ayy ablamm ne güzeldir o tekmeler acaba ikinci olduğu için mi erken hissettin birde kız çocukları çok geç hareket eder derler ya biz ne zaman hissedicez bakalım merakla bekliom
cnm ben yeni öğrendim yani dün öğrendim pko olduğumu hormonlar dengesizleştiğinde oluyor cnm bi dr gözük derim
slm ben geldim yemeğimi ham yapıpgeldim naberrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aglama canim yaa var mi baska sorun cevaplayalim
ayy ablamm ne güzeldir o tekmeler acaba ikinci olduğu için mi erken hissettin birde kız çocukları çok geç hareket eder derler ya biz ne zaman hissedicez bakalım merakla bekliom
Bende bi sorun cikmazsa degistircem ablam su 3 aylık dönem bitsin dedik katlandik bu ilgisiz profa..... Gerci.gideceğim dr nasıl onuda.bilmiyorum... Bende ikili uclu yaptirmayip 4lu ayrintili yaptirayim die düşündüm bakalım dr ne diyecek
aynen canım üstüne görme bile olsa beklemekten başka çare yok
aynen canım üstüne görme bile olsa beklemekten başka çare yok
yasam boyu bi kaç kez yasayacagimiz bi duygu tekmeler....
evet değerim iyi çıktı çok şükür muayene oldum ultrasonla baktı doktor ama henüz keseyi göremiyoruz bunun için erken cumartesi bakalım keseyi görürüz ozaman dedi sabırsızlıkla bekliyorum 9 aydır deniyorduk olmuyordu nihayet tutturduk şükürler olsun
koku hassasiyetin psikolojik olabilir tatlım seni üzmek istemem ama... Yerlesme bu kadar erken olmaz diye biliyorum acaba yumurtlamadan dolayı mi leke oldu dr gidiyor musun
yasam boyu bi kaç kez yasayacagimiz bi duygu tekmeler....
Bende hissetmek istiommmm seyrime bile yeter simdilik
Bende dr konussun anlatsin ben sormadan istiyorum ki bu adamin agzindan kerpetenle alioz lafi birde erkek olunca herşeyi soramiorum cekiniyo utanio insan kaç kez gördü kukumubayan bi dr gidicem ins...
Ikiliyi dr ile konusup öyle karar vercem ablam hic içimden gelmio yaptirmak korkuyorum içten içe
Gebelik döneminde; İlk aylarda bazı maddelere karşı ilgi duyarsınız, bazılarının adını bile duymak istemezsiniz. Sabah kalktığınızda bulantı hissedersiniz, tüm gün uyumak istersiniz. Amaç vücudunuzun ihtiyacı olan maddeleri almak, toksik olabilecek (sigara dumanı gibi) maddelerden kaçınmanızı sağlamaktır. Bebek hareketlerinin henüz başlamadığı dönemde sabah bulantısı size hemen hamile olduğunuzu hatırlatır. Gün boyu olan uyuma eğilimi sizi gebeliğin ileri aylarında dinamik olmaya hazırlar. Solunum kapasitesi artar, soluklar derinleşir. Amaç bebeğe maksimum oksijen gitmesi ve gebeliğin ilerleyen dönemlerinde rahiminiz akciğerleri yukarı doğru ittirdiğinde de yeterli oksijen alımının sağlanmasıdır. Kalp damar sisteminizde dolaşan kan hacmi ve tüm vücut sıvınız %50 oranında artar, kalp daha güçlü ve daha hızlı çalışır. Amaç bebeğe maksimum oksijen ve gıda maddesinin gitmesinin sağlanması, doğumdaki muhtemel aşırı kan kaybı için kan yedeklenmesidir. Kanınızın pıhtılaşma kabiliyeti artar. Amaç doğumdaki kan kayıplarını en aza indirmektir. Kas-eklem sisteminizde genel bir gevşeme hali olur. Amaç karnınızda büyüyen bebeğe yer açmak ve pelvisinizin ("çatınızın") genişleyerek doğuma hazır hale gelmesini sağlamaktır. İlk başlarda uykuya eğiliminiz artar, sonlara doğru gece içinde birkaç kez uyuma-uyanma döngüleri yaşarsınız. Amaç gebeliğin başlarında beyninizde sağlıklı işlevler için gerekli maddelerin depolanmasını sağlamak, sonlarda ise doğduktan sonra iki-üç saatte bir emzireceğiniz bebeğiniz için uykusuzluğa alışmanızı sağlamaktır. Başta karın bölgesi olmak üzere vücudunuzda yağ dokusu artar. Amaç emzirme dönemindeki muhtemel bir kıtlıkta sizin ve bebeğinizin sağ kalmasını garanti altına almaktır. Başta koku duyusu olmak üzere tüm duyu sistemleriniz daha iyi çalışır. Amaç bebeğinizi tehlikelerden daha iyi koruyabilmektir. Doğum sonrası anneler neredeyse bebeklerinin yan odadaki solunum seslerini bile duyacak kadar hassas bir işitme duyusuna sahip olurlar. Bebeğiniz de size aldığı pozisyonla yardımcı olmaya çalışır: Bebeklerin %90'ı anne karnında vücutlarını sola döndürerek yatarlar. Amaç vücudunuzun sağ yanında yer alan büyük toplardamarlara baskı olmasını engellemektir. Siz de uykunuzda otomatikman sola yatış pozisyonu alarak bu duruma katkıda bulunursunuz. Gördüğünüz gibi doğa sizin yanınızda. Vücudunuzdan gelen sinyallere duyarlı olmalısınız
doğru aslında ablam ya yaptiririm belki bilmiom karma karisigim bu konuda
koku hassasiyetin psikolojik olabilir tatlım seni üzmek istemem ama... Yerlesme bu kadar erken olmaz diye biliyorum acaba yumurtlamadan dolayı mi leke oldu dr gidiyor musun
evet canım yaşam boyu 1-2 kez :26::26:
o zaman burda olsaydın kendi doktorumu seve seve önerebilirdim.. bence dr dan doktora farkediyor. kadın erkek farketmiyor.. anlatan erkek de var anlatmayan bayan dr da
ikiliyi yaptırman şu açıdan iyi eğer bir sorun varsa baştan önlemini alıyorsun. yoksa bende yaptırma taraftarı değildim.. 3 ve 4 ü eşim istiyordu ama dr anlatınca her şeyi yaptıralım demedi bi daha... bi de biz videoya aldık bebişi durup durup izliyoruz...
kim bilir daha ne mucizeler oluyor vücudumuz da haberimiz yok
doğru aslında ablam ya yaptiririm belki bilmiom karma karisigim bu konuda
canim kesinlikle devlet ozele git ii bi dr bul
bende öyle düşündüm ense buruna baksin duruma gore kan veririm
ayy ablacım ya ne güzelizledigin ekranı sen kendi kameranla çektin sanırım..? süper fikirmiş
canım yaa bnm ateşim sabah 36.3 tü sbahtan acayip kasık ağrım vardı adet olucak mışım gibi şimdi biraz azaldı ama halada var erken mi yumurtladım ki acaba adet mi olucam((( ateşim öğlende 36.6 olmuştu hareket ettim diye mi acaba bunları dikkate alıyor muyuz ölçüm yaparken ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?