaa var mi baska sorun cevaplayalim
ins en kısa zamanda is bulursun canım
tekrar geçmiş olsun ablam......
Uyku duzenimin bozulmasinin nedeni yuz ustu yatmayayim die sola yatmaya cabalamamdan... Ins en kisa zamanda vazgecerim.yuz ustu yatmaktann... Uykunun icinde değişio pozisyon...
Geçen devlete gittiğim dr 20.haftaya kadar tuzlu yiyeceksin dedi artik tuzlu yiyom
Benim dr cins biliosun ablam esimi yine almaz iceri cinsiyet tahmini yapacaginida sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?